nema se tu sta rec
Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama
-
-
-
da ne povjeruješ! 🚀
BTC to USD | Bitcoin to US Dollar - Investing.comFind the live Bitcoin to US Dollar Bitfinex rate and access to our BTC to USD converter, charts, historical data, news, and more.www.investing.com -
da ne povjeruješ! 🚀
A mozda se samo radi o tome da je sigurnije kupit btc nego drzat novce na nekoj mjenjacnici ili banci poveznanom s cryptom
-
Jedini ispravan ishod ove digitalne prevarantske perverzije je NULOVANJE.
-
ali kolega, guru perverzija i prevare je rekel da ne bu. Valjda on zna a ne neki 5 element.
The Wolf of Wall Street, Jordan Belfort said during an interview that he was wrong about Bitcoin going to zero.
-
ali kolega, guru perverzija i prevare je rekel da ne bu. Valjda on zna a ne neki 5 element.
The Wolf of Wall Street, Jordan Belfort said during an interview that he was wrong about Bitcoin going to zero.
Pa tocno. Nisam ni ja rekel da bu, neg da bi bilo fer da bu.
Ne potcjenjujte ljudsku glupost.
Kripte imaju vecu trzisnu kapitalizaciju od nekoliko najvecih naftnih kompanija zajedno. Zar to nije svjetska debilana?
-
Ne potcjenjujte ljudsku glupost.
Kripte imaju vecu trzisnu kapitalizaciju od nekoliko najvecih naftnih kompanija zajedno. Zar to nije svjetska debilana?
Nije li teslina vrijednost premasivala vrijednost svih ostalih proizvodjaca automobila? a po cestama nije tesla bas najzastupljenije vozilo na svijetu. cak suprotno. ima ih ko i starih wartburga
-
Najaci bull indikator!
JUST IN: Jim Cramer urges investors to sell their #Bitcoin
-
inflacija on track, lijepi zeleni dildo na btc
-
Evo konačno jedna konkretna od mene na ovu temu.
24800 entry, SL 26666.66, TP neki LL ispod 2022. dna - kad vidim razvoj.Razlog: ona svijeća od jučer.
-
-
https://www.index.hr/mobile/vijesti…ijesti_ostalo_m
Ako nekog zanima.
evo sa zadrskom je ovaj clanak jako zanimljiv jer ovo kao da je bila prognoza za Credit Suisseu a ne za BTC.
Nelegalne transakcije-poslovanje s mafijasima-pokrice u nicemu itd itd.
Naslovi su im bas prikladni za dansnje propale banke
"Trenutna regulacija djelomično je oblikovana zabludama
"..je rijetko korišten za legalne transakcije"
Evo sad jedan o Credit Suisseu ako nekoga zanima:
Panika u Europi zbog kraha švicarske banke. Priča o njoj je puna skandalaSTRAH od bankarske krize proširio se Europom. No, ovo nije prvi put da je švicarski div u velikim problemima.www.index.hrevo malo skracenog teksta za one kojima je predugo to citat:
Švicarsku su banku u listopadu 2021. globalni regulatori kaznili s gotovo 350 milijuna funti nakon što je priznala krivnju za prevaru u dugotrajnom skandalu koji je Mozambik gurnuo "u financijsku krizu" . Međunarodna prevara potom je dovela do toga da Međunarodni monetarni fond obustavi pomoć Mozambiku, što je u konačnici izazvalo financijsku krizu u zemlji.
Credit Suisse je ublažavao i umanjivao optužbe za špijuniranje, ali je u listopadu prošle godine švicarsko tijelo za nadzor financijskog tržišta (FINMA) reklo da je banka planirala špijuniranje u "sedam navrata između 2016. i 2019. i većinu ih je izvela".
Credit Suisse je 2009. kažnjen s 536 milijuna dolara zbog kršenja američkih sankcija protiv Irana i nekoliko drugih zemalja, uključujući Libiju, Sudan, Burmu i Kubu, između 1995. i 2007. godine. Bila je to najveća takva kazna u povijesti kršenja američkih sankcija i, da banka nije surađivala, vlasti su rekle da bi morala platiti još više.
Kasnije je otkriveno da je Credit Suisse otvorio račune za diktatora i njegovu suprugu pod imenima "William Saunders" i "Jane Ryan", što je pomoglo da se njihova sredstva zaštite od nadzora.
i onda su nekima kriptovalute problem
o ovim mafijasima u svicarskim bankama snimaju dokumentarce ...
-
I danas green dildo day
-
dečki, bili ste u pravu.
baš gledam kako se crypto "odmetnuo" od Nasdaq-a.
ima li tu nekih sistemskih rizika koji prijete ili je još uvijek prerano reći da je "zrak čist"?
Brajo moj.. kripto je tu za odmetnike, ne za poslušnike..
Zadnji bull je uključio ogroman broj ljudi i sredstava, ovo sada je želja svih tih novih za povratak zelenila u glavi, prividno će se vratiti bull i zaključati te nove unutra još godinu i po. za njih se slaže max pain. zato se dodatno odmakao od Nasdaqa, depoziti direkt fiat - > kripto
Bez obzira na BTC ja sam ti u sell swingu altova i očekujem još jedan put ispod 20. 18/19k srpanj kolovoz, kugla kaže haha (nemoj me citirat niti ulagat na temelju ovog)
-
Mala zanimljivost
Prema američkoj Komisiji za vrijednosne papire i burzu (SEC), zakoni o vrijednosnim papirima primjenjuju se na kriptovalute iako su se mnogi u industriji kriptovaluta protivili tome. Pa ako se FTX računi smatraju vrijednosnim papirima, YouTuberi bi mogli biti odgovorni jer su zatajili koliko im je FTX platio za promociju usluge.
Tužba od milijardu dolara protiv YouTube influencera koji su promovirali FTXU tužbi koju je podnio odvjetnik Edwin Garrison navodi se da su financijski influenceri promovirali FTX kripto prijevaru bez otkrivanja naknade koju su…www.bug.hr -
Bitcoin +68.5%
Gold +9%
Nasdaq +15.25%
S&P 500 +2.4%ytd
-
Bitcoin is:
1) The only digital asset with no counterparty risk
2) Censorship-resistant and decentralized
3) The only digital asset with true scarcity
4) Backed by energy, not politics -
5) supported by nothing…
6) created out of thin air…
7) and when it thickens there is no one to save you…
It looks more like a big shit to me than something a serious person would get attached to
Postoji taj dio populacije koji je uvjeren kako u sranjima Bitcoin i ostali kripto-coina caruju sve dok zaista ne nastupi kriza odnosno nagovještaj ozbiljne krize. Sada kad krize nema spekulacija caruje, al ako i kad nastupi…
Najveća snaga kripta je njeguva globalna platforma. Bez nje hype oko njega ne bi trajao ni nekoliko mjeseci, a kamoli godina.
-
5) supported by nothing…
It looks more like a big shit to me than something a serious person would get attached to
Postoji taj dio populacije koji je uvjeren kako u sranjima Bitcoin i ostali kripto-coina caruju sve dok zaista ne nastupi kriza odnosno nagovještaj ozbiljne krize. Sada kad krize nema spekulacija caruje, al ako i kad nastupi…
Najveća snaga kripta je njeguva globalna platforma. Bez nje hype oko njega ne bi trajao ni nekoliko mjeseci, a kamoli godina.
pa baš ovi se i klade da će Powell popustiti.
ne znam kako ti to nije jasno.
ako gledaš podatke koje FED gleda, sasvim je jasno da nikakve krize nema i da je ekonomija nikad jača.
isto tako, apsolutno je jasno i tko je u FED-u za*ebao i da sada se radi pritisak na Powell-a da popusti (a to su špekulanti u bankarskom sustavu koji odlučuju tko će dobiti kredit, a koji se nisu od ničega hedge-irali i ovi koji odlučuju kako alocirati novac u mirovinske fondove).
i kod jednih i kod drugih je zajednički nedostatak odgovornosti za ikakve odluke, osim šta je ovima prvima sasvim jasno da ulažu u špekulativno smeće, dok se ovi drugi "skrivaju" iza raznih ekonometrijskih modela i "prodaju šuplju priču".
-
5) supported by nothing…
Divim se vasem uvjerenju i respektiram ga.
Evo, duševno, da BTC propadne i ode na 0 plakat cu.
Kako cete vi kada btc bude 250 000$?
Cisto znanstveno me zanima.
-
Heh… 😁 vidim da su se apetiti prepolovili s pola mikice na samo kvarat… javi kad višekratnik s te razine bude 10, da se bzvz ne dospisujemo i tratimo prostor i vrijeme
-
-