evo malo novosti.
ako netko isproba, nek podijeli iskustva.
evo malo novosti.
ako netko isproba, nek podijeli iskustva.
Ebay/PayPal ce napokon uvest placanje kriptovalutama.
Nakon godina i godina tvrdnji da je BTC najveca prevara(scam) eto paypal ipak misli uvest kripto kao nacin placanja.
Ocito je u opakim problemima kad se na to odlucio.
ovdje se nitko ne javlja, a bitcoin triumfira ko nekad...
pa postavio je kolega mitko graph za btc al na tehnickoj analizi jer ovo je kutak gdje nitko ne zalazi...
ja sam misljenaj da je btc trenutno previsoko pa sam izasao skroz i cekam korekciju neku...
Ostali altcoini su nesto manje poskocili al su i dalje previsoko pa sam i njih prodal i cekam razvoj situacije...
Ove razine BTC-a smo imali krajem 2017. Nje bas za usporedjivat ali ja sam ipak oprezan i radje ne zaradim nego da izgubim.
Za gubljenje love ima ZSE
ja sam radije nego da prodam stavio trailing stop...
Meni za sada ovaj trejd dobro napreduje. Tu se igram sa marginom na futuresima sa manjim iznosima. Ovdje konkretno igram sa polugom ×50, za sada je plus 155% inace ne preporucam ovolike poluge.
samo naprijed kolega:)
poluge sam isprobavao 2017 i dovoljno izgubio. Nije to za mene.
Lijepo je cut da napredujete...
Kripto zahtjeva konstantan nadzor bez opustanja...
ako nije tajna gdje to trgujete?
samo naprijed kolega:)
poluge sam isprobavao 2017 i dovoljno izgubio. Nije to za mene.
Lijepo je cut da napredujete...
Kripto zahtjeva konstantan nadzor bez opustanja...
ako nije tajna gdje to trgujete?
Binance
na revolutu vam je lakše.. samo Buy - Sell... jedan klik.. Binance mi malo complicated.. dok ja upišem BTC adresu.. preko bitcoin mnjenjacnice posaljem pare u HR... bla bla
trgujem preko bitstampa
Meni za sada ovaj trejd dobro napreduje. Tu se igram sa marginom na futuresima sa manjim iznosima. Ovdje konkretno igram sa polugom ×50, za sada je plus 155% inace ne preporucam ovolike poluge.
Zatvorio sam poziciju sa +240%, izgleda mi da postaje opasno.
NiceHash je napokon vratio sve BTC-e (4640BTC) koje su netragom nestali s njihovog racuna 2017.
Meni su sve vratili krajem2018g. Imao sam tamo parsto eura vrijednosti. naravno da su i ostalima vracali najvise 2019 kad je BTC bio 4000$.
Al evo i dan danas ljudi tamo rudare i drze btc u njihovom novcaniku. Za neupucene tada je samo preko noci u par sati nestalo sve iz NiceHash novcanika. od naloga s par stotina BTC-a do naloga sa par satoshia. Bila je istraga i niakd se nije ustanovilo kako se to dogodilo al kolala je prica da je vlasnik sam sebe hacknuo i zato su pristali vratit novce u par godina. to st oje tada btc bio na 12000$ pa narastao na 20000$ a oni su vracali kad je bio 3500$ eto ne sprijecava neke usere da i dan dans posluju s NiceHash.
Sta rec nego bravo majstore
Oduvjek sam zalio sto se ne razumijem u tehnicku jer kripto je ko stvoren za tehnicare. Je da i tu ima raznoraznih skrivenih bombi al kad jednom shvatis trziste lako se uoce. Najvise izuvanja iz cipela na kriptu proizlazi iz stop naloga. Postoje ljudi s enormnom kolicinom Btc-a koji su ocito u sprezi (bar su nekad bili) s burzama i vide stop naloge i to obilato koriste. Toga je danas puno manje nakon par istraga i zatvaranja par njih al mislim da i dalje odredjeni ljudi imamu pristup nalozima pa im je "lakse"
Sada sam okrenuo na short, opet poluga x50. Drzite mi fige stop-loss sam postavio tako da nemam gubitak. Limit kupovne naloge sam postavio. Za sada je dobro, +40%
kolko vidim nema vama spavanja
konacno je i xrp malo zivnuo
na revolutu vam je lakše.. samo Buy - Sell... jedan klik.. Binance mi malo complicated.. dok ja upišem BTC adresu.. preko bitcoin mnjenjacnice posaljem pare u HR... bla bla
Kolika je provizija na revoltu???
Cca 3% i to odmah skine i za Buy sell čini mi se
ja prodao eth na 477, eh budale
Gdje trgujete s polugom, meni na bittrexu neda?
a što konkretno znači poluga za Vas ?
ja kupim npr BTC za 1000 kn, i onda mi uzmem postotak oko 3% i za kupovinu i prodaju odamh, dakle imam 970 u trenu kupnje cca.. onda čekam da poraste recimo na 1050 pa stavim auto-exchangte na 1020, pa kada poraste na 1100 autoexchange na 1060 i slično... dakle ako krene padat da ne mogu zgubit lovu.
o REVOLUTu pričam.