Potvrđujem uplatu dividendičice
Također
Potvrđujem uplatu dividendičice
Također
Sjela divka nije puno, al bit će za burek i jogurt
treba podebljati poziciju pa će dogodine biti i za 🍗 😁
Dobro ste me podsjetili 😉 sjela i u Zabi
Od sutra isplata dividendice. Nagodinu se nadam i dividendi
Ja se nadam cijeni od barem 50 € po dionici. Dividendu, neka zadrže za sebe...
Slažem se, ja se vodim onom da mi ne mogu tako nisku dividendu isplatit koliko ja mogu dionica kupit
Ajd MM, prodaj po 36,60 i kupi po 36,80. Neće ti Hanfica ništa. Dosadno nam je ovako gledat.
Stvarno, kakvi su ovo manevri
Odmakne se, pa se primakne
Pa to ko' udvaranje
A nije ni da su volumeni, pa da se ima koristi.
Pa to ko' udvaranje
Moderno udvaranje zvano pokazivanje, bit će mladi MM, kad dobije like pobjegne, presvuče se pa opet.
Pa to ko' udvaranje
Moderno udvaranje zvano pokazivanje, bit će mladi MM, kad dobije like pobjegne, presvuče se pa opet.
Udrite kolega po Ask-u(iskoristite novac od dividende), mi budemo za vama, i meni je dosadilo čekati u dionici...drugačije ne ide...
Sve se posložilo za ARNT:
Troškovi režija su pod utjecajem povećanja cijene električne energije. Važno je napomenuti da je tijekom 2022. godine Društvo imalo koristi od ugovora s fiksnom cijenom električne energije, međutim od početka ove godine ugovor o isporuci električne energije temelji se na tržišno raspoloživim uvjetima
A tržišne cijene su pale do bola, u nas je trenutno cijena 47 €/MWh https://euenergy.live/
Sve sjeda na svoje mjesto, samo da ne bude novih šokova...
Cijena koja se temelji na tržišnim uvjetima sigurno nije spot cijena, pogotovo ne cijena za subotu.
Sva je prilika da se ugovaralo po futures cijenama koje su znatno više još uvijek, a da ne kažem kakve su bile prošle godine za ovu.
Uglavnom, nećemo saznati po koliko su ugovorili, ali defitivno to nije ovih 47, a vjerojatno ni duplo više od toga.
Gledam malo FI 1Q u Njemačkoj je ARNT povećao cijene noćenja za preko 50%, naspram istog razdoblja lani, u hotelu u Beogradu su povećali cijene noćenja za preko 30%, a u Istri su cijene noćenja povećali za niti 18%....e sad zašto se kod nas boje dignuti cijene i hoće li ste to promijeniti u 2 i 3Q ostaje za viditi?!
Gleda prihodi od noćenja u Njemačkoj su porasli u 1Q za 225%.
A što se tiče RH u 1Q 2022 je bilo 171.742 raspoloživih soba ( na temelju operativnih dana), a u 1Q 23 je bilo svega 71.036, te je stupnja popunjenosti porastao sa 10% na na 28%...trećina soba raspoloživa od lani, a prihodi veći za 35%. Izvanredna poslovna odluka.
Tko prodaje ovoliko?
Tko prodaje ovoliko?
To neka dogovorena prodaja 2500 dionica...
Tko prodaje ovoliko?
Pa zadnjih 10 dana tiska se dolje veca kolicina kap po kap a nije u prvih 10
Ma market maker se povlači, jer nema velikog interesa za kupnju ni po bidu, već samo za prodaju po bidu.
meni je ovaj puran najveća enigma na zse već desetak godina! kako ju duže pratim imam osjećaj da sve manje znam!
ili samo ne vidim nešto očito!!!???
meni je ovaj puran najveća enigma na zse već desetak godina! kako ju duže pratim imam osjećaj da sve manje znam!
ili samo ne vidim nešto očito!!!???
Čuješ, petlja se sa bilancom to je evidentno, da objasnim ovo, znači sve što mogu prilikom obnove hotela, kampova i naselja vode odmah kao jednokratne troškove i time smanjuju dobit umjesto da kroz 5-10 godina amortiziraju postepeno...samo 2022 i 2023 će uložiti ili su uložili 500 milja kuna u obnovu hotelskih kapaciteta, a investicijski ciklus je započeo od 2019, preko milijarda i pol kuna uloženo....ovo je trebala biti tvornica novca, a to se ne vidi na računu dobiti i gubitaka...
Također 1Q 23 u RH su imali samo 75000 raspoloživih soba( po broju operativnih dana), lani u istom razdoblju 175000 raspoloživih soba...znači samo 45% kapaciteta bilo raspoloživo u 1Q za RH, naspram lani, uz povećanje prihode od smještaja za 35%, a njihov krajnji rezultat lošiji nego lani, ma hajde...
Ovo izlazi onaj što je mjesecima držao 5000 dionica na 40€, prodao je jučer 50%
Ak je to taj danas je rijesio 2500kom po 35.4
Ak je to taj danas je rijesio 2500kom po 35.4
Jeste to je on, više ga nema na asku-u......sad je nebo granica
-Čajić Stjepan imao je 5021 dionicu, 2500 je prodao 31.5.23, te preostalih 2521 danas