HT (Hrvatski Telekom d.d.)
-
-
-
Kod nas kad netko dobije bilo kakvu nagradu najcesce slijedece godine ode u stecaj ili mu se crno pise...
Mozda ce bas HT bit izuzetak pa poletit u visine..
-
U petak 18.12. je
Raiffeisen OMF kat. B podebljao poziciju za 83K++
-
Meni se cini da je dosta institucionalaca posljednjih mjeseci kupovalo dionicu. Al da bi se to javno vidjelo treba imati vise od 80 miljuna kuna vrijednosti dionica da bi ih se vidjelo u top 10 dionicara.
-
++ HT,, poklopilo me . ne znam da li dobra ili loša odluka..
-
++ HT,, poklopilo me . ne znam da li dobra ili loša odluka..
A tesko mozes da falit sa HT. Nadajmo se vecoj dividendi iduce godine. I prodaji Optime
-
-
t mobile us već objavljuje rezultate za 2020 god.
-
DT prodaje HT i Optimu
Nije napisano što je sa ostalim cro djelom jer država je najavila prodaju svojeg vlasništva u svim firmama osim u INI koju kupuje. po ovome najavljenom ima da lete purani na ZSE
-
DT prodaje HT i Optimu
Nije napisano što je sa ostalim cro djelom jer država je najavila prodaju svojeg vlasništva u svim firmama osim u INI koju kupuje. po ovome najavljenom ima da lete purani na ZSE
Jel može nekakav link ili samo buncate? ne znam za ostale ali ja sam zbunjen...
-
-
Možda misli da prodaje neki čovjek sa inicijalima DT.😝😝😝😝😝
-
Možda misli da prodaje neki čovjek sa inicijalima DT.😝😝😝😝😝
Davor Tomašković?
Šalu na stranu, ne bi bilo preveliko iznenađenje da DT proda HT; već nekoliko godina im je fokus na USA i druga velika tržišta, ne znam koliko im telekom veličine čikaškog znači u životu...
-
DT prodaje HT i Optimu
Haha, jedna od vecih gluposti koje sam vidio ove godine 🤣
Zlatnu koku se ne prodaje...
-
DT prodaje HT i Optimu
Je bila je zlatna koka dok nije bilo konkurencije. Ako hoćeš maksimizirati polozaj onda prodajes prije značajnijeg otvaranja tržišta ili kad je ono već otvoreno i shvaćaš da te konkurencija sustiže ili te pretekla. Mene ne bi iznenadilo da DT proda dio manjih operacija u Europi i posveti se vecim europskim tržištima i SAD-u.
-
Otvorili ste mi oči.
Sad mi je jasno zašto nikako da se prodaja Optime realizira.
Pa HT ne prodaje samo Optimu, nego sebe i Optimu u paketu
-
Je bila je zlatna koka dok nije bilo konkurencije. Ako hoćeš maksimizirati polozaj onda prodajes prije značajnijeg otvaranja tržišta ili kad je ono već otvoreno i shvaćaš da te konkurencija sustiže ili te pretekla. Mene ne bi iznenadilo da DT proda dio manjih operacija u Europi i posveti se vecim europskim tržištima i SAD-u.
Haha, da, konkurencija ih sustize, kao i prije 10 i 20 godina. Sustizu ih 😃 i usput koriste dijelom istu tu mrezu od HT-a 😀 samo vrijednost dtk mreze koju je ht ukrao od drzave ima vrijednost oko 1 milijardu eura, da ne govorim o ostalome....
Hehe, stariigrac objasnio
-
Otvorili ste mi oči.
Sad mi je jasno zašto nikako da se prodaja Optime realizira.
Pa HT ne prodaje samo Optimu, nego sebe i Optimu u paketu
Pa prodali su Telecom Romania odnosno njegov fiskni dio Orange-u, a izgleda da bi mogli i još neke u regionu. Još prije koju godinu su im iz Mckinsey-a savjetovali da ako uspiju u preuzimanju T-Mobile US i spoje ga sa Sprintom da se fokusiraju na velike europske biznise i američko tržište i da se riješe dijela manjih telekom operatera. Ja ne znam hoće li oni to i napraviti, no prodaja mobilne mreže u Albaniji, i Telekoma u Rumunjskoj, koji nije bio bas beznačajan i daljnji rad na restrukturiranju OTE grupe (čiji su dijelovi bila ta dva telekoma) ukazuju da se I filozofija DT-a postupno mijenja i da ih sve vise zanima zarada, a sve manje sveprisutnost na svakom trzistu.
-
Mozemo se mi tu podjebavati i pricati price, ali vijesti iz komsiluka (EU, a ne ono drugo na sto mislite) su da DT polako ali sigurno rasprodaje male pogone.
Sumnjam da idu OT i HT u paketu, jer to ne bi islo preko svicaraca, ali kako nasa najzlocestija, isprika zlocesti kaze, nesto se valja iza brda.Report claims DT preparing sale of T-Mobile Netherlands
QuoteAccording to sources cited by Dutch financial daily Financieele Dagblad, Deutsche Telekom (DT) is preparing a sale of its subsidiary T-Mobile Netherlands. Reuters writes that the unnamed sources said DT is looking to sell the mobile operator to private equity investors in a deal that could be worth EUR4 billion to EUR5 billion (USD4.9 billion to USD6.1 billion) while adding that a sale to one of the two other Dutch mobile main players, KPN or VodafoneZiggo, would be impossible due to competition concerns. There were no immediate comments on the report from DT or T-Mobile.
DT’s previous attempt to sell T-Mobile Netherlands in 2015/16 attracted initial interest from private equity groups but was ultimately unsuccessful. However, the Dutch company has since grown considerably via the takeover of Tele2 Netherlands in January 2019 and has also embarked on a significant fibre-optic fixed broadband access network rollout.
Dosad je tu bilo svakakvih priča ali ova sa prodajom HTa mi itekako drži vodu.. HTu je bitan novac, a ne teritorij... Oni su grickali sami tržište od 4 miliona ljudi dok su mogli, sad idu dalje, preko bare gdje jedno predgrađe velegrada donosi veću zaradu nego Hrvatska..
Tko priča priče o Hrvatskoj kao zlatnoj koki, sigurnoj zaradi DTu, taj ne shvaća koliko smo nevažni i sitni na globalnoj sceni.
U svakom slučaju ako ima istine u ovoj priči, onda je Optima možda čak u boljoj poziciji nego da HT gradi utvrdu oko sebe u Hrvatskoj.
-
Ako bi i išla prodaja, cjena ne bi bila ova sigurno, nego puno veća... Stalno kupuju, tako da tko će ga znati...
-
Država i dalje priča da će kupiti Inu
Koliko se sjećam rekli su da će država prodati sve gdje nije većinski vlasnik.
DT prodaje male telekome i ulazi na veća tržišta.
Hrvatska ide u potpunu privatizaciju.
Agrokor se raspetljava a počelo je prodajom Leda.
Očekujem prodaju Podravke i okrupnjavanje/prodaje turista/ACI/financ.kuća.
Postavljam si pitanje što će nam HT kad svi lovu izvlači DT
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k