Ovi što su se danas zainteresirali za IKB će morati malo povisiti ponudu, ipak je stari lisac Zločesti nedavno postao ulagač u ovu zlatnu koku
IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)
-
-
-
Ovi što su se danas zainteresirali za IKB će morati malo povisiti ponudu, ipak je stari lisac Zločesti nedavno postao ulagač u ovu zlatnu koku
postala a ne postao ...😁😁
-
Ispričavam se na neupućenosti
-
sad malo gledam rezultate za prvo polugodište. Stvarno imaju dobre rade.
30 mln kn neto dobiti za 6 mjeseci. 50% više nego lani za isto razdoblje.
-
a u koroni se dobit nije isplaćivala
-
Ne vjerujem da će tu biti izvanredne dividende. Da su mislili, već bi isplatili.
Puno je realnije očekivati rast divke dogodine usljed znatnog rasta dobiti.
-
Netko se počastio s 437 tisuća kuna
-
Mene još uvijek čudi da nitko od fondova nije još zagrizao za ovu dionicu.
Jedna od najstabilnijih banaku u HR, konzervativno i dobro vođena (Dodić dobivao nagrade za najboljeg bankara u EU), bilanca i dobit rastu svake godene, uvijek isplaćuje solidnu dividendu te pritom posluje u našoj najbogatijoj županiji.
Čini mi se i potencijalna udavača s obzirom na šaroliku vlasničku strukturu.
-
Bome bid se puni a ask je nestao. Kupci će trebati na tržnicu u Umag kupovat dionice od kumica.
Problem je što samo Talijan kupuje.
Ne miriše na dobro.
-
Bome bid se puni a ask je nestao. Kupci će trebati na tržnicu u Umag kupovat dionice od kumica.
Ne miriše na dobro.
Kako to misliš?
-
-
Ne miriše na dobro.
Kako to misliš?
https://www.poslovna.hr/lite/serfin/36065/subjekti.aspx
Pogledaj malo pa zaključi sam.
-
Osim Talijana kupuje i Zločka a bome i još neki .
-
Osim Talijana kupuje i Zločka a bome i još neki .
bitno da im ima tko prodati, nije to nikakva tajna da je u igri prodaja, o tome se pisalo već godinama
-
Kolega forumaš Manguc kaže da ne miriše na dobro a "naš" čarobnjak iz Omahe, Zločesti, se hvali da je dokupila IKBA
-
Kolega forumaš Manguc kaže da ne miriše na dobro a "naš" čarobnjak iz Omahe, Zločesti, hvali se da je dokupila IKBA
Tko je drugi po veličini dioničar Istarske kreditne banke, koji se ‘nakrcava‘ dionicamaKada dionica Istarske kreditne banke (IKB) u jednom trgovinskom danu, ovog ponedjeljka, postane najtrgovanija dionica na Zagrebačkoj burzi, svakome tko prati…lidermedia.hr"Kako saznajemo s tržišta kapitala, Istarska kreditna banka je na prodaju . Kako nam kaže jedan investitor, ponuda za kupnju te banke aktualna je više od godinu dana . M0žda potez tvrtke Serfin ide u tom smjeru da se otkupi sve više dionica pod kapom nekoliko velikih dioničara, čime bi se banka lakše prodala ."
meni već treća dividenda, trebam li se i ja pohvaliti
-
A gledaj, u prvih 6 mjeseci ove godine neto dobit je već 237 kn po dionici.
Uz dobru turističku sezonu i lagani rast kamatnih stopa prema kraju godine koji njima ide na ruku jer su krcati depozita od turizma, lako je moguće da do kraja godine ulove ukupno i 400 do 500 kn neto dobiti po dionici, a onda možemo dogodine očekivati i znatno izdašniju dividendu pa ćeš se moći hvaliti.
Kako je i kolega Lukasenko, rekao ima i gomila zadržane dobiti, ali čine mi se prekonzervativni da bi to isplačivali.
-
-
Ma jel' se to rodjake puni po bidu ?
-
Mozda ce firma u stecaj, pa je daj kaj das
-
Da baš tako izgleda jer nema kup(a)ca koji bi platio višu cijenu za ovu potcijenjenu dionicu. Tako je to sa slabije likvidnim dionicama, a ja nemam casha.
Polovicom veljače očekujem objavu prijedloga dividende (izdašnije nego prethodnih god.), a do kraja mjeseca slijedi poziv na GS i vrlo dobar FI za 4Q2022.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner