eto sad je nestao, neću više pisati urekao sam sve
ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)
-
-
-
Danas otvoren obnovljen hotel u Beogradu.
-
Dividenda 0.75e po dionici...
Moglo je i bolje.
-
-
Moglo je i bolje.
bit će bolje drugi put, taman upola manje od Valjamar,
no ide sezona, popraviti će oni to
-
Moglo je i bolje.
Ja zadovoljan😁
-
Ja nisam. Muljaju sa troskovima
Prihod Arena Hospitality Groupe rast će i ove godine, profitabilnost na kušnjiUprava planira ispatu dividenda od 0,75 eura po dionici, iako se radi o simboličkih 3,8 milijuna eura.hr.bloombergadria.com -
Muljaju sa troskovima
Ja sam to zaključio ima 7-8 mjeseci...toliko stotina milijuna eura uložiti u zadnje 4 godine u obnovu smještajnih kapaciteta i dizanje istih na veću razinu, a da se ne osjeti na neto dobiti je nemoguće, ukoliko to većinski vlasnik knjigovodstveno namjerno ne naštela...
A gdje je samo aprecijacija nekretnina koje su usput na top lokacijama,a ništa ili vrlo malo provedeno kroz knjige...
-
Muljaju sa troskovima
Ja sam to zaključio ima 7-8 mjeseci...toliko stotina milijuna eura uložiti u zadnje 4 godine u obnovu smještajnih kapaciteta i dizanje istih na veću razinu, a da se ne osjeti na neto dobiti je nemoguće, ukoliko to većinski vlasnik knjigovodstveno namjerno ne naštela...
A gdje je samo aprecijacija nekretnina koje su usput na top lokacijama,a ništa ili vrlo malo provedeno kroz knjige...
Upravo tako
Ovdje sve smrdi na ozbiljno izvlacenje novaca
Samo je pitanje na koji nacin.
Pretplatom troskova opremanja ili na neki drugi nacin poput troskova "intelektualnih" i inih usluga.
-
Upravo tako
Ovdje sve smrdi na ozbiljno izvlacenje novaca
Samo je pitanje na koji nacin.
Pretplatom troskova opremanja ili na neki drugi nacin poput troskova "intelektualnih" i inih usluga.
I pazite kolega, još i amortizacija, ARNT jedina od velikih plaća minimalnu zakonom određenu stopu, dok recimo jedan RIVP ima max zakonom određenu stopu amortizacije, i amortiziraju objekte u 10 godina, dok ARNT do čini u 20 godina...
Gdje lova curi, pravo je pitanje, očito preplaćuju usluge vanjskim firmama, ne bi me začudilo da su iste u vlasništvu većinskog...
I pazite, GRAND HOTEL BRIONI PULA je otvorio u 5 mjesecu 2022, najveći i najbolji hotel lanca, a ostatak godine je poslovao sa gubitkom, uložiš u hotel 40 milijuna eura i onda ti radi gubitak wtf?!
Također vidim da imaju problema sa popunjenošću, te nikako da dosegnu stope iz 2019...pa neka porade ozbiljno na marketingu
-
-
8 milijuna plaćaju franšizu i naknadu za prodaju i marketing od čega dobar dio vjerojatno ide većinskim vlasnicima...
-
Trebaju fondovi dignuti cijenu na nakon 6 god biti u minisu 40% jadne nase mirovine
-
Trebaju fondovi dignuti cijenu na nakon 6 god biti u minisu 40% jadne nase mirovine
Neznam za fondove Al ovdje mi se cini da je upravo izvlacenje novca u igri. I to bi se trebala drzava pozabaviti jer ne ubire poreza koliko bi mogla
-
8 milijuna plaćaju franšizu i naknadu za prodaju i marketing od čega dobar dio vjerojatno ide većinskim vlasnicima...
razvidno je da to nije dobar odnos 'value for money' a pogotovo jer im to vjerojatno fakturira Park Plaza koja je većinski vlasnik ..da to radi bilo tko drugi već bi ga odavna otkantali ..i to nije riječ o jednoj godini/sezoni već o zadnjih 5 godina ...a i deca u osnovnoj školi mogu prodati sobe u Puli, 6 -9 mjesec.
Iz osobnog iskustva mogu reći da nemam dobro iskustvo s njihovom rezervacijskom platformom (Radisson) i načinom komunikacije a pogotovo ukoliko je gost s razlogom nezadovoljan
-
ok, planirao sam povratak u jednu, dvije dionice u RH
patriotizma radi! a i da imam zašto pratiti ovaj forum
vidim da jedna od njih neće biti ARNT iako je bila kadidat
-
Nesto se prebacilo danas ? 5mil kn
-
Nesto se prebacilo danas ? 5mil kn
Moguce je zato stiskana dolje tjednima.
-
Vecinski kupuje jeftinije nego kod preuzimanja haha koji majstori izrael +albanija =😢
-
Broj 1 kupio jucer blok transakciju.
Odlican signal.
Za razliku od fondova koji su uzimali na 55 dokap a sada im skupo.
-
Tankerska posla u turizmu
Arena turist next generation
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-