Mnogi su u ovoj dionici u niskom startu
ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)
-
-
-
Fond ima još cca 5500 kom. Očito ide skroz van, a za to mu treba sa ovom likvidnošću bar 10 dana. Čemu žurba i zašto plaćati više.
Niski start znači sprint i onda ajd u svlačionu i na tribine. Ljepše je trčati maraton sporije, sigurnije imaš okrepu i uživaš.
-
Fond ima još cca 5500 kom. Očito ide skroz van, a za to mu treba sa ovom likvidnošću bar 10 dana. Čemu žurba i zašto plaćati više.
Niski start znači sprint i onda ajd u svlačionu i na tribine. Ljepše je trčati maraton sporije, sigurnije imaš okrepu i uživaš.
sve štima i sam sam nešto slično napisao prije par dana, jedino kaj na burzi često ne ispadne tako - e sad će ovaj i ovaj izaći na toj cijeni pa ću se ja ukrcati itd...često pobjegne baba sa kolačima, a nama je onda teško platiti recimo 7-8% više, pa škrgućemo zubima i gubimo psihičko zdravlje gledajući kako dionica odrađuje rast - govorim iz osobnog iskustva
-
sve štima i sam sam nešto slično napisao prije par dana, jedino kaj na burzi često ne ispadne tako - e sad će ovaj i ovaj izaći na toj cijeni pa ću se ja ukrcati itd...često pobjegne baba sa kolačima, a nama je onda teško platiti recimo 7-8% više, pa škrgućemo zubima i gubimo psihičko zdravlje gledajući kako dionica odrađuje rast - govorim iz osobnog iskustva
A nekad bude i suprotno od onoga što svi očekuju.
-
A nekad bude i suprotno od onoga što svi očekuju.
živa istina
-
Izgleda je dignuta ljestvica na 212...
-
Izgleda je dignuta ljestvica na 212...
izgleda da se ljestvica tek počela dizati, možda bude Sotomayor, Bubka - ovisno tko koju disciplinu voli
-
Treba uzeti u obzir da je danas do sada protrgovano preko 1700 dionica, a nije još puno ostalo.
-
Treba uzeti u obzir da je danas do sada protrgovano preko 1700 dionica, a nije još puno ostalo.
Odokativnom metodom Pi x oko, a uvidom u naloge trgovanja na ZSE fond je lakši za cca 1000 kom (Vjerovatno i više).
Nije da me nešto previše muči njegova prodaja i koliko ima, nego šta nije proso po bidu do 200.
Kada je moga ispod 195 pa ovu siću je mnogo zadovoljiti nas male sitnog zuba.
-
Nisu oni baš tako mutavi nego im treba municija za nešto drugo.
Ovdje im je najlakše bilo izaći a da ne zatuku cijenu.
Gdje će sa lovom bi bilo dobro znati
-
-
ovim tempom erste je vani do kraja tjedna...
-
Danas bi se lako moglo protrgovat vise od 2500kom. Nek ostane zabiljezeno pa cemo vidjet.
-
Danas bi se lako moglo protrgovat vise od 2500kom. Nek ostane zabiljezeno pa cemo vidjet.
Kako je krenulo moglo bi biti danas/sutra sve riješeno.
-
kolega havi2 je na drugom forumu stavio link na vijesti vezane za maticu ...
-
Ak se nekom da čitati... nije baš ružičasto...
Ericsson warns of 2024 market decline despite Q4 earnings beat By ReutersEricsson warns of 2024 market decline despite Q4 earnings beatwww.investing.com -
To je za maticu. Naš ERNT ne radi na tržištu Indije.
Meni se čini da bi i kod ERNT četvrti kvartal trebao biti dosta bolji nego lani. Budemo vidjeli za mjesec dana.
-
To je za maticu. Naš ERNT ne radi na tržištu Indije.
Meni se čini da bi i kod ERNT četvrti kvartal trebao biti dosta bolji nego lani. Budemo vidjeli za mjesec dana.
Ne znam koliko je vjerovati ovim analyst estimates ali da, ovdje se za ukupno 2023. ne vidi nikakav pad. Tek 2024. izgleda kao neki ciklički downturn. https://app.koyfin.com/snapshot/s/eq-vs01oc
-
Sa petkom Erste Plavi je imao još 5802.
Jučer i danas je prošlo nekih 4000 komada, bar pola je njihovih.
Do kraja tjedna bi trebalo biti gotovo...
-
Ne virujem da imaju vise od 2500 komada ,maksimalno do kraja tjedna.Likvodnost je velika .Očekivanja su velika ,dionica je mala.
Nadam se da nece neko veliki opet izlaziti .
Dionica je cijelu 2023 godinu u zaostatku sa crobeksom.Puno dionica iz crobexa su probili svoje vrhove .Ero je bio taoc ovog fonda.Teško je reci koliko je iduća brana ali mislim da nebi triba biti problem do prošlogodišnjeg maksimuma a znamo svi koji je.
-
Mažuranić: Od sto junaka, junaka čuti nije.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner