Ja ne znam ništa o dokovima, vidim samo da je škver pun.
I sjećam se kako mi se ekipa na poslovnom smijala , kada sam je crtala na 5 kn
Koliko je bila u tom trenutku? Zasto su se smijali?
Koliko je bila u tom trenutku? Zasto su se smijali?
Zato jer su Vam tamo ekipa journalista koji nikad ni jednu dionicu kupili nisu...samo se smiju svima i se.u po svemu...a kad raste pobjegnu u rupu, skrgucu zubima i cekaju pad da izadju iz rupe...
Bila je nešto oko 5 kn. Papir je bio odradio petogodišnji SHS.
Klasičan chart pattern
Smijali su mi se jer su bili izrazito mali volumeni, papir u kutu, nikome na putu. i jer su mislil da ne znam crtati
Meni su ti dokovi ispod balkona, popunjest ti ne znaci ali bas nista, vrijednost posla je ono sta se racuna. Imam Vlen, i ne prodajem.
Meni su ti dokovi ispod balkona, popunjest ti ne znaci ali bas nista, vrijednost posla je ono sta se racuna. Imam Vlen, i ne prodajem.
o, da!
vidi velike škverove donedavno: što veća popunjenost, to veći gubitci.
o, da!
Sta ti pricas? Jesi dobro?
o, da!
Sta ti pricas? Jesi dobro?
sine, očito o tome ne znaš ništa...aj proguglaj...
A sta sam rekao? Laku noc , i sretno.
Po 9 i kusur kn. Tak su kupili vlasnici talijani. Svi su imali prilike kupovati ispod te cijene, debelo ispod nje. Uglavnom smo se čudili i odbojno micali glavu. Zakaj pada? Kad će i kako isplatiti divku?
Danas ista skepsa ali su drugačija pitanja: hoće li utopiti rabljeni dok iz drugog škvera? Hoće li ga Lenac preplatiti? I na taj način izvuči novac. No na veću razinu prihoda s većim i mlađim dokom, na to se zaboravlja. Koliko samo praznog prostora ima dolje za iskoristiti, kratko su novi vlasnici tu al uopće ne sumnjam da će iskoristiti svaku profitabilnu priliku. Al recesija je ljudi, polako.
I zašto ne bi brojali brodove? Puni škver je lijepa slika a PU Uzelac je više puta naglasila da uče s minimalnim kapacitetom biti bar na breakeven tako da puni dokovi (i vezovi) sigurno nose dobit, a US Navy dodatno jamči.
Pa onda tko izlazi iz top10, i to se gleda. A nitko ne pita po koliko je taj isti stjecao, koliko ga zadovoljava i, uostalom, njegova stručnost da uvidi vrijednost koju prodaje? Da, to nas može usporiti ka putu prema 20 kn ali to je neminovno i dogoditi će se opet uzlazni trend na prvom sljedećem katalizatoru.
I na kraju krajeva, netko tko je kupio prije 2g za 9 ili 10 kn je isto u plusu, ajme filozofije.
Najmanje dvoje iz top10 se istresa da vam uvali na 11kn a vi se gurate na kupnji.
Sretno novim imaocima
lenac mi nije jasno zasto pada
Najmanje dvoje iz top10 se istresa da vam uvali na 11kn a vi se gurate na kupnji.
Sretno novim imaocima
A što će ljudi?
Pa treba netko preuzeti štafetu. Svatko ima svoju procjenu, što, gdje, kako i koliko. Ne kvarite zadovoljstvo "nevidljivoj ruci" i "prstu sudbine".
Sretno novim imaocima
Prije bi se reklo da ovi na 11 kupuju šakom i kapom , a kad nestane na 11 bit će ok i 12, pa 13 itd. Ovo ako ne prodaje neki insajder radi nečeg što mi neznamo , je banka po 11 kuna . P.s. imam nešto ove robe , par tisuća za mirovine uzeo
Kakva banka?
“Promdei banka ili Zaba”?
Od 22.3. Vlen u Crobexu
to je očito losa vijest dok diona pada , ili je zse totalno luda berza. Nešto je , a ko pogodi sta je , taj je u lovi
- pomozite TOPU10 da iziđe iz ove dionice.
- postavite se na kupnju 11 kn.
- pomozite TOPU10 da iziđe iz ove dionice.
- postavite se na kupnju 11 kn.
Kupujem kao da nema sutra...onaj osjecaj kad si siguran u investiciju...jako rijetko bude pogresan...