Imam IKBA i ZABA.
Ali ovi iz ZABA bolje razumiju: "Nije Beg Cicija".
Mogli su i ovdje malo više odriješiti kesu. Premda niti20% povećanje ne zvuči loše, čovjek se zapita zašto akumuliraju toliko dobiti.
Imam IKBA i ZABA.
Ali ovi iz ZABA bolje razumiju: "Nije Beg Cicija".
Mogli su i ovdje malo više odriješiti kesu. Premda niti20% povećanje ne zvuči loše, čovjek se zapita zašto akumuliraju toliko dobiti.
Brokersko poslovanje Istarske kreditne banke Umag d.d. – OBAVIJEST
Istarska kreditna banka Umag d.d. prestaje pružati uslugu izvršavanja naloga za račun klijenata, odnosno, prestaje pružati uslugu brokerskog poslovanja s 01.kolovozom 2022. godine.
Vaša Istarska kreditna banka Umag d.d.
Ne razumijem zašto po drugi put stavljate obavijest staru šest mjeseci van.
Već smo odavno apsolvirali da unatoč dobrim rezultatitma optimiziraju poslovanje šta je samo plus za dionicu
Brokeraj u Hrvatskoj je strašno skup biznis zbog visokih troškova nametnutnih im od strane burze, preskupog SKDD-a i SKDD-CCP-a, a promet na burzi su izrazito niski.
Mogli su i ovdje malo više odriješiti kesu. Premda niti 20% povećanje ne zvuči loše, čovjek se zapita zašto akumuliraju toliko dobiti.
Nisam upućen, no možda zato što će im to biti jeftiniji novac na raspolaganju za plasman?
https://www.seebiz.eu/banke/rast-kam…trziste/289775/
Zaradili već u prvom kvartalu kolika je divka za lani. Čak i više.
Dokupila koliko sam mislila, ili bolje rečeno koliko sam mogla.
Nadam se da će ovo biti iduća Medika, po kvaliteti ulaganja
2,5 milijuna eura neto dobiti na 148 tisuća dionica, koliko je to ... 14 eura po dionici
Projekcija na dobra ili izvrsna još tri kvartala , neto dobit cca 50 eura
Istarska kreditna je najbolje vođena banka u RH, kaže moj frend koji radi na procjeni kreditnog rizika u bankarskom sustavu. Pa vjerujem da zna o čemu govori.
Na sadašnju cijenu P/ E 7 ili manje
Display MoreDokupila koliko sam mislila, ili bolje rečeno koliko sam mogla.
Nadam se da će ovo biti iduća Medika, po kvaliteti ulaganja
2,5 milijuna eura neto dobiti na 148 tisuća dionica, koliko je to ... 14 eura po dionici
Projekcija na dobra ili izvrsna još tri kvartala , neto dobit cca 50 eura
Istarska kreditna je najbolje vođena banka u RH, kaže moj frend koji radi na procjeni kreditnog rizika u bankarskom sustavu. Pa vjerujem da zna o čemu govori.
Na sadašnju cijenu P/ E 7 ili manje
a jel zna frend što o prodaji, evo me čamim već četvrtu sezone čekajući prodaju i ništa, samo stižu dividende i cijena raste, a još sam kupio više nego što sam mislio
bez veze, nema potresa, nema akcije, nema adrenalina, samo milina
Danas popodne slijedi objava isplate izvanredne dividende od 25 eura ili određeni gospodin izlazi s ponudom za preuzimanje?
Ili ljudi zabunom kupuju IKBA umjesto IGH, perjanicu burze
Danas popodne slijedi objava isplate izvanredne dividende od 25 eura ili određeni gospodin izlazi s ponudom za preuzimanje?
Da nije to isti kupac koji je neki dan pokupovao na sličan način dionice Luke Ploče. (?)
Ako kupuje Serfin, bilo bi lijepo, oni su i prije znali malo potjerati cijenu, meni bi još ljepše bilo da kupuje Plaguna, onda samo moram nabaviti mlatilicu za muhe i s njom laditi jaja u istoj košari,
malo me brine veličina tih mlatilica, jer se bojim.da mi ne bi jaja prokuhala
Još nema govora o smanjenju kamatnih stopa.
Ako ih ne možemo pobijediti, pridružimo im se.
Daleko smo mi još od smanjenja kamatnih stopa. I kad centralne banke prestanu dizati kamate, one će zasigurno duže vrijeme ostati na visokim razinama. Centralne banke si ne mogu dopustiti da se inflacija ponovno rasplamsa.
Ovakve razine kamatnih stopa omogućuju bankama znatno veće profite, a visoke nakanade sigurno neće spuštati.
Sve upućuje da je pred nama novo zlatno doba banka i biti će zanimljivo pratiti razvoj situacije.
Ajme kakvi ste , vi navodno kamaradi
Nekome za nvda trebalo ? 😋
Molim v buduće kad se odlučite prodati sconto pronto, prvo meni ponuditi.
Pustim vas dva dana same i odmah se uneredite.
Uf.
I ja bi po 350!😡
Fini nalog na prodaji....
Netko ne želi da ovo naraste ili samo iskorištava priliku (ako bude) dobrog izvješća?
Zeli van i koristi priliku