1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• accountant
  • February 14, 2020 at 12:36 PM
  • umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    49
    • September 3, 2025 at 10:25 AM
    • #2,081
    Quote from Sheki
    Quote from umalo

Svi mi kupujemo dionice kako bi rastom cijene i dividendi nešto zaradili i svi mislimo da smo genijalci dok cijena raste i dok dividenda pomalo kapa ali kad krene cijena dolje a dividende nema onda više nema genijalaca , ja vam želim iz sveg srca da vam cjena raste i da primate dividendu najiskrenije !!!!!!

Vidim da je pos'o dobar i para laka kad se ima vremena pisat, a govor je u kolektivističkom tonu u stilu komunističke partije "Svi mi...". Takvi su vam i postovi, sve znate i sve može ići u samo jednom smjeru, onako kako ste vi zamislili, jer drugačijeg i pametnijeg nema. Evo vam ispravak, nemate vi pojma zašto ja kupujem dionice, ne znate ni zašto ovo pišem... tako da oladite malo s tim svojim nametanjem.

Možete recimo ubacit, meni se čini da je VLEN netransparentan, a ne da je to tako, jer meni to tako ne izgleda iz onog što se objavljuje....

Ne moraš biti genijalac samo pogledaš vrijednost cjene dionice ako raste sve ok ako pada nešto nije u redu

A što se tiče komunističke partije kamo sreće da se nikad nije pojavila jer je najveće zlo koje je čovjek izmislio

• bluelionZG
    Student
    Reakcija primljeno
    54
    • September 3, 2025 at 10:32 AM
    • #2,082

dosta zanimljive konstatacije su se počele pisati :)...

ja sam stava da treba uvažiti svačje mišljenje, barem kad smo na temi dionica...ali ipak, danas tvrditi da se nešto zna sasvim sigurno, možda je ipak malo pretendeciocno. S tolikom šumom informacija i prenapućenosti možemo samo pričati o vjerojatnostima, većim ili manjim, da se nešto zna ili zaključuje..

• umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    49
    • September 3, 2025 at 10:44 AM
    • #2,083
    Quote from umalo
    Quote from Sheki

Tako rade svi genijalci; znaju da ništa ne valja i da je drek i stalno kopaju po njemu jer imaju altruizam koji ih tjera da nama objasne da se ne približavamo dreku da se i mi ne usmrdimo.

Svi mi kupujemo dionice kako bi rastom cijene i dividendi nešto zaradili i svi mislimo da smo genijalci dok cijena raste i dok dividenda pomalo kapa ali kad krene cijena dolje a dividende nema onda više nema genijalaca , ja vam želim iz sveg srca da vam cjena raste i da primate dividendu najiskrenije !!!!!!

Eto moje želje su vam za sad polovično uslišana bar skromni rast a dividenda još će neispavanog godina proći

• Sheki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,036
    • September 3, 2025 at 10:46 AM
    • #2,084
    Quote from umalo
    Quote from Sheki

Vidim da je pos'o dobar i para laka kad se ima vremena pisat, a govor je u kolektivističkom tonu u stilu komunističke partije "Svi mi...". Takvi su vam i postovi, sve znate i sve može ići u samo jednom smjeru, onako kako ste vi zamislili, jer drugačijeg i pametnijeg nema. Evo vam ispravak, nemate vi pojma zašto ja kupujem dionice, ne znate ni zašto ovo pišem... tako da oladite malo s tim svojim nametanjem.

Možete recimo ubacit, meni se čini da je VLEN netransparentan, a ne da je to tako, jer meni to tako ne izgleda iz onog što se objavljuje....

Ne moraš biti genijalac samo pogledaš vrijednost cjene dionice ako raste sve ok ako pada nešto nije u redu

A što se tiče komunističke partije kamo sreće da se nikad nije pojavila jer je najveće zlo koje je čovjek izmislio

Eto ga opet "ako raste sve ok, ako pada nešto nije u redu". Jel samo tako i nikako drukčije? Nema druge opcije, jel? Koji su to kriteriji i znanje, pogotovo na našoj burzi. Znači super je LKRI kad raste preko 6 posto sa 300 eura prometa ;(? Daj uvaži malo i druga razmišljanja i drugačija viđenja stvari, jer nakon ovog što pišeš stvarno ne mislim da si zlonamjeran.

• bluelionZG
    Student
    Reakcija primljeno
    54
    • September 3, 2025 at 11:19 AM
    • #2,085

eto..mi o vuku a vuk na vrata...danas se nešto ozbiljno pomaklo na VLEN :)

• split009
    Početnik
    Reakcija primljeno
    54
    • September 3, 2025 at 11:31 AM
    • #2,086

Ozbiljno pomaklo sa presmiješnim volumenom. I dalje sam siguran da ide ispod 3.

• umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    49
    • September 3, 2025 at 11:33 AM
    • #2,087
    Quote from Sheki
    Quote from umalo

Eto ga opet "ako raste sve ok, ako pada nešto nije u redu". Jel samo tako i nikako drukčije? Nema druge opcije, jel? Koji su to kriteriji i znanje, pogotovo na našoj burzi. Znači super je LKRI kad raste preko 6 posto sa 300 eura prometa ;(? Daj uvaži malo i druga razmišljanja i drugačija viđenja stvari, jer nakon ovog što pišeš stvarno ne mislim da si zlonamjeran.

Zašto bi bija zlonamjeran i ne znam zbog čega je kod vas toliko prisutna nervoza i ovolike prepiske , a ako već hoćete eto nek bude po vašem kad pada onda je ok a kad raste onda ne valja

• Sheki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,036
    • September 3, 2025 at 12:02 PM
    • #2,088
    Quote from umalo
    Quote from Sheki

Zašto bi bija zlonamjeran i ne znam zbog čega je kod vas toliko prisutna nervoza i ovolike prepiske , a ako već hoćete eto nek bude po vašem kad pada onda je ok a kad raste onda ne valja

Sad ste sigurni i u nervozu :)?
    A kod vas nema drukčije, samo ili je ok kad raste ili je suprotno. Nigdje nisam napisao da je suprotno ok, nego da postoje i drugi parametri. A ubili ste nas s tom binarnom logikom, a sad je i split009 siguran.

• vitoo
    Početnik
    Reakcija primljeno
    14
    • September 3, 2025 at 12:06 PM
    • #2,089
    Quote from split009

Ozbiljno pomaklo sa presmiješnim volumenom. I dalje sam siguran da ide ispod 3.

Tehnički analizirano , baš i ne

Taman je na suport liniji

sitnariba
    Početnik
    Reakcija primljeno
    3
    • September 3, 2025 at 1:43 PM
    • #2,090

Crveni je u Lencu , a sad čekamo ovog mališana 🚢🩵☺️

Ship LEWIS B.PULLER (General Cargo) Registered in USA - Vessel details, Current position and Voyage information - IMO 9656008, MMSI 369464000, Call sign NPUL
    Vessel LEWIS B.PULLER is a General Cargo, Registered in USA. Discover the vessel's particulars, including capacity, machinery, photos and ownership. Get the…
    www.marinetraffic.com
    sitnariba
    Početnik
    Reakcija primljeno
    3
    • September 3, 2025 at 6:56 PM
    • #2,091

Sutra onda 20% 🙂 utrka počinje ⏰️🚀🚢💰💸 sretno dioničari Lenca 🫡

Zagrebačka burza: Viktor Lenac dobitnik dana
    ZAGREB - Indeksi Zagrebačke burze i u srijedu su nastavili rast.
    www.seebiz.eu
    sitnariba
    Početnik
    Reakcija primljeno
    3
    • September 4, 2025 at 7:32 AM
    • #2,092

This is the future 🚢🛳🥂🍾💸💰☺️

Ulaganje u obnovu i »upgrade« velikog Doka 11, koji im nosi najmanje trećinu godišnjih prihoda, nužnost je za »Lenac« želi li se održati na izrazito kompetitivnom tržištu remonta. Brodovi su sve većih dimenzija, a 260 metara dugački Dok 11, sa svojom podiznom moći do 40.000 tona, osigurava im prihvat brodova do 285 metara dužine, što u okruženju LNG terminala u Omišlju i daljnjeg širenja kontejnerskog prometa u riječkoj luci, kroz stasanje Zagrebačke obale, daje tome dodatni poslovni impuls.

• bluelionZG
    Student
    Reakcija primljeno
    54
    • September 4, 2025 at 7:58 AM
    • #2,093

jučer bila velika kupnja...a nisam našao tko su kupci (gledajući top 10)...ili možda za ažuriranje infa treba proći 2 trg. dana?:/...

• bluelionZG
    Student
    Reakcija primljeno
    54
    • September 4, 2025 at 2:49 PM
    • #2,094

sada kad se raste...nitko ništa:)

pa kad se kudi...treba se i hvalit...šta ne?:)

• umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    49
    • September 4, 2025 at 2:58 PM
    • #2,095
    Quote from bluelionZG

Gdje raste!?

Ako je dionica prije godinu dana vrijedila 4,8 oera,a danas vrijedi 4 kakav je to rast, rast je kad dionica naraste 100%iznad ath u zadnjih 10g najmanje i ostane na toj razini nakon rasta bar 1 mjesec , npr LKRI Ni tada joj nitko nije čestitao niti je to itko tražio , bitno je da se lova gomila a ne da mi netko plješće

• Sheki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,036
    • September 4, 2025 at 3:09 PM
    • #2,096
    Quote from umalo
    Quote from bluelionZG

Gdje raste!?

Ako je dionica prije godinu dana vrijedila 4,8 oera,a danas vrijedi 4 kakav je to rast, rast je kad dionica naraste 100%iznad ath u zadnjih 10g najmanje i ostane na toj razini nakon rasta bar 1 mjesec , npr LKRI Ni tada joj nitko nije čestitao niti je to itko tražio , bitno je da se lova gomila a ne da mi netko plješće

Nije vama lako...

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,488
    • September 4, 2025 at 4:48 PM
    • #2,097
    Quote from umalo
    Quote from bluelionZG

Gdje raste!?

Šta me briga za ath ako sam ušao pred 2 dana. Meni je ovo :love::love::love:

• umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    49
    • September 4, 2025 at 6:04 PM
    • #2,098
    Quote from Laudator
    Quote from umalo

Gdje raste!?

Šta me briga za ath ako sam ušao pred 2 dana. Meni je ovo :love::love::love:

Svaka čast , ali kontekst je bio vezan oko vrijednosti dionice dali vrijednost raste preko ath ili se dionica oporavlja od pada cijene i do kojeg nivoa oporavka je vrijednost trenutno prije nego što je uslijedio pad cijene ,

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2.1k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • September 4, 2025 at 6:04 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      965k
      2.1k
    3. umalo

September 4, 2025 at 6:04 PM
    1. MDKA (Medika d.d.) 856

• harpun
      • February 14, 2020 at 2:16 PM
      • Dionice
      • harpun
      • September 4, 2025 at 5:29 PM
    2. Odgovora
      856
      Pregleda
      328k
      856
    3. teski_amater

September 4, 2025 at 5:29 PM
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 620

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • September 4, 2025 at 2:19 PM
    2. Odgovora
      620
      Pregleda
      258k
      620
    3. Dado

September 4, 2025 at 2:19 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 2k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • September 4, 2025 at 10:59 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      899k
      2k
    3. SILVIO2024

September 4, 2025 at 10:59 AM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.4k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • September 3, 2025 at 7:15 PM
    2. Odgovora
      3.4k
      Pregleda
      1.6M
      3.4k
    3. All

September 3, 2025 at 7:15 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo September 4, 2025 at 6:04 PM
  • MDKA (Medika d.d.)

teski_amater September 4, 2025 at 5:29 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado September 4, 2025 at 2:19 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 September 4, 2025 at 10:59 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All September 3, 2025 at 7:15 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo September 3, 2025 at 4:03 PM
  • ZITO (Žito d.d.)

SILVIO2024 September 3, 2025 at 2:49 PM
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

Sheki September 3, 2025 at 2:37 PM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji September 3, 2025 at 11:43 AM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo September 3, 2025 at 9:04 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,846 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,523 Replies, 5 years ago
  • ZITO (Žito d.d.)

60 Replies, 2 months ago