To samo govori o biračima.
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
I Milanović i Mesić su okrenuti prema Moskvi...točno se vidi da je komuniste 1944 instalirala Crvena Armija na vlast...
boja ih odaje
samo im mali pušioničar nešto na napreduje, ali da je proširio granice, to je
opet putinu noćna mora i pada jadan ničice !? da je to imperiji ikada išto vrijedilo ne bi im nikada ni dali državnost. kako njima tako i švicarskoj i još drugima umišljenim suverenistima. kako je bila klauzula da se da tako postane onda ima i ona da se isto tako nestane. nešto u slovu zakona, a nešto i u topuzu.
-
To samo govori o biračima.
nekada su i birači nemoćni, ne budu svi glasački listići uvijek odraz volje birača, konačni z apis je bitan
-
boja ih odaje
samo im mali pušioničar nešto na napreduje, ali da je proširio granice, to je
opet putinu noćna mora i pada jadan ničice !? da je to imperiji ikada išto vrijedilo ne bi im nikada ni dali državnost. kako njima tako i švicarskoj i još drugima umišljenim suverenistima. kako je bila klauzula da se da tako postane onda ima i ona da se isto tako nestane. nešto u slovu zakona, a nešto i u topuzu.
je, je, kolega,
svi smo svjedoci iz našega iskustva;
tko sepasted-from-clipboard.jpg laća, se vraća
pa nije svijet ničija prćija, da se mali "napoleoni" ku.če tuđim mudima i igraju monopoly
-
rola je već odigrana. žena koja je na prevaru finsku uvela u nato je izgubila izbore. slijedeća država koja ulazi u savez bez municije je švedska da smanji izdvajanje za obranu sa 4% na 2%. u zamjenu iz nato-a izlazi turska i za njom isto tako na prevaru uvedena francuska. raspad bivšeg obrambenog saveza koji se nije dokazao u napadu. previše rogova u jednoj vreći.
-
Ti si neki šaljivđija 🤣🤣🤣, nego kako to da jos nisi otisao tamo gdje se bolje zivi 🙃
-
Ti si neki šaljivđija 🤣🤣🤣, nego kako to da jos nisi otisao tamo gdje se bolje zivi 🙃
kud? u englesku? šta ću tamo?
-
Kakva engleska, amerika, eu i ovaj zapadni moderni svijet… pa u majcicu rusiju, kinu koji su top destinacije 🥰
-
Nešto su se forumske kradezenjare uznemirile, što se događa momci? Tko vas dira tamo gdje ne smije?
Mesićevi kupili dva stana i dvije garaže za 1,9 milijuna kuna
https://www.vecernji.hr/vijesti/mesice…una-kuna-201942
Ni dan danas Mesić nije rekao tko mu je dao pare i što je napravio zauzvrat...da je dotični bio u HDZ-u radi ovog bi završio u zatvoru poput Sanadera. Ovako ga MSM amnestiraju.
Koje g...o pitanje. Pare mu je dala kćerka: https://www.dnevno.hr/gospodarstvo-i…-eura-2-930274/ Sad je pitanje kako je njegova kćerka zaradila te pare ili od koga ih je dobila ? Čik pogodi !
-
Kakva engleska, amerika, eu i ovaj zapadni moderni svijet… pa u majcicu rusiju, kinu koji su top destinacije 🥰
kolega ne osjećate duh vremena. ovdje su amerikanci stranci na tuđem teritoriju i upravo su u odlaznoj fazi ali vam to još nisu javili. ekonomski pokazatelji su im takvi da imaju nekog važnijeg posla drugdje.
-
-
Ja sam mislio da je ovo tema Komentari trgovanja na ZSE.
A danas uopće nije dosadno na ZSE i ovaj mjesec je zapravo krenuo dosta zanimljivo.
-
Nešto su se forumske kradezenjare uznemirile, što se događa momci? Tko vas dira tamo gdje ne smije?
Te seljaćke fore tipa "kradezenjare" vam vise ne prolaze ,osim mozda na indexu
-
Te seljaćke fore tipa "kradezenjare" vam vise ne prolaze ,osim mozda na indexu
Možda i nije baš ukusan izraz, a šta je drugi problem?
-
Nakon pandemije pitam jesu li bas svi antivakseri bili tog uvjerenja ili su imali materijalnih koristi od uvoza testova na kojima su zaradili ogromne novce pa su im cjepiva oduzimala mušterije jer se isti nisu trebali testirati. Tu prvenstveno mislim na Hrvatsku.
-
Nakon pandemije pitam jesu li bas svi antivakseri bili tog uvjerenja ili su imali materijalnih koristi od uvoza testova na kojima su zaradili ogromne novce pa su im cjepiva oduzimala mušterije jer se isti nisu trebali testirati. Tu prvenstveno mislim na Hrvatsku.
Mislim da je vecina antivaksera u Hrvatskoj prirodna pojava. I zapravo jako zdrava pojava
-
na zalost, ja imam puno poznanika koji su antivakseri i nisu se cijepili petim boosterom
vecina njih je prestala nakon drugog boostera, a neki su samo primili jedno cjepivo
znaci uzas, toliko antivaksera a mislio sam da su pametni ljudi
-
Nažalost ja pak imam puno poznanika koji tvrde da je u lipnju jedne godine nekim antivakserima isplaćeno i po milijun kuna za testove i testiranja testovima koji su bili 10 x skuplji nego isti takvi u Slovačkoj. Reklo bi se da se radilo o šišanju malih ovaca koji slijede antivaksersko stado. Na čelu stada su možebitno cijepljeni :). Ali nisu cijepljeni od testiranja za koronu. Čak su i sanjali i pisali o tome kako će to biti lijepo kada se ujutro ustaneš i sam se doma se testiraš na koronu. Kakva će to tek sloboda biti.
Onda je došlo cjepivo i ukinulo testiranja cijepljenima.
-
Po cijeni izgleda da ovdje ulazi morski pas i jede sve što pliva.
-
Nisu radili akvizicije, ali nisu imali ni pola milijarde kuna keša. Postavljaš pitanja kao da si malo dijete, a tu se razbacuješ složenim ekonomskim terminima. Nisi doduše takav klaun kao na kriptovalutama, ali to je ionako tvoja domena, tvoj cirkus. Pitanje ti je kao da si postavio 2000ih pitanje -"Software..od kud sad software? Kad su to radili?"
Kompanija je dinamična i ima svoj život pa je onda sasvim razumno pitanje što će im toliko keša i dokle ga misle gomilati. Razmatraju se mogućnosti, a onda između ostalog i neka preuzimanja.
Jedan je klaun ovdje a to si ti.
Cmizdriš kao malo dijete jer nije dividenda 7 eur nego 5 eur. Svašta.
Tesla je bila debela kravica a sada je mršava, zakasnio si desteljeće kada je bila top dionica.
Što je čudno da na pragu recesije, kada tech sektor otpušta, kao i matica čuvaju lovu?
Budući nemaju ništa nego prodaju pamet, razumno je ostaviti pare na računu jer kako i osnove financija govore - ostavi si casha za 6 mjeseci na računu da ti je dostupno.
Upravo toliko i imaju za pokriti plače i poslovanje a ne srljati u akvizicije koje nisu nikad ni radili.
O odnosu matice i ent sam vec davno sve napisao.
Firma koja proizvodi software zvuči atraktivno, ali je jasno da je to za interno za ericsson. Od divizije prodaje, ono sto i treba najveci prihod raditi, sve manje i sve teže.
-
Nisu radili akvizicije, ali nisu imali ni pola milijarde kuna keša. Postavljaš pitanja kao da si malo dijete, a tu se razbacuješ složenim ekonomskim terminima. Nisi doduše takav klaun kao na kriptovalutama, ali to je ionako tvoja domena, tvoj cirkus. Pitanje ti je kao da si postavio 2000ih pitanje -"Software..od kud sad software? Kad su to radili?"
Kompanija je dinamična i ima svoj život pa je onda sasvim razumno pitanje što će im toliko keša i dokle ga misle gomilati. Razmatraju se mogućnosti, a onda između ostalog i neka preuzimanja.
Jedan je klaun ovdje a to si ti.
Cmizdriš kao malo dijete jer nije dividenda 7 eur nego 5 eur. Svašta.
Tesla je bila debela kravica a sada je mršava, zakasnio si desteljeće kada je bila top dionica.
Što je čudno da na pragu recesije, kada tech sektor otpušta, kao i matica čuvaju lovu?
Budući nemaju ništa nego prodaju pamet, razumno je ostaviti pare na računu jer kako i osnove financija govore - ostavi si casha za 6 mjeseci na računu da ti je dostupno.
Upravo toliko i imaju za pokriti plače i poslovanje a ne srljati u akvizicije koje nisu nikad ni radili.
O odnosu matice i ent sam vec davno sve napisao.
Firma koja proizvodi software zvuči atraktivno, ali je jasno da je to za interno za ericsson. Od divizije prodaje, ono sto i treba najveci prihod raditi, sve manje i sve teže.
"Budući nemaju ništa nego prodaju pamet"..
Jedino ništa je tvoj glupi kripto, koji će na kraju na nulu, provokatoru. 70 milijuna eura imaju i nemaju duga jer im "loše ide" i "kravica je mršava". To je najbolje vođena kompanija na ZSE, a ovo što se dogodilo jučer je rijetka anomalija.
Bulazniš tu o osnovama financija, a pojma nemaš. Oćeš reći koliko si izgubio na svojim ulaganjima? Nećeš. Koliki ti je prosjek? Pa ja sam na ERNT i dalje u debelom plusu ako se gleda YTD. Što sam ja propustio? To si ti taj koji gubi pravi novac(da, ako znaš osnove financija, onda znaš što jest, a što nije novac, klaune) na svojim glupim špekulacijama s kojima nas zabavljaš. Kad te se pita, "braniš se" zamjenom teza da ti se zaviruje u tvoj novčanik. Nikome nije stalo do tvog novčanika, a ni mišljenja.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner