Evo HIŠ treba malo studirati ..
VIRO (Tvornica Šećera d.d.)
-
-
-
Kolega, to znamo da je lova u HISu. Nažalost, muljaže od kojih mali dioničari neće imati koristi. To je ZSE.
-
OK. Sad se treba početi razgovorati. Malo sam preletio pa nebi ništa unaprijed. Mislim da će sve trebati još pričekati. Kako mislite da je lova u HIŠ -U? Nije viro suvlasnik?
-
Da, Viro je suvlasnik HiSa. Svu imovinu su prenijeli na HIS, a očito da su im računi prazni.
-
Da, Viro je suvlasnik HiSa. Svu imovinu su prenijeli na HIS, a očito da su im računi prazni.
očito da u toj firmi mogu raditi što ih volja daleko od očiju dioničara i javnosti, možda već i imaju nekakav svoj Klub s brojačem love
-
Kolega Moller i onda se mi čudimo da na ZSE nema malih dioničara. Netko će ovdje sigurno dobro zaraditi. Mali dioničari ne.
-
Eto, ode mast u propast.... tj. secer
-
Kolega Moller i onda se mi čudimo da na ZSE nema malih dioničara. Netko će ovdje sigurno dobro zaraditi. Mali dioničari ne.
treba izbjegavati biti mali dioničar, najbolje je biti na par velikih s velikom lovom i mirna Bosna, ovo u ponedjeljak bolje da ne čekamo kod kuće
-
Pa PSN nije još propast kolega.
-
Pa PSN nije još propast kolega.
ma jok, već prošao nekoliko komada neokrznut a mrtav
-
-
Kolega @alias hvala na savjetima na pp da ne smanjujem ulaz u Viro i savjetu da jeftina dionica moze samo jeftinije.
Rekla sam vam sto mislim o TA odnosno kako matematicki to izgleda.
-
Kolega @alias hvala na savjetima na pp da ne smanjujem ulaz u Viro i savjetu da jeftina dionica moze samo jeftinije.
Rekla sam vam sto mislim o TA odnosno kako matematicki to izgleda.
Sad bi kupoprodaj rekao da sam imao skrivene namjere kad sam vam pomogao Problem je sto europa ima previse secerana i ovo se moglo ocekivati. Njemci su zatvorili svoje, tesko da mi necemo. Secer raste zbog tajlanda i lose godine, ali drugi neki razlog ne vidim. To znaci da ce dole.
-
Pored toga danas je sve više prehrambenih proizvoda sa politikom ZERO SUGAR! Možda se to i okrene. Teško, ali možda.
-
Kolega secera ce uvijek trebati bez obzira na "zdrav zivot".
Ja mislim da ce Viro opstati na trzistu u nekom obliku, samo mali dionicari od ovoga ne mogu imati puno srece.
P.S. Alias tko zna, mozda si htio kupiti jeftinije😅
-
Za vjerovnike i male dioničare otvaranje predstečajne nagodbe sigurno nije dobra vijest,
jer će vjerovnici morati otpisati dio duga, a mali dioničari će u najboljem slučaju biti
razvodnjeni u eventualnoj debt to equity pretvorbi. A u kolikom omjeru ovisi i o tome
koliki je dospjeli/prijavljeni dug koji ne mogu podmiriti, te kolika je imovina firme.
-
Može netko malo pojasniti trenutnu situaciju. Imam za mene previše dionica sa prosjekom 60kn pa me ovo dosta zabrinulo. Da li to sada pada na skroz niske razine u odnosu na moj prosjek ili tu može doći do nekih pozitivnih vijesti unutar mjesec-dva pa krenuti rasti.
Ne bi želio sada panično prodavati ako postoji neki način za obrat pa bi zamolio da to netko malo pojasni.
-
BudFox da, tesko je uopce i bilo izracunati sa svim tim njihovim muljanjima koliko zapravo vrijedi Viro. Cijena je znacajno vec pala. Mislim da je prije godinu dana bila cca 120 kuna. Zadnja je 40 kuna. Koliko je negativnosti vec uracunato u cijenu cemo tek vidjeti.
-
BudFox da, tesko je uopce i bilo izracunati sa svim tim njihovim muljanjima koliko zapravo vrijedi Viro. Cijena je znacajno vec pala. Mislim da je prije godinu dana bila cca 120 kuna. Zadnja je 40 kuna. Koliko je negativnosti vec uracunato u cijenu cemo tek vidjeti.
Ne znam, meni je znak za bježaniju bio kada se Zadro rasplakao u Plodovima zemlje, koliko sam čuo.
Očito je već tada voda bila došla do grla, a siguran sam da nisu htjeli da firma ostane u blokadi mjesec
i pol i da moraju pokrenuti predstečajnu nagodbu, ali očito nisu imali izbora, jer su im banke otkazale
suradnju i blokirale ih.
-
Ma da, banke tu vise nisu vidjele svoj interes. Teoretski bi vjerovnici na isti nacin mogli blokirati IGH ali to ne rade a i dionica je narasla 120 posto od dna u ozujku. Ali sumnjam da ce i banke sada profitirati od PSNa
P.S. pa mozemo. Volite c++?
-
Može netko malo pojasniti trenutnu situaciju. Imam za mene previše dionica sa prosjekom 60kn pa me ovo dosta zabrinulo. Da li to sada pada na skroz niske razine u odnosu na moj prosjek ili tu može doći do nekih pozitivnih vijesti unutar mjesec-dva pa krenuti rasti.
Ne bi želio sada panično prodavati ako postoji neki način za obrat pa bi zamolio da to netko malo pojasni.
A tko bi znao sto ce biti. Pogledajte kako se kretala cijena dionice kod Ulpl.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun