bio neki kibernetički napad, kako su moderni https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/36909
VIRO (Tvornica Šećera d.d.)
-
-
-
evo, i Viro nam je pred lansiranjem, al ne može, jer netko protiv njega vodi hibridni rat!
-
evo, i Viro nam je pred lansiranjem, al ne može, jer netko protiv njega vodi hibridni rat!
Kibernetički napad...pa nemaju struje za kompjutere. Kakav napad,rat,...
-
kibernetički napad repine pipe da izgricka sve na 20kn
-
Jel to lansiranje gore ili dolje?
-
Jel to lansiranje gore ili dolje?
ma kuda na dolje, ako opet propadnu, ja više ništa ne vjerujem čika Marinku, rekao je da će udruživanje spasiti firme ili je možda mislio da će se samo oni spasiti
-
https://e-oglasna.pravosudje.hr/objave/dokumen…791/preuzimanje
odgađa se ročište, je li to dobro ili loše, obzirom da je već i repa zasijana, ako se zatvori i posljednja šećerana, možda ćemo repu predati Orbanu kao i puno toga već do sada
-
danas je trebalo biti ročište. Točno u podne.
Ima li netko info da li su skupili dovoljno glasova za prihvaćanje plana izvršenja obveza prema vjerovnicima?
-
danas je trebalo biti ročište. Točno u podne.
Ima li netko info da li su skupili dovoljno glasova za prihvaćanje plana izvršenja obveza prema vjerovnicima?
-
Hvala ! Škola završava, al Viro mora na produžnu ...
-
-
Hvala ! Škola završava, al Viro mora na produžnu ...
baš tako, do nove kampanje ako se ne popravi, pada razred, osim ako deda ne potegne za kakvom mitologijom za prolaz
-
svi su zabrinuti, osim Zadre, on je zbrinut
-
država se obvezuje u idućih 6 godina uplaćivati za dividendu
-
ako je ovaj ulazak Svetlane u NO najava svetlije budućnosti, možda Kostić preuzima Viro, a možda se i Šaranović dogovori s Pivcima da mu oslobode lovu, pa da kupi on i proizvodi im jeftini šećer, ma taj možda je tako moćan
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VIRO/GS-VIRO-a932d2c2563f7e63da913ea4ac41a1b1.pdf
-
Viro odličan, izdao izvješće na vrijeme i neće trebati plaćati kaznu, što bi obzirom na stanje gotovine na računu u ovome trenutku bio pravi luxuz
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VIRO/FI-VIRO-62d1f1b4f4565c21b2177d1ffce7918c.xlsx
-
Potvrđen je predstečajni sporazum za SLAVONIJU ŽUPANJA. Vjerovnici su pristali na otpis čak 90% od 55 milijuna kuna potraživanja. Preostali dug od oko 5,5 milijuna kuna bit će im isplaćen jednokratno, osam godina nakon pravomoćnosti sporazuma. Tvrtka je u većinskom vlasništvu SLADORANE čiji je vlasnik VIRO TVORNICA ŠEĆERA pod kontrolom Marinka Zadre.
Lider....
-
Potvrđen je predstečajni sporazum za SLAVONIJU ŽUPANJA. Vjerovnici su pristali na otpis čak 90% od 55 milijuna kuna potraživanja. Preostali dug od oko 5,5 milijuna kuna bit će im isplaćen jednokratno, osam godina nakon pravomoćnosti sporazuma. Tvrtka je u većinskom vlasništvu SLADORANE čiji je vlasnik VIRO TVORNICA ŠEĆERA pod kontrolom Marinka Zadre.
Lider....
e da je meni naći takve financijere, ja bih se zadužio za okruglo 100mil. zato neki uvijek ostaju vlasnici
ako se po istome modelu riješi Sladorana i Viro, u što ja i vjerujem, trebalo bi ovo još kupovati barem do 40
-
Štima to što ste rekli,ali... Predstečajne nagodbe je pokrenuo Linić i podbilanca te priče se nezna. Pitanje tko je i koliko oštećen u toj priči... Fina ima te podatke..
-
Cijene šećera na burzi neprestano rastu. Kod nas nije ugovoreno puno toga ali izgleda da ipak dolaze bolji dani. Viro čini se ipak uspješno ide kroz psn. Ima tko kakvo mišljenje?
-
Cijene šećera na burzi neprestano rastu. Kod nas nije ugovoreno puno toga ali izgleda da ipak dolaze bolji dani. Viro čini se ipak uspješno ide kroz psn. Ima tko kakvo mišljenje?
Kolega, znam da sam jedino 56 posto u minusu.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner