Procedura je ulaštiti najbolje cipele i cipelcugom otići na skusptinu. Na skupštini glasati protiv odluke. Izjaviti nesaglasnost sa tom skusptinskom odlukom i unijeti to u skupštinski zapisnik. I nakon toga će se dioničarima koji tako postupe isplatiti taj neki tromjesjecni prosjek za njihove dionice.
Ajd barem ćete se lijepo tamo upoznati, malo podruziti, medjsuobno pojadati. A možda vam Moller ispriča koju šalu ili vic pa će biti lakše. 👍
Zadru sam upoznao još na Skupštini kada je htio delist po 245kn(ima tome i 8-9god) , pa su ga fondovi i partner Robić s nama ostalima preglasali, nije mi uopće tada sjeo, a sada mi je bome i prisjeo, istu ovakvu proceduru prošao sam i na Ipkk i bilo bi mi čudno da kolega Marko nije pomogao kolegi Marinku i otkrio tajnu uspješnog BiH poslovanja u Rvatskoj, tamo sam malo i popušio, jer je to bila prva večernja škola, a ovaj puta sam ipak u lijepom plusu, koji je bez ovoga poteza trebao biti i daleko ljepši, ne zamjeram im ni malo, ipak su i oni izgubili prilično na vrijednosti svih ovih godina, Zadro je mogao utržiti skoro milijardu prije desetljeća, a sada uz sve ove nepopularne poteze, možda iskamči od nekoga 200-250mil. + malo je vjerojatno namaknuo prije PSN, a nešto će dobiti i otpisom 90%, sve u svemu, šale na stranu,
kada sam vidio tko je glavni pomagač, nisam se ni nadao boljem scenariju, iako sam potajno gajio nadu, pa neće valjda, pa nije toliko proklet, e nado i tvoj kredibilitet ovdje gubi svaki smisao
ja sam u najboljoj vjeri u Viro uložio preko 200000kn od 20-32kn, ali jbg, ovakvi drže banak, vidjela žaba kako Borg odnese Agrokor, pa i ona poželje liznuti nešto slatko, ali ipak je ovo u odnosu na Agrokor čista kamilica
i na kraju vic u skladu s novonastalom situacijom;
Crnogorac kaže konobarici; mala,
skuvaj mi jednu kafum jaku k'o ja a slatku k'o ti ,
donese ona kafu, srkne on gutljaj,
a da se nijesi ti malo precijenila
na Skupštinu ne idem, sutra je novi dan