Svi mi kupujemo dionice kako bi rastom cijene i dividendi nešto zaradili i svi mislimo da smo genijalci dok cijena raste i dok dividenda pomalo kapa ali kad krene cijena dolje a dividende nema onda više nema genijalaca , ja vam želim iz sveg srca da vam cjena raste i da primate dividendu najiskrenije !!!!!!
Vidim da je pos'o dobar i para laka kad se ima vremena pisat, a govor je u kolektivističkom tonu u stilu komunističke partije "Svi mi...". Takvi su vam i postovi, sve znate i sve može ići u samo jednom smjeru, onako kako ste vi zamislili, jer drugačijeg i pametnijeg nema. Evo vam ispravak, nemate vi pojma zašto ja kupujem dionice, ne znate ni zašto ovo pišem... tako da oladite malo s tim svojim nametanjem.
Možete recimo ubacit, meni se čini da je VLEN netransparentan, a ne da je to tako, jer meni to tako ne izgleda iz onog što se objavljuje....
Ne moraš biti genijalac samo pogledaš vrijednost cjene dionice ako raste sve ok ako pada nešto nije u redu
A što se tiče komunističke partije kamo sreće da se nikad nije pojavila jer je najveće zlo koje je čovjek izmislio