Bome bid se puni a ask je nestao. Kupci će trebati na tržnicu u Umag kupovat dionice od kumica.
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Dok ljudi umiru od covida i to svaki tjedan jedan autobus ljudi, a hrvatska NIJE nabavila Paxlovid koji je najbolji lijek za lijecenje teskog covida po zagrebu ljudi, prezivjeli pacijenti pricaju. U Zaraznoj na COVID odjelu umjesto da lijece ljude sa uptodate terapijom skrope ih svetom vodom i govore ljudima koji su u istoj sobi da ne gledaju pacijenta kojega skrope da ne oredje zloduh i u njih. Srecom postoje svjedoci za ovo u cega su mene jedva uvjerili.
U 21.stoljecu. u Zgb.
-
ovi likovi koji su glasali protiv jer im tako vjera nalaze , ili likovi koji bi poslali punomoc da je baba musko zvala bi se Dusko , bravo 👏
-
S obzirom da sam pisala na mob u vožnji, a bila sam pod dojmom, ponoviti ću jasnije.
U Zaraznoj bolnici u Zgb, pacijente koji imaju teže oblike COVIDA ili encefalitse uzrkovane COVIDOM umjesto sa lijekovima poput Paxlovida, kojega nisu nabavili, liječe tako da ih medicinske sestre škrope svetom vodom iz obližnje kapelice. Istjreruju, valjda, zle duhove iz zaposjednutih pacijenata. Postoje svjedoci toga nemilog događaja koji se zbio u proljeće 2022.
Nadajmo se da se radilo samo o incidentu medicinskog djelatnika koji je religijski fanatik, a da se nije radilo o sustavnoj podršci takvih postupaka.
U Zagrebu u 21. stoljeću. egzorcizam na Klinici. Ja sam jedva povjerovala u to. S obzirom od koga sam dobila informaciju ipak sam sklona vjerovati da je to istina.
Istjerivanje đavola kao liječenje.
-
Ide ingra na 2€. Ako zbog niceg drugog onda zbog inflacije i zaokruzivanja.
-
ovaj imao bi par pitanja prvo je sto se tice Stona ako kupac koji je platio 15 posto kapare za cijenu od 18.5 mil kuna odustane od kupnje dali taj novac ostaje matici i drugo pitanje je dali je uprava dala na znanje da ce se ostati na 12 brodova ili ce pokusati odfinancirati capex kako ste gore objasnili pa ce ATPL imati 13 brodova( jer naime ako dolaze 2 nova Camarsmaxa a prodan je AP Ston flota ce se povecati za 1 brod pa ce ih biti 13 u tom slucaju mi i nemoraju isplatiti dividendu i biti cu zadovoljan ali ako uprava osim AP Stona proda jos jedan brod povecat ce se Capex i u tom slucaju dividenda od 20 kn je mizerna)
Enese, za to sto pitate morate otići na skusptinu i tamo pitati. Nitko ne pojašnjava na skupštinama sve poslove u detalje. Sreća je sto su na skusptini ATPL toliko pristupačni i otvoreni prema dioničarima pa se predstavnici UO očituju na brojna pitanja na koja uprave često puta ne zele dati konkretan i jednoznačan odgovor. Pogotovo kad se radi o planovima i ocekivanjima.
I nemojte se iznenaditi ni ljutiti ako ne dobijete odgovor na svako pitanje jer često puta niti uprava ne može ili ne smije u javnost puštati detalje nekog bilateralnog ugovora, i to ne samo radi lokalnih zakonskih ograničenja nego zbog takve ugovorne obveze iz samog ugovora.
-
Gledam tekmu Spartak i Zenit i nemogu vjerovati kako EU gradi svoje sankcije prema Rusiji na teret industrijske proizvodnje i građana, a šoubiznis poput nogometa uopće nitko i ne spominje, a kad tamo za Zenit nastupa i veliki Hrvat Dean Lovren što je zaista ne probavljivo za čovjeka sa normalnim ljudskim stavom, ovo što rade nogometaši zaista je nehumano, neljudski, degutantno s obzirom kolike prihode imaju u odnosu na prosječni prihod naših građana i nisu se spremni solidarizirati sa svima nama u ovako teškom i neizvjesnom vremenu i pridružiti se svima nama u sankcijama prema Rusiji.
-
Jedan Simens nakon 60 godina prisustva na ruskom tržištu napustio je Rusiju a naš Dean Lovren odrađuje svoj ugovor za Zenit, sramota, da ne nabrajam ostale renomirane europske kompanije koje su napustile Rusiju svjesni gubitaka.
-
Baš me zanima hoće li UEFA donijeti odluku o odigravanju svih utakmica tokom dana radi uštede električne energije i time se solidarizirati sa situacijom u EU.
-
https://www.poslovni.hr/burze/atlantsk…a-burzi-4352088
kažu miljenica a ona je bila i ostala kraljica burze........
Kad domicilni mediji počnu sa ovakvim naslovima i još slikom tankera
-
-
Kad domicilni mediji počnu sa ovakvim naslovima i još slikom tankera
vidiš da analitičari budno prate panamax index a supre i handye su otpisali za dobrotvorne svrhe ili za popove.....
-
Kad domaći mediji počnu sa ovakvim naslovima i još slikom tankera
a čuo je da Tankerska raste, a Atlantska isplaćuje dividendu, pa mu se sve pomiješalo, ipak su to dvije informacije, znači po jedan na svaki mozak, opterećenje za prosječnog novinara,
ipak se mora priznati da se ovo može prihvatiti kao službeni druk uvaženoga portala
-
Uzlet sa 570 na 420. Ovo mora da je Uprava pisala.
Jesam li nešto propustio?
-
Izgleda da je ovdje poprilican broj onih sto su propustili uzlet sa 140, 150 do 500 injak kn pa bi sad da ulete sto jeftinije da se ne bi dogodilo opet....
-
To s ne dolaskom na skupštine i nepostavljanjem pitanja je nažalost tradicija u nas. Svatko tko ima značajniju sumu dionica…. Dakle recimo vise od 1000 komada (iako je to individualno) trebao bi se nacrtati na skusptini i aktivno sudjelovati. Pišem iz iskustva. I ja sam ratovao na skupštinama nekih naših društava, dok nisam shvatio da je to bez nikakve podrške - skoro pa suludo. Na jednoj od skupština na kraju smo bili dva kontrolna dionicara i ja. Već smo se tako dobro upoznali sa predsjedavajućim, komisijom i svima ostalima da vise nismo skoro ni pokazivali identifikacijske isprave.
Ove godine nisam mogao, al na sljedecoj skupštini sigurno ćeš imati nekog tko će postaviti ili postavljati sva bitna pitanja za društvo i njegov UO. Promise.
Mislim nije da nije bilo dionicara bilo ih je nekih cca 30 tak kao i prosle godine zato je to sve u svemu zacudjujuce taj angazman, mozda neki od njih saznaju detalje prije jer su lokalni znamo kako to ide vec ali sluzbeno je sluzbeno jer onda je javno. Mislim svaka skupstina je drugacija covjek se iznenadi cesto jer budu toliko razlicite. Pa evo recimo ja sam jedini bio taj dvije godine za redom koji je konkretno nesto ispitivao i doduse nisam bas morao ratovati, doduse prosle godine mozda je malo teze bilo neke odgovore dobit, ali recimo prosle godine sam pokusao iskomunicirati s celnicima oko ovih objavljivanja vozarina i koliko nam to znaci, sad koliko je to utjecalo da oni to naprave ili ne, ne znam, ali taj moj angazman zasigurno su primili na znanje jer sam to iskomunicirao mislim kako drugacije iskomunicirati nesto ako ne odes i ne pokusas stupiti u kontakt, a gdje ces nego na GS.
S cijenama i popunjenošću dubrovačkih hotela neće niti biti puno dioničara na GS ljeti.
-
Mislim da nije da nije bilo dioničara bilo ih je nekih cca 30 tak kao i prošle godine zato je to sve u svemu začuđujuće taj angazman, možda neki od njih saznaju detalje prije jer su lokalni znali kako to ide već ali službeno je službeno jer onda je javno . Mislim da se svaka skupština drugačija često iznenadi jer budu toliko različite. Pa evo recimo ja sam jedini bio taj dvije godine za redom koji je konkretno nesto ispitivao i doduse nisam bas morao ratovati, doduse prosle godine mozda je malo teze bilo neke odgovore dobit, ali recimo prosle godine sam pokusao iskomunicirati s celnicima oko ovih objavljivanja vozarina i koliko nam to znači, sad koliko je to utjecalo da oni to naprave ili ne, ne znam,
S cijenama i popunjenošću dubrovačkih hotela neće biti niti puno dioničara na GS ljeti.
možda ubace nešto soba za dioničare u ABC s popustima,izglasa se veća dividenda, manji popust, pa biraj, vole oni da im mali dioničari dođu, bolje nego da postanu veliki
-
S cijenama i popunjenošću dubrovačkih hotela neće biti niti puno dioničara na GS ljeti.
možda ubace nešto soba za dioničare u ABC s popustima,izglasa se veća dividenda, manji popust, pa biraj, vole oni da im mali dioničari dođu, bolje nego da postanu veliki
5* za doprinos temi
-
Eh Lovren Dejo. Pa svi oni uzmu pare koje se nude. Nekad je i Cro Cop bio u saboru, dva puta se javio za govornicu i uzeo mirovinu zasluženu... Money talks. Ali svejedno fuj fuj za vatrenog.
-
Šta Vam smeta Lovren koji pošteno zarađuje svoju plaću kod Ruskog vlasnika?
To što je uspješan i to što je zaradio ozbiljan novac nije razlog da Vam isti smeta. Jer zarađuje za kruh u Rusiji!?
Šta bi ljudi u AD Plastiku trebali dati otkaz i ugroziti svoju egzistenciju...zbog koga ili čega? Rusije ili Ukrajine?
-
Ide ingra na 2€. Ako zbog niceg drugog onda zbog inflacije i zaokruzivanja.
Evo ingre na 1.8...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k