meni se čini da je netko tu pobrkao lončiće pri čitanju fin. izvješća pa panično spustio cijenu dionice
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Raketna krstarica USS Normandy u "Lencu", u američkoj mornarici ima legendaran status - Novi listU “Viktor Lenac” ovog je tjedna uplovio nesvakidašnji gost – raketna krstarica USS Normandy koja će se u ovom kvarnerskom brodogradilištu zadržati kratko, do…www.novilist.hr
Interes oko 3,50 je velik...
-
meni se čini da je netko tu pobrkao lončiće pri čitanju fin. izvješća pa panično spustio cijenu dionice
Vjerojatno je vidio čovjek ovo za VLEN Price / Earnings 56.62
-
Skoro dokupio VLEN.
Ili se potopio jedan od dokova, ili neka margin pukao sa početkom mjeseca.
Kolega Nevera , očigledno je da nema tu nikakve nevere, netko je u panicnom strahu od rasta cijene pa na mali porast puni ask na nižoj cijeni od bida, zato je i na 5 minuta bilo zablokirano trgovanje. Hmm, nije teško pogoditi tko je zainteresiran za preuzimanje Lenca i zašto.
-
Ledica, zna se tko kroji gaće u Lencu i dobro im ide ali i...
-
Lenac na prodaju...zašto
-
Skoro dokupio VLEN.
Ili se potopio jedan od dokova, ili neka margin pukao sa početkom mjeseca.
Kolega Nevera , očigledno je da nema tu nikakve nevere, netko je u panicnom strahu od rasta cijene pa na mali porast puni ask na nižoj cijeni od bida, zato je i na 5 minuta bilo zablokirano trgovanje. Hmm, nije teško pogoditi tko je zainteresiran za preuzimanje Lenca i zašto.
tko? Zasto?
-
Mislim da kolega Ledica misli na Lursen tj. Gitone. Kupuju i dalje u Rijeci sve sta mogu kupiti i ne pitaju za cijenu. Zadnji shopping im je ovo:
Gitone nastavlja sa "shoppingom" po Rijeci, sad preuzimaju i Brodokomerc. Donosimo sve detalje - Novi listBrodokomerc Nova sa svojom je lepezom nekretnina i onim što je još ostalo od trgovačke djelatnosti pred preuzimanjem. Ponudu na stol stavila je tvrtka Location…www.novilist.hrNekad su sa trenutnim gazdom Lenca imali brodogradilište a Lenac bi se Lursenu savršeno uklopio u planove.
Već imaju projektni ured za jahte i vojne brodove u Rijeci, sad rade marinu a sa Amerima bi mogli puniti LRH dok su im brodovi na remontu.
-
Marsovac, sve je moguće.
Taj Austrijanac i njegov Lursen kupuju po Rijeci gotovo sve šta je na prodaju.
Oće li baciti oko na Lenac i kakvu će suradnju ostvariti otom potom.
Bitno je da uprava radi u opstojnosti i dugoročnoj perspektivi brodogradilišta kroz značajna ulaganja u kompletan remont doka 11 i trenutni remont malog doka Ri 38.
-
Po onome što sam ja čuo nije nikakva slučajnost da su oni bivši poslovni partneri, očekujem da će tako i ostati, odnosno mislim da bi Talijan bilo kome prodao Lenac samo ne Lurssenu. Osim toga, postoji i drugo brodogradilište u riječkom području koje može kupiti pa izgleda da ga ne zanima...
-
-
OTP indeksni iz top 10 dioničara kupuje
. VLEN-R-B 7. 6. OTP indeksni +5.464 +0,03% +0,02M 48.781 3,50 31.07.23 0,17 0,29% -
OTP indeksni iz top 10 dioničara kupuje
. VLEN-R-B 7. 6. OTP indeksni +5.464 +0,03% +0,02M 48.781 3,50 31.07.23 0,17 0,29% A tko prodaje?
Po načinu prodaje, rekao bih da se radi o jednom prodavaču
-
Prodaje većina onih koji su ušli do 2,5 E, cekao se samo okidac, ili ko ce prvi, pa i Ivana7 je priznala rasprodaju a ona sigurno nije imala malo, na to se nadovezala Zlocka i lavina se zakotrljala. Cekam da doklizi do 3 pa u dokup, prije ne.
-
Ne vjerujem da će do 3. Dugo se kretala oko 3,80 - 4,00, mogli su prodati tada.
Uostalom, što je sad toliko loše u izvješću...novaca imaju, 20 mil potraživanja, dok 11...
U budućnosti dobit može samo rasti. Nekako mi se čini da se pokušava izazvati panika, da bi se ušlo povoljnije.
-
Izvješće je dobro, ali za 4E se ocekivalo brutalno dobro, a izostalo je brutalno,kad je postalo jasno da je rast gotov,krenula je prodaja i selidba, izgleda u Zabu, Zaba guta ogromnu likvidnost, a slepanje za fondovima garantira sigurnih 15 do 20 posto. Dva mjeseca letargije na Zse jako puno, bit ce dobro ako stane samo na 3E, nista ovdje ne ocekujem do 10.mj
-
Ne može ovo na ZABI potrajati dugo. Stat će to na 15
-
Nakon jakog overboughta upali smo u dubuki oversold. Sad smo već došli na tržišnu kapitalizaciju od 55 milijuna eura, a samo dok 11 će nakon obnove vrijediti 60tak milijuna eur prema onome šta je uprava govorila.
-
Nakon jakog overboughta upali smo u dubuki oversold. Sad smo već došli na tržišnu kapitalizaciju od 55 milijuna eura, a samo dok 11 će nakon obnove vrijediti 60tak milijuna eur prema onome šta je uprava govorila.
Kompanija je trenutno podcijenjena s obzirom na ogromnu količinu posla koju imaju, te na investiciju u dok 11, koja je trenutno kapitalno intenzivna, ali dugoročno će ta investicija donijeti porast prihoda i dobiti. Uprava radi dobar posao, gđa. Sandra je dugo vremena u toj branši, a usto je vrstan organizacijski manager i financijaš, što se pokazalo kao dobitna kombinacija i uvelike je zaslužna za trenutni uspjeh kompanije Viktor Lenac u poprilično kompetitivnoj branši.
-
Taj dok sta se stalno spominje kako pise u izvjescu ak se ne osposobi firma ce u bankrot tako ja to vidim.
-
A sta bi se trebalo desiti da se ne onesposobi ? 😀
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-