gledam tamo graf, pozadina isključivo crna...postoji li opcija za bijelu?
edit: sredio
edit: sredio
Imaš u gornjem desnom kutu ekrana onu tipku za "options", tamo sve namjestiš, a možeš i desni klik na grafu - > properties.
pa vjerojatno ide do cca 3.1, na satnom je tu padajuća linija otpora, a nastat će negativne divergencije na cci...
pa vjerojatno ide do cca 3.1, na satnom je tu padajuća linija otpora, a nastat će negativne divergencije na cci...
U pravu si. Smanjio sam target, bolje vrabac u ruci. Danas je sve jako palo pa hvatam odbijance - igram se sa velikim pozicijama i hvatam male cjenovne pomake. Riskantno je sada tražiti dugoročnije targete.
Btw, ovo su SXPUSDT futuresi, tu se cijene malo razlikuju od spota.
danas lijepo sve roni.. samo pitanje hoće li se još malo razvući prema dolje.. u prosjeku danas pad od nekih 15 do 25 posto.. buying the deep if you have b... ja gledam sa strane.. mogao bi btc testirati 40k uskoro..
U pravu si. Smanjio sam target, bolje vrabac u ruci. Danas je sve jako palo pa hvatam odbijance - igram se sa velikim pozicijama i hvatam male cjenovne pomake. Riskantno je sada tražiti dugoročnije targete.
Btw, ovo su SXPUSDT futuresi, tu se cijene malo razlikuju od spota.
kako je završilo? nisam pratio jutros, osim daljnji zaron bitkonja...
išao samo do 2,94?
kako vam izgleda ICX
POBJEGAO SAM
kako je završilo? nisam pratio jutros, osim daljnji zaron bitkonja...
išao samo do 2,94?
Da, otišao je samo do 2.9485 i nastavio sa padom. Počeo je padati taman kada sam ugasio laptop i otišao u krevet Sva sreća pa postoji stop nalog.
Tu sada Bitcoin diktira tempo i smjer.
E. Musk profilna sa pironom na cesti!!! Ocito aludira na Cardano Mary Hard Fork. Cardano ima u programu da do kraja drugoga mjeseca predstavi Mary a Goguen do kraja treceg mjeseca sto bi ih trebalo pogurati.
Prognoze se krecu od 100 do 200% u naredna 2 mjeseca dok su za sijecanj i veljacu vec odradili 230%
Pozdrav, je li netko povlacio novac na svoj racun sa Binance ili slicnih exchnga i dali zna kakve pojedinosti vezano za porez, prijavu, nacin itd..
Bio bi zahvalan.
Pozdrav, je li netko povlacio novac na svoj racun sa Binance ili slicnih exchnga i dali zna kakve pojedinosti vezano za porez, prijavu, nacin itd..
Bio bi zahvalan.
Ja sam povlačio. Kakva prijava kolega 😄😉🙂
prijava prihoda iz inozemstva
mislim da je rok 8 dana
svima kojima je smiješno više ne bude kad dođu pod porezni nadzor
pa normalno da treba prijaviti dobit na crypto..
discover ta prijava prihoda iz inozemstva.. jel se ona vodi kroz klasični joppd kao za dionice ili ide neku drugačiji obrazac?
https://www.kriptovaluta.hr/vijesti/porez-…alute-hrvatska/
eto ga, kolega dionicar je iznad zakona, pa se zakoni na njega ne odnose
ja se nebi sa njom zaje.. jel oni vole nagazit male najviše
her majesty revenues and customs
Citigroup je izdao publikaciju o Bitcoinu na 100 stranica.
"Where could Bitcoin be in another seven or so years? The report notes the advantage of Bitcoin in global payments, including its decentralized design, lack of foreign exchange exposure, fast (and potentially cheaper) money movements, secure payment channels, and traceability. These attributes combined with Bitcoin's global reach and neutrality could spur it to become the currency of choice for
international trade."
može mitko
ETH -$
https://www.seebiz.eu/trzista/analit…-bitcoin/252879
"Cboe BZX Exchange planira burzovno listanje dionica VanEckovog bitcoin ETF-a, pokrećući postupak regulatornog pregleda za uvrštavanje fondova kojima se trguje na burzi u SAD-u."
jedva čekam da se ovo napokon uvrsti, da si napokon mogu složiti portfolio kako spada
Pozdrav...
Nisam pronašao na temi, možda sam i preskočio koju stranicu. Čisto konkretno pitanje:
Kako da najlakše ulozim 100 000 kuna u kriptovalute? Ne zanima me trejdanje već dugoročno držanje (cca 5 godina i više).
Gdje najlakše otvoriti wallet? Kako najlakše prebaciti novce, itd.
Hvala i pozdrav.