Ostaju trejderi koji su kupovali oko 9 kn
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
netko će kratiti netko podebljavati
zanimljiva trgovina
likvidnost na nivou,vjesti i planovi uprave su poznati.
-
zanimljiva trgovina
Nakon što su Ivana i Mirko prodali svoje dionice ova dionica će se preporodit, isto kao što se dogodilo i na TPNG kad se PBZ skrbnički riješio velikog dijela dionica. Kad kažem preprodit, mislim na povećanu likvidnost.
-
[…]
Nakon što su Ivana i Mirko prodali svoje dionice ova dionica će se preporodit, isto kao što se dogodilo i na TPNG kad se PBZ skrbnički riješio velikog dijela dionica. Kad kažem preprodit, mislim na povećanu likvidnost.
Ispravak krivog navoda.
- na ovome forumu inače ne pišem zbog bedaste cenzure, neće mene nitko zahebavati.
- nisam prodala sve dionice VLEN,
- jučer sam prodala za cca 15.000 kn.
- danas je gospon Mirkec zbog mojeg liparenja morao s nalogom dolje.
- na dnu sam dosta VLEN nadokupila, a sada ću vam to po malo prodavati.
- to vam nije nikakva zavjera jednostavno da bih mogla kupovati moram nešto i prodati.
- ovaj forum pratim i čitam, uživam ocjenjivati vaše postove, vidim da se bunite kada je palac dolje, ali puno više sam podijelila pehara i palac gore.
- mislim da sam palac dolje zasluženo podijelila i dijelim nekim drukerima, drukericama i onima koji nemaju pojma o dionicama, a ponekad i neki dobri forumaši dobiju palac dolje za zasluženo loš post.
-
zanimljiva trgovina
a kak se to Tpng preporodila nakon izlaska PBZ skrbničkog?......ostala je zabijena na razinama do kojih su se oni iskipavali i bez likvidnosti nakon toga........likvidnosti je bilo jedino dok su prodavali optimistima koji imaju vremena čekati......
nema veze sa Vlen niti kažem da će to ovdje biti slučaj ali ne čini mi se da usporedba stoji........
-
zanimljiva trgovina
Ne znam kakav preporod se dogodio na Tpng? Barem sto se tice likvidnosti ne.
Ali off topic smo.
Mene ne zanima da li je gospon Mirko izasao ili nije. Niti me zanima da li ima financijske probleme ili kupuje kucu. Uvijek su mi to naivni izgovori za izlazak iz TOP10.
Zanima me koliko danasnja cijena odgovara trenutnim fundamentima. Kakva su ovdje ocekivanja u buducnosti.
P.S. mislim da osim gospona Mirka ima jos jedan veliki prodavac(nije Ivana).
-
a kak se to Tpng preporodila nakon izlaska PBZ skrbničkog?.....
Da kako, u pola godine je napravljeno prometa ,kao u zadnje 2-3 godine...izgleda da slabo čitate napisano.
-
Moram biti iskren i napisati da si neko vrijeme bila interesantna u svojim postovima, ali nikad realna i iskrena. Nesto slicno kao kolega @Neo.
-
Moram biti iskren i napisati da si neko vrijeme bila interesantna u svojim postovima, ali nikad realna i iskrena. Nesto slicno kao kolega @Neo.
baš.. nisam prodala, ali jučer sam prodala
-
Ispravak krivog navoda.
- na ovome forumu inače ne pišem zbog bedaste cenzure, neće mene nitko zahebavati.
- nisam prodala sve dionice VLEN,
- jučer sam prodala za cca 15.000 kn.
- danas je gospon Mirkec zbog mojeg liparenja morao s nalogom dolje.
- na dnu sam dosta VLEN nadokupila, a sada ću vam to po malo prodavati.
- to vam nije nikakva zavjera jednostavno da bih mogla kupovati moram nešto i prodati.
- ovaj forum pratim i čitam, uživam ocjenjivati vaše postove, vidim da se bunite kada je palac dolje, ali puno više sam podijelila pehara i palac gore.
- mislim da sam palac dolje zasluženo podijelila i dijelim nekim drukerima, drukericama i onima koji nemaju pojma o dionicama, a ponekad i neki dobri forumaši dobiju palac dolje za zasluženo loš post.
Ja kolegice nemam ništa protiv vas, ne znam odakle vam to, niti protiv ikoga...također nije me briga hoću li dobiti pozitivni il negativni komentar, napišem što mislim u tom trenutku, pa kome pravo, kome krivo. Za razliku od nekih.
Također, moram napomenuti da sam pretpostavio da će te opet unutra (iako ste pomalo kontradiktorni). Meni je prosjek VLEN-a cca 9kn, tako da se ne zamaram kada ćete prodavat.
EDIT: Inače imate youtuberski pristup pisanju postova, jedan do dva posta na tjedan, taman da ne dosadite čitateljima, a i taman da ih držite zaniteresiranima.:)
-
-
Meni je Ivana super. Smije se nama burek trejderima, a ona je TOP10, a ispada da ona dnevno ulazi/izlazi sa iznosima kao i ja😅
P.S. ja trejdam stalno i na Atpl i tu i drugdje, ali mislim da sa svojim iznosima ni na koji nacin ne utjecem na cijenu.
-
Ajme ljudi,Mirko je izasao, firma ide u stecaj sigurno , čovjek zna , na sta smo se sveli ljudi moji ?
-
Dok neki prodaju drgi kupuju. To je uvijek tako…
-
-
Lenac pun ?
MarineTraffic: Global Ship Tracking Intelligence | AIS Marine TrafficMarineTraffic Live Ships Map. Discover information and vessel positions for vessels around the world. Search the MarineTraffic ships database of more than…www.marinetraffic.com -
Pa ostvaruju se najave uprave. Paktički su puni su do kraja godine.
-
"Lenac" se sprema za bogati rujan, na dokove u Martinšćici na remont stiže čak deset brodova - Novi listRIJEKA - Nakon srpanjske »rupe« i praznih dokova te polovičnog kolovoza, kapaciteti »Viktora Lenca« ponovo su se počeli popunjavati. Prema navodima članice uprawww.novilist.hr
Ima jos u najavi ovaj mjesec. Mislim jos 6-7.
-
Kada Mirko se unovči onda cemo i mi ostali!
-
Kada Mirko se unovči onda cemo i mi ostali!
Sreća imamo Mirkeca. Svi smo se mogli ubaciti
-
5 brodova je trenutno
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-