eth za dva tjedna sou
može pojašnjenje?
eth za dva tjedna sou
može pojašnjenje?
Koliko vidim na slici su postoci retracementa u odnosu na pojedini rally. Ispravi me ako griješim jer se na slici ne vide ni X ni Y os!
A ovih dana je napravilo 20% u odnosu na ATH. Ne želim ništa reći o smjeru, nego se meni čini da je to malo više od zatrzavanja.
Nisu to retracementi, to su apsolutni padovi.
Zaboravio sam ti ovo komentirat.
Čim piše %, znači da nije apsolutni pad.
Onih 29% na vrhu nema šanse da je 29% od prethodnog vrha.
Nisu to retracementi, to su apsolutni padovi.
Zaboravio sam ti ovo komentirat.
Čim piše %, znači da nije apsolutni pad.
Onih 29% na vrhu nema šanse da je 29% od prethodnog vrha.
Tako je kako sam napisao. Upali graf i sam provjeri.
Cardano i Stellar na long term...
Pratio sam malo Charles Hoskinsona i svida mi se kako razvija Cardano a bio je i u pocetku stvaranja Ethereuma.
Nije nikakav nagovor, to je moj osobni izlet u Crypto po prvi put ove godine.
Bacite oko, ako netko nije, cisto za info
Koji interval je to? Ne vidi se na slici.
I ovakve se nedaće ljudima događaju. Za popizdit.
eth za dva tjedna sou
može pojašnjenje?
ETH 2.0. ide ubrzano promijenili su tijek događaja u njihovim road map, nema eth na burzi vec je pala ponuda za 15%, kraj mjeseca donosi visoki rast po mom misljenju ali neka bude zapisano pa da vidimo jel sam bio u pravu
Cardano i Stellar na long term...
Pratio sam malo Charles Hoskinsona i svida mi se kako razvija Cardano a bio je i u pocetku stvaranja Ethereuma.
Nije nikakav nagovor, to je moj osobni izlet u Crypto po prvi put ove godine.
Bacite oko, ako netko nije, cisto za info
Cardano da, uskoro ce njihov mainnet ali stellar samo pump radi ceske ili tako nesto, dobro za iskoristit pump dugorocno ne vrijedi. moje misljenje i nije savjet za kupnju i prodaju. dobri coinovi su verge(xvg) trenutno su na CES-u sa Voice predstavili uredaj koji puni bateriju mobitela za 2min a napaja se iz zraka preko THz ( ono sto je Tesla htio ali J.P.Morgan nije htio investirati) po nekom mom misljenju mobitel je samo primjer s obzirom da ce se moci koristiti za punjenje auta ili bilo kojeg električnog uređaja a radi preko XVG coina( malo surfajte). Drugi coin Polkadot most za sve mainete u sustavu napravio ga je lik koji je napravio i program za ETH (serenity za ETH) znaci lik zna sta radi. Sorry malo popio pa se raspisao :), zapravo ulazite di hocete i nemojte da vas scameri pokradu.
Bitcoin i Ethereum blizu rekordnih maksimuma: Koja je sljedeća trgovina?
pa ljudi kad krece alt sezone ili je vec krenila.... kakav zse ... kakvi bakraci....ko tu jos ulaze...
I ovakve se nedaće ljudima događaju. Za popizdit.
ma clickbait vjesti da se dijeli, vrti priča... to može i svatko od nas reći da je izrudario XX btc.. ali eto zaboravio šifru.. hm da.. mislim da, toliku vrijedost imaš i kao nemaš kopiju tih podataka na bar par medija i različitih lokacija
alt je u pocetku, nesto je krenulo ali je to jos pocetak, kad bitko ozbiljno pocne padati u smislu dominacije e onda krece na sve strane
Živi, zdravi, veseli?
Nitko ne piše. Svi trguju.:-)
Nisam baš neki stručnjak za TA, ali da je barem više dana ko danas.
Misliš, da je više dana u kojima platforme osmišljene za trgovanje dionicama blokiraju trgovinu pa ekipa pobjegne u crypto?
Živi, zdravi, veseli?
Nitko ne piše. Svi trguju.:-)
Nisam baš neki stručnjak za TA, ali da je barem više dana ko danas.
e ovo se bome zove scallop u nizu
u punom smislu tih riječi.
e ovo se bome zove scallop u nizu
Jel' vam taj "scallop" neka interna za'ebancija ovdje?
https://en.wikipedia.org/wiki/Scallop
Što sam propustio?
Nema ulaganja u "egzotiku" ak nije "scallops u nizu........."
i naravno ulazes samo u zeleno i u koje rastu.
to nam se pokazalo kao bolja opcija nego ulagat u crvene i koje padaju i da nemaju "scallops u nizu.........".
Hvala! Ali što su "scallops u nizu"?
Može neka slika? Ja sam već izvadio kuhaču.
Evo jedna od mene koji nikad nisam u grah gledao al zato znam graha pojest
i onda jedna od prave kuharice koja graha kuha sve u sesnajst