Danas došla nova ljadrolinija (Bol), Yuma je tu skoro...
USNS YUMA 12.01.2023 12:00 V. Lenac vez 8 VIKTOR LENAC expected arrival
Yuma stigla
Danas došla nova ljadrolinija (Bol), Yuma je tu skoro...
USNS YUMA 12.01.2023 12:00 V. Lenac vez 8 VIKTOR LENAC expected arrival
Yuma stigla
Yuma stigla
Jel u 3 i 10?
Yuma stigla
Jel u 3 i 10?
to je bio vlak kolega
nekaj ste pobrkali
Yuma stigla
Jel u 3 i 10?
ne znam je li u 3i10, ali znam da ako Vlada nastavi ovako rašetati izvanrednim porezima, završit će nam VLEN baš kao i Ben Wade-ov "gang"
S obzirom da su prenijeli puno poslovanja iz četvrtog kvartala prošle u prvi kvartal ove godine, očekujem da će 2023. biti financijski još bolja.
Teško je za očekivati da će rezultati biti ponovljeni u visini prihoda i visini dobiti koji je Lenac ostvario ili će ostvariti za 2022. godini.............. Sandra Uzelac kaže..................
Daj žena svake godine kuka da neće biti lako i onda razvali godinu sa rekordnom dobiti.
Ovaj porez na ekstraprofit im je u biti kap u moru, ali tuku se za svaku kunu i to mi se baš sviđa kod uprave.
Brodovi dolaze kao na traci. Već prvi kvartal bi mogao biti rekordan.
Jedino se to na dionici ne osjeti.
Daj žena svake godine kuka da neće biti lako i onda razvali godinu sa rekordnom dobiti.
Ovaj porez na ekstraprofit im je u biti kap u moru, ali tuku se za svaku kunu i to mi se baš sviđa kod uprave.
Brodovi dolaze kao na traci. Već prvi kvartal bi mogao biti rekordan.
Prijatelju, jeli pričamo mi o istoj dionici?
Službeno sa ZSE za VLEN :
u posljednjih 52 tjedana
Skoro 100% porast. Pa šta biš ti više htio? I to u godini kad je bear market porušio 90% dionica na marketu
Nek se svake godine tako ne osjeti 🤫
Prijatelju, jeli pričamo mi o istoj dionici?
Službeno sa ZSE za VLEN :
u posljednjih 52 tjedana
- Najviša cijena
- 2,47 EUR
- Najniža cijena
- 1,33 EUR
Skoro 100% porast. Pa šta biš ti više htio? I to u godini kad je bear market porušio 90% dionica na marketu
Što jest jest
Scenic Eclipse 2, sister ship. Kad bude gotov, možete na polarno putovanje
Što mislite o nalozima na asku, na Vlenu ?
Što mislite o nalozima na asku, na Vlenu ?
Meni su baš lijepi i drago mi je da su tu.
Super Lenac izgleda ovako pun sad kad nam je došla Monika ali me zanima dal netko zna koji je ovo brod na doku 11?
Ima netko iz susjedstva da pofotka kad prolazi obilaznicom?
Scenic Eclipse 2, sister ship. Kad bude gotov, možete na polarno putovanje
Evo otišao nam Scenic a vidim da remorker Trsat već vuče Chiapas Star prema doku Lenca
Lenac pun ko košnica a godina tek počela. Lijepo.
Mislim da im je sad problem premali kapacitet. Ne bi bilo loše čim prije taj novi dok kupiti.
Danas samo potiho imali proboj All Time High, otvara se put za daljnji rast.
Vidi stvarno, nisam ni isao za tim, masal. Nije ni cudo kad se dela sve punom parom 💪