Broj 1 kupio jucer blok transakciju.
Odlican signal.
Za razliku od fondova koji su uzimali na 55 dokap a sada im skupo.
više mi to liči na ciganska posla, tunelare firmu pa je sad jeftino preuzimaju
Broj 1 kupio jucer blok transakciju.
Odlican signal.
Za razliku od fondova koji su uzimali na 55 dokap a sada im skupo.
više mi to liči na ciganska posla, tunelare firmu pa je sad jeftino preuzimaju
Upravo zato mi fondovi nisu jasni.
Upravo zato mi fondovi nisu jasni.
a šta reć 🙁
pokušaj se sjetiti par primjera kad su radili ono za što ih plaćamo 🤔 ..ako i slučajno ima onda vrijedi ona da iznimka potvrđuje pravilo 😁
Dali se ovo upravo desava?
Otkup se desava od strane arnt.
Ajmo sad do 42-46
Odlicna predviđanja kolega, nije ovaj vaš post "druk" već doprinos temi i uskoro smo tu oko 45-46€
kakav druk, sve je moguće 😉 ali to je onda P/E >60 😆
Gleda li tko nase vlasnike na londonskoj?
+50%
+50%
to znači da vas dobro sisaju
+50%
Koja zavist. Tipično rvacki.
Koja zavist. Tipično rvacki.
nije zavist, nego škola
micek, ako vlasnik vašeg ARNT toliko raste, a znamo da 'živi' od naknade za upravljanje, plus kroz PPHE isplaćuju divku
što bih onda drugo trebao zaključiti?
(kad davnih dana niste čitali jedan blog na kojem je lijepo rečeno da je bolje posjedovati PPHE nego ARNT, baš iz istih razloga)
Da je bolje imati PPHE uopće ne sporim.
Ali smješno mi je logično zaključivanje da mama "sisa" što bi trebalo značiti da uništava kćer i to dioničari mame honoriraju sa tolikim rastom na burzi.
Jel tebi to logično?
To je čista zavist, jer i ARNT posluje dobro, a tebe muči što nisi unutra.
Jer da jesi, to ne bi napisao.
Ali smješno mi je logično zaključivanje da mama "sisa" što bi trebalo značiti da uništava kćer i to dioničari mame honoriraju sa tolikim rastom na burzi.
Pa "mama" sisa ostale dioničare ARNT, sebi vrhnje, ostalima šipak...ovo je jasno kao dan od Fi-a za 2Q23.
Ok, znači ne sporiš da ARNT radi dobro?
Ok, znači ne sporiš da ARNT radi dobro?
Normalno da radi dobro tj. ima odlične prihode...ali je evidentno da petljaju sa dobiti...znači za većinskog rade dobro, za ostale loše..
Možeš to malo pojasniti, pls.
I to sa aktualnim podacima, ne sa blogom od prije 15 godina.
Možeš to malo pojasniti, pls.
I to sa aktualnim podacima, ne sa blogom od prije 15 godina.
Imaš moje upise na temi unazadat godinu dana, sve sam bio obrazložio, više puta...
Cujte po meni ovo smrdi na veliki pad cijene po semama velike stepenice gore pa u provaliju. Et zato nedam ni centa vamo neg cekam..
ARNT je cjenovno bila u kanalu figurativnom i stvarnom već dvije godine...što je palo, palo je, izašla je iz kanala i može samo gore...
Sve je lijepo objašnjeno prije godinu dana.... što je palo, palo je...
To ste napisali 14.04.2023. na cijeni od 38,40, da bi se dionica do kraja godine strovalila na blizu 29,00... 😂😂😂 Ako ništa drugo pogodili ste vrh s kojeg se počela spuštati...😆
ARNT je cjenovno bila u kanalu figurativnom i stvarnom već dvije godine...što je palo, palo je, izašla je iz kanala i može samo gore...
To ste napisali 14.04.2023. na cijeni od 38,40, da bi se dionica do kraja godine strovalila na blizu 29,00... 😂😂😂 Ako ništa drugo pogodili ste vrh s kojeg se počela spuštati...😆
I što se prominilo od tada, kad već pametujete? loš 2Q i 3Q.
Ja "pametujem", a vi fulate ceo fudbal...😂😂😂
Ja "pametujem", a vi fulate ceo fudbal...😂😂😂
Što sam falio??? Turistički promet u hotelima i kampovima je rastao cijelu tu godinu, kako u RH , tako i u Puli i Medulinu, od 2019 gotovo 5-6 milijardi kuna investicija, ARNT je 2023 ostvarila ATH prihode, uz kamatne stope od 2-3% na dug, te upola manju amortizaciju od konkurencije i usprkos tome nema dobiti...to je samo potvrda da većinski vlasnik izvlači dobit, preko svojih firmi koji rade sa ARNT.
Ispadne 256kn na 34eu vracamo se u 2015godinu
Ovi nas stranci ubise ispdne da smo st. Sitna zuba