U izvještaju nabrajaju turska remontna brodogradilišta em na putu bez gubljenja vremena i novca, em povoljnija. Doznajemo i da su marže na poslovima remonta američke flote niže. Čeka ih i taj dok...Pročitao sam i neka ranija izvješća, nije tu nikada bilo napucavanja optimizma, međutim očito bi poslovanje u idućem periodu moglo biti volatilno a takva i cijena dionice. Mali free float tu sigurno ne pomaže. Kako god uzmete lijepa prilika da jurišnici, neupućeni a povodljivi pogube nešto novčića.
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Ne znam, niti me ne interesira tko prodaje vece kolicine dionice Vlena.
Ali mogu jedino konstantirati da je teski amater.
-
Za pretpostavit je da Mirkec prodaje, al ne znam zašto bi to bilo bitno.
-
Još je jedan brodek došao na dan-dva...vjerojatno velika nužda
-
Ne znam, niti me ne interesira tko prodaje vece kolicine dionice Vlena.
Ali mogu jedino konstantirati da je teski amater.
A zašto? Kad ne znamo koji je njegov motiv
Recimo možda kupi Modernu ili Biontech, to se čini bolje ulaganje na kraći rok pa se opet vrati ovdje
Ja sam više nego zaglavio s ovim svojim paketom ovdje ali si mislim budu talijanski vlasnici već smislili nešto...
Odgoda doka zbog cijene sirovine me baš ono rastužila, situacija je koma i otud poslovično pesimistični ton iz izvješća, imputi rastu a ne možeš to nadoknaditi većom maržom. Sad mi je jasno da i ovi kapaciteti su i više nego dovoljni jer su odlučili ne raditi gubitak na poslovima.
Svi se ovdje nadamo zaokretu ali on ne ovisi samo o Lencu pa ne čudi da neki traže druge prilike.
-
Evo ako Mirkec čita, nek spusti to na 8,50 kn pa ćemo ga riješit tereta.
-
Ne znam tko to prodaje, ali je dosadno zagusio trgovinu. Nece nitko krenuti u ciscenje aska ako cim skines, ti netko stavi novih 3000-5000 na 9.70 kuna. Neka sve sto ima ponudi uz odgovarajuci diskont i oslobodi trgovanje ovdje.
P.S. nemam pojma tko je Mirkec
-
desetak puta je više dionica prodano, nego je dotični prodao zadnjih mjesec dana( pod uvjetom da nema skrbnički račun). Ivana je ta koja puni ASK.
-
Ne znam tko to prodaje, ali je dosadno zagusio trgovinu. Nece nitko krenuti u ciscenje aska ako cim skines, ti netko stavi novih 3000-5000 na 9.70 kuna. Neka sve sto ima ponudi uz odgovarajuci diskont i oslobodi trgovanje ovdje.
P.S. nemam pojma tko je Mirkec
Je. A Mirkec je Top lik i to Top 5. Pretpostavljam da on prodaje ove količine.
-
desetak puta je više dionica prodano, nego je dotični prodao zadnjih mjesec dana( pod uvjetom da nema skrbnički račun). Ivana je ta koja puni ASK.
Možda griješim al mislim da je kolegica izašla ili opet ima neki pakleni plan (možda bi i ona od Mirkeca nešto uzela po nižim cijenama ). Ajmo kolegice, javite da ne razbijamo glavu.
-
-
Mislim da se Ivana vise voli hvaliti kako je zaradila za novi auto tako sto je prodavala sama sebi.
Rekla bih da prodaje netko veci od nje.
Kazem nemam nista protiv da netko vidi negdje drugdje bolju priliku, ali neka ne prodaje ovako amaterski jer nije tako niti prodao puno, a zagusio je trgovanje.
-
Mislim da se Ivana vise voli hvaliti kako je zaradila za novi auto tako sto je prodavala sama sebi.
Kazem nemam nista protiv da netko vidi negdje drugdje bolju priliku, ali neka ne prodaje ovako amaterski jer nije tako niti prodao puno, a zagusio je trgovanje.
Treba vam biti jasno da prodaju i oni što su kupovali između 8,95 do 9.40kn...mogu si fine svote zaraditi(brzinski) prodajom do 10kn, a vidimo da interesa ima za kupnju sve do 10kn, uza sve to zadnjih dana likvidnost dionice je znatno pojačana.
-
Treba vam biti jasno da prodaju i oni što su kupovali između 8,95 do 9.40kn...mogu si fine svote zaraditi(brzinski) prodajom do 10kn, a vidimo da interesa ima za kupnju sve do 10kn, uza sve to zadnjih dana likvidnost dionice je znatno pojačana.
To je burek trejd.
Cinjenica je da trenutno nema nikoga tko zeli kupiti nekoliko desetaka tisuca komada po 9.70 kuna. E sada, netko to ili zeli prodati ili nas zeza. U svakom slucaju, zagusio je trgovanje. Ako zeli prodati, zna kako to moze napraviti.
-
To je burek trejd.
Zarada od 5000-10000 dionica nisu burek trejd, već nečija plaća od koje živi on i familija cijeli mjesec.
Vama kolegice nitko nije kriv što se nestrpljivi pa ulazite-izlazite, te na koncu propustite dobit. Na ZSE zaboravite na day trade, te se orijentirajte na swing trejdanje.
-
To je burek trejd.
Sume od 5000-10000 dionica nisu burek trejd, već nečija plaća od koje živi on i familija cijeli mjesec.
Vama kolegice nitko nije kriv što se nestrpljiv pa ulazite-izlazite, te na koncu propustite dobit. Na ZSE zaboravite na daytrade, te se orijentirajte na swing trejdanje.
Ja uopce nisam izasla iz Vlen. Ali nisam ja bitna.
Dnevni promet na Vlen je takav da vam zdrav razum govori da tu nema daily trejda. Tko tu istrejda 3000-5000 komada dnevno?
-
Sume od 5000-10000 dionica nisu burek trejd, već nečija plaća od koje živi on i familija cijeli mjesec.
Vama kolegice nitko nije kriv što se nestrpljiv pa ulazite-izlazite, te na koncu propustite dobit. Na ZSE zaboravite na daytrade, te se orijentirajte na swing trejdanje.
Dnevni promet na Vlen je takav da vam zdrav razum govori da tu nema daily trejda. Tko tu istrejda 3000-5000 komada dnevno?
Kolegice slabo pratite dnevno kretanje cijene VLEN-a....itetako se može od FI gotovo svaki dan zaraditi dnevnica na day trejd, cijena svaki dan šeta između 9 i 10 kn. Recite mi kolika je zarada na 30-50 lipa razlike u kupovna-prodajnoj cijeni na nekih 2000-3000 dionica i to se može gotovo svaki dan okrenit. Ako ne uspiješ okrenit danas, okreneš sutra.
Bdw imao sa na VLEN jedan od najkraćih day trejda od svega 8 minuta sa 3.2% profita. Potrefilo se,ali poanta je tu.
Onaj što je jutros na BIDU kupio 5500 dionica na 9,30kn, taj je već dio prodao, a dio mu je na 9,65-9,70kn.
-
Kolegice slabo pratite dnevno kretanje cijene VLEN-a....itetako se može od FI gotovo svaki dan zaraditi dnevnica na day trejd, cijena svaki dan šeta između 9 i 10 kn. Recite mi kolika je zarada na 30-50 lipa razlike u kupovna-prodajnoj cijeni na nekih 2000-3000 dionica i to se može gotovo svaki dan okrenit. Ako ne uspiješ okrenit danas, okreneš sutra.
Bdw imao sa na VLEN jedan od najkraćih day trejda od svega 8 minuta sa 3.2% profita. Potrefilo se,ali poanta je tu.
Onaj što je jutros na BIDU kupio 5500 dionica na 9,30kn, taj je već dio prodao, a dio mu je na 9,65-9,70kn.
Odlicno, neka se taj javi
Znaci izgleda da samo jedan covjek tu zaradjuje dnevno hrvatsku placu. Tako sto prodaje sam sebi?
Trgovanje na Vlen pratim svakodnevno vec par mjeseci. Opcenito, mogu samo reci da kada imate velike prodavace/a cijena pada, i nije mudro stajati visoko na bidu. Ima dana kada ce vam se potrefiti da pogodite i okrenete u 8 minuta zaradu, a nekada cete tu ostati mjesecima uz golemi oportunitetni trosak ili prodavati sa minusom.
Ako sam nesto naucila na ZSE je to da treba izbjegavati nelikvidne tzv dobre firme, osim mozda 2-3 dana u godini kada stvarno mozete okrenuti lovu, ali treba brzo izaci
-
Znaci izgleda da samo jedan covjek tu zaradjuje dnevno hrvatsku placu. Tako sto prodaje sam sebi?
Trgovanje na Vlen pratim svakodnevno vec par mjeseci. Opcenito, mogu samo reci da kada imate velike prodavace/a cijena pada, i nije mudro stajati visoko na bidu. Ima dana kada ce vam se potrefiti da pogodite i okrenete u 8 minuta zaradu, a nekada cete tu ostati mjesecima uz golemi oportunitetni trosak ili prodavati sa minusom.
Ako sam nesto naucila na ZSE je to da treba izbjegavati nelikvidne tzv dobre firme, osim mozda 2-3 dana u godini kada stvarno mozete okrenuti lovu, ali treba brzo izaci
Nisam rekao dnevnu plaću, već sam rekao da se može zaraditi plaća.
Nema ništa od kukanja po forumu. Mene nećete viditi da kukam po forumu, jer na svaku situaciju gledam oportunistički. Nemam dionice miljenice, niti ulažem u stečajuše i predstečajuše.
Kako je rekao naš predsjednik, "Šaraj malo, brate!",a ja bi nadodao, pa onda neće biti problema.
-
Nisam rekao dnevenu plaću, već sam rekao da se može zaraditi plaća. Nema ništa od kukanja po forumu.
Slazem se da je za strpljive Vlen dobra igra. Ja to nisam. Vise volim brze vlakove
Inace sam samo htjela podijeliti svoje iskustvo da nije dobro stajati visoko na bidu velikom prodavacu.
Dobila palac dolje od Ivane😊
-
Ja se brinem za čovjeka da ne nosi toliki teret, da ga rasteretimo, a vi se odmah posvađate.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun