Mažuranić: Od sto junaka, junaka čuti nije.
Zauzeti su na prvoj liniji, cekajte dok se povucu s prve linije
Mažuranić: Od sto junaka, junaka čuti nije.
Zauzeti su na prvoj liniji, cekajte dok se povucu s prve linije
Za izlazak iz prvih 10 im treba nešto sitno ispod 4.000 tisuće. Po podacima od jutra (srijeda) imaju 5.802. Tako da u petak su izvan 10. Iako su izvan već i sada samo čekamo petak.
Oko 2500 komada je jos ostalo ne zaboravi da je jucer 2000komada trgovano,a u ponediljak malo manje i danas malo manje od 500.Mislim da nemaju ni 2500komada .Pri kraju smo sa ersteom.Potražnje ima i nadam se ova dva dana da smo oslobođeni erstea.
Čiji je ovo račun pod Privredna banka?
Isto pomalo prodaje...
biti ce ovo dugi izlazak neka spuste na 190 pa da promatramo
Čiji je ovo račun pod Privredna banka?
Isto pomalo prodaje...
ne znam čiji je i kakav je, ali koliko sam vidio kroz duži period taj račun s vremena na vrijeme malo proda, pa onda kroz neko relativno kreće vrijeme opet malo kupi........nebitne kolićine......uglavnom nije bio nikakav bitan faktor ni za relativno kraći period a kamoli za srednji ili duži.......rekao bi da je tu u funkciji "kontrole leta" ili se to slučajno tako može protumačiti......al s obzirom da smo mala bara puna krokodila više vuće na jedno........mene više zanima ima li tu kakvih jaćih igraća koji skupljaju ili će sve opet ostavit nama malima.....ponekad je nevjerovatna darežljivost ove burze i velikih koji imaju "dobar nos" za spušit pare a opet dobar nos za napunit džepove u fušu.......
Švedski proizvođač telekomunikacijske opreme Ericsson objavio je u petak da je s Europskom investicijskom bankom (EIB) potpisao dva sporazuma o kreditima u ukupnom iznosu 420 milijuna eura.
Kazu za ERNT, ove godine pad prihoda 40 %, i povećanje P/E na 18. Ne znam temeljem cega, potpisani ugovori zadnjim mjeseci ne upućuju na takav razvoj. Ako se predviđanje ostvari, ERSTE prodaje po dobroj izlaznoj cijeni.
Ma di to piše pad prihoda od 40%,ili je to želja ili stvarno negdje pise ali ja to nisam pročita?
imate procjenu na grafikonu
Ma di to piše pad prihoda od 40%,ili je to želja ili stvarno negdje pise ali ja to nisam pročita?
Earnings je dobit a ne prihodi.
Od 22. i 23.1. dok je protrgovano oko 2.000 komada dnevno s ovim danas samo je 1.484 dionice bilo od Erste. U ostalih 5.023 (i na dalje danas) od ukupno 6.507 je netko izlazio. Ako je nekih 3.800 dionica pozicija 11 s ovim danas je mogao izaći ili je stao u red sa Erste sa nešto malo što mu je ostalo da čeka bolju cijenu.
Tu čak i sam Ericsson prodaje...-630 komada...
prije bih rekao podjela zaposlenicima
Članovi uprave dobijaju za nagradu dionice od firme.Nema tu frke .Bitno da erste vise ne prodaje vec 5dana.Nema vise pritiska na prodaji ali je splasnula malo kupnja.Kad dođe FI i prijedlog divke ide to di mu mjesto
Članovi uprave dobijaju za nagradu dionice od firme.Nema tu frke .Bitno da erste vise ne prodaje vec 5dana.Nema vise pritiska na prodaji ali je splasnula malo kupnja.Kad dođe FI i prijedlog divke ide to di mu mjesto
sve ovisi da li će ovi prodavati ili držati, malo me to buni oko ovoga "ide di mu je mjesto", jer nije jasno gdje da se u tom slučaju namjestimo
Kako ne razumiš,firma ne prodaje dionice nego ih otpušta i daje članovima uprave koji imaju to dogovoreno u svojim ugovorima.Ne miješati jabuke i kruške
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/53274
sve ovisi da li će ovi prodavati ili držati, malo me to buni oko ovoga "ide di mu je mjesto", jer nije jasno gdje da se u tom slučaju namjestimo
Nema tu baš puno izbora oko mjesta, pitanje je položaja.
1https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/53274
Nema tu baš puno izbora oko mjesta, pitanje je položaja.
valja strpljivo nadgledati kretanje velikih prije izvješća, jer očito ne bi bilo dobro da se dogodi kao onima što su se trpali po 250-270 da nam dođu sazad (npr.da kupimo po 210, a oni istovare opet do 190)
ERICSSON NIKOLA TESLA d.d. - Prijava transakcija rukovoditelja - https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/53281
Koji jad i cemer. Direktori raznoraznih sektora unutar ERNT imaju neku sicu u dionicama ERNT. Samo dvoje ili troje imaju neku ozbiljniju kolicinu, svi ostali neka mizerija, onako 50-150 komada.