evo završio prijenos, a odbija se ima već dvije ure
eto vidiš da je Elon počeo kupovati hahahaha
bit će da je bila paralelka
evo završio prijenos, a odbija se ima već dvije ure
eto vidiš da je Elon počeo kupovati hahahaha
bit će da je bila paralelka
pa nije on kupovao taj dan.. već kroz neko vrijeme.. tako da mu je average vjerojatno u 30ima
kaj hoćete reći da njega pošto ima brdo love ne boli pad sa 63000!!?? da mu je svejedno?
ja mislim da je Elonu za ovaj dip svejedno.. on zna da jednim tweetom preokrene ovo u plus već danas.. pa i oni sami (Tesla) su izjavili da kad su kupovali da su imali botove koji su točno po algoritmima kupovali.. pojačavali kupnju u dip-u.. po meni okej malo hlađenja marketa da se oslobodi put za zdraviji daljnji rast.. ja sam mrvicu danas ušao.. čekam daljnji rasplet..
ali je sad toliko manje za plače
Kad se jedno jutro probudiš i želiš malo prodati i unovčiti neku kriptovalutu ... a ono te dočeka..
ja sam se probudio jednog jutra i RH i ZSE i brdo prevarantskih politicara mi ukralo miljon i 20 god života. Ovaj je posteniji.
Kad se jedno jutro probudiš i želiš malo prodati i unovčiti neku kriptovalutu ... a ono te dočeka..
mislim da od naših nije nitko ulagao preko tog
Thodex Exchange
dosta je nama
Postoji vrlo jednostavno rješenje za ovaj problem. Ne drži krptovalutu na mjenjačnici nego na svom walletu.
Brinu te naknade za prebacivanje sa mjenjačnice na wallet... E u tom slučaju nemoj kupovati BTC i ETH jer su feejevi za transakcije značajni.
Naravno na USBu kod sebe ono šta izrudarim
A sad, koliko ekipe koja je kupila kriptovalutu ovdje, ima tu kriptovalutu na USBu, da vas čujem
ja sam se probudio jednog jutra i RH i ZSE i brdo prevarantskih politicara mi ukralo miljon i 20 god života. Ovaj je posteniji.
a to nije jednog jutra, to je svakog jutra zadnjih 20+ godina
thodex exch.. bas znakovito ime.. inace on line wallet.. trebao bi biti siguran.. a ba exchangeu ak drzis uvijek je određeni rizik..
mislim da od naših nije nitko ulagao preko tog
Thodex Exchange
dosta je nama
Da, imali smo mi naš Rug pull sa Todom
thodex exch.. bas znakovito ime.. inace on line wallet.. trebao bi biti siguran.. a ba exchangeu ak drzis uvijek je određeni rizik..
Ja preferiram paper wallet. Nije ni ta moja opcija 100% bullet proof. Teoretski mi se netko može domoći walleta i ode sve.
Zapravo taj crypto je još uvijek kompliciran. Custody, korištenje... Zahtjeva iznad prosječnu informatičku pismenost. Po meni je to problem. Ali kao i sve do sada vjerujem da će pametni ljudi nastaviti smišljati pametna rješenja koja će pomoći i približiti crypto svima...
također će biti zanimljivo promatrati kako će to izgledati kada krene trend kapitalizacije, kada će se poželjeti pretvoriti sapunicu u konkterni novac, koliko vas i u kojem volumenu će se uspjeti naplatiti prije nego zombi kripto brokeraji okrenu ovu ponzijevu piramidu naopako i samo preko noći nestanu upravo kako nestaje i balon od sapunice...
i sad reci da nisam vizionar... ali ajde, bar ovaj puta, nulovanje todexa nije oplelo po nama nego po turcima...ali ipak
U ovoj prici se svi mozemo pronaci.
--> Oni koji bi htjeli kupiti, ali su neodlucni i nikad nije dobar trenutak za to :))
--> Oni koji nemaju i jako su sumnjicavi i imaju svoje scenarije vezano za zbivanja oko BTC :))
--> Oni koji imaju i drze jer nikad nije trenutak za prodati :))
gosp. mittko jer vrijeme za dokup ili za još malo čekanja
Ne znam vam reci dugorocne targete, ni za dionice, a jos manje za kripto. Trejdanje je jednostavno kada razumijes mehanizme, ali nelagodno mi je stavljati grafove ovdje jer ce netko to shvatiti kao preporuku pa moguce zbog toga izgubiti novce. Nekada objavim neki graf, nekome mozda pomogne, ali cesto trejd moze otici u krivo i tada treba znati gdje/kada rezati. Zato kada stavim neki graf osjecam obvezu da stalno stavljam i apdejtove, a to me onda opterecuje. Kada je volatilnost velika kao sto je sada, dobar trejder ima priliku dobro profitirati, ali vecina koja ne prati grafove gubi jer uglavnom panicno kupuju i prodaju, sto bude pogubno.
Ova sada situacija na BTC je komplicirana - moze gore i kratkorocno i dugorocno, ali isto tako moze i dolje. Za trejdanje ima puno prilika, ali situacija se moze mijenjati iz sata u sat.
Stavit cu ovdje link na video jednog dobrog tehnicara da vidite njegovo razmisljanje oko trenutne situacije, maloprije je objavljen video. Ovako treba razmisljati trejder, hladnokrvno, mora imati game plan, mora moci brzo promijeniti misljenje, mora znati citati signale koje graf daje.
Preporucam da pogledate. Nakon toga cete shvatiti zasto je tesko dati neku dugorocniju projekciju, ali i mozda pokupite koji dobar savjet. Ima i dio gdje prica o dugorocnim pozicijama koje kupuje kada su ovakve situacije na trzistu.
A obzirom da kripto nije reguliran teoretski je mogao kupovati ranije i prodavati kasnije sam svojoj kompaniji. Ja to ne tvrdim, iznosim samo kao mogućnost pored svih mogućih ludosti koje je kripto unio u svijet financija.
Ne vidim niti jedan razlog zasto bi to napravio (ne samo on, vec itko) niti sto bi s time postigao.
Display MoreBTC- dnevni grah, obrazaca još nema.
Na 4h grahu pozitivne divergencije.
U narednih nekoliko (a možda i više) četverosatnih intervala gotovo siguran odbijanac.
Koliki?
Na Binancu trgovati na satnom grafu i izaći prema setupu, a poštujući 15-minutni grah....
Evo, teto, vidite kako divergencije rade...dok to ne savladate, uvijek će vam biti: može gore, ali može i dolje...
U ovoj prici se svi mozemo pronaci.
--> Oni koji bi htjeli kupiti, ali su neodlucni i nikad nije dobar trenutak za to :))
--> Oni koji nemaju i jako su sumnjicavi i imaju svoje scenarije vezano za zbivanja oko BTC :))
--> Oni koji imaju i drze jer nikad nije trenutak za prodati :))
A imas i one koji su najpametniji i najsigurniji, koji majnaju i to prodaju ekipi za konkretnu imovinu 😅
savjet ne tražim niti bih ga dao
Graf/grah pogledam i zahvalan sam tehničarima na njihovom znanju i trudu koje dijele sa nama. Odluke su samo moje a ja sam odgovoran za njih i nitko drugi.
Bitcoin može i na 40 000 vele analize
dobar dan ima koga doma
strane analize su svakakve i mogu reći da su naši profići bolji bar za moje sagledavanje stvari/špulijusa. Još nisam dokupio bitcoin ali hoću. Novci su uplaćeni.
Čekam analizu naše ekipe i amere da budu transparentniji sa svojim izjavama/promjenama.
Čekati, ne kupiti BTC.
Čekati ne, kupiti BTC.