Ja bi možda stop stavio na 34500 za takvu igru.
Ma evo ga na 34.000
Ja bi možda stop stavio na 34500 za takvu igru.
Ma evo ga na 34.000
Pomelo me na 34.000$
Sad sam usao u igru sa SHIBA ali sa malim iznosom, dok se BTC ne odluči gdje će.
Poluga 10x.
So far so good 😁
Lijepi odbijanac na BTC. Te divergencije na 4H grafu su uvijek bile dosta pouzdane.
Lijepi odbijanac na BTC. Te divergencije na 4H grafu su uvijek bile dosta pouzdane.
Prva divergencija se vrlo brzo ispuhala, mozda ova druga bude plodnija. Sada bi stvarno bilo vrijeme za jednu vecu zelenu svijecu.
Na ovom drugom propadu smo vidjeli vrlo velik volumen, mozda je to bila kapitulacija.
Ja sam long, stop vrlo uzak, malo ispod 31.500. Vrijedi pokusati.
Meni to liči na SHS ?
Meni to liči na SHS ?
niste jedina koja to vidi
Meni to liči na SHS ?
To po meni nije desno rame.
To po meni nije desno rame.
baci oko na weekly
A i ovo je jedna od mogucnosti, mozda cak i izglednija
wyckoff?
moguće je i to, pod uvjetom da dolar ostane tu di je.
netko računao i da je medijan kupnje na 36.000, tako da je moguće i da okinu stop loss-evi.
veliki bear case je 20.000, a tu bi i ja bio kupac.
btw., negdi je zapelo sa Bitcoin ETF-om kod SEC-a
Display MoreA i ovo je jedna od mogucnosti, mozda cak i izglednija
wyckoff?
moguće je i to, pod uvjetom da dolar ostane tu di je.
netko računao i da je medijan kupnje na 36.000, tako da je moguće i da okinu stop loss-evi.
btw., negdi je zapelo sa Bitcoin ETF-om kod SEC-a
Da, za ovo kazu da je wyckoff akumulacija, i za sada tako i izgleda, a onaj top je bio Wyckoff distribucija. Mislim da sam bio prenio jedan graf ovdje ranije na tu temu. Distribucija je potrajala valjda 3 mjeseca, pa kazu da bi toliko mogla i akumulacija. Trguje se u range-u 30-42k, sada bismo mogli vidjeti spring pa onda znamo sta ide dalje.
Nisam bas ocekivao ovakav pad, ali izasle su opet neke vijesti da je Kina zabranila rudarima da rudare u Kini (a tamo ih je najvise) i oni sada ovih dana gase proizvodnju i prebacuju svoju opremu u druge zemlje. Kina izdaje svoju digitalni Yuan i BTC im je smetnja.
Ako cikne 30k, lako bi ti se kupnja dogodila.
Evo ga i breakout.
HNB izdao priopcenje "Rizici povezani s kriptoimovinom"
Kaze, izmedju ostalog: "Ne preporučujemo ulaganje u kriptoimovinu iznosa većeg od onog koji ste spremni izgubiti."
https://www.hnb.hr/-/rizici-povezani-s-kriptoimovinom
Imali smo mi jos takvih izdanja pa nas nitko nije upozoravao na vrijeme. :))
nakon toliko godina oni SADA izdaju preporuke!!?? kada i vrapci na grani pjevaju i trguju kriptovalutama!
Ne preporučujemo ulaganje u bilo kakvu imovinu ( dionice, novac, pl.metali i sl.) u RH iznosa većeg od onog koji ste bili spremni izgubiti.
kol. mitkko
jel se to BTC sprema na zaron ispod 30K?