Vidjeli smo koliko se bid uvijek punio sa desecima tisuća komada, dok su mali izlazili netko je to sve kupio.
Svašta je tu moguće da bude.
Vidjeli smo koliko se bid uvijek punio sa desecima tisuća komada, dok su mali izlazili netko je to sve kupio.
Svašta je tu moguće da bude.
upravo vujnovac, brkić i duge povezane strukture financiraju tj. kontroliraju škoru i tzv domovinski pokret hdz-ovog brata blizanca koji glume da su u nekoj zavadi ali bratska ljubav($$$) je neupitna
stoga pazite kome dajete glas da nam vujnovac ne bi sutra "dokapitalizirao" i grad zagreb
Bivši HNS ministar vojničke frizure je najbliži Vujnovcu od svih političara. Dalićka, anemični šef, Weberica, Brkić, Jurčević,...zna se koja su stranka. Jednako tako zna se koge stranke je PPD sponzorirao. Spin tih istih je kako iza Škore stoji Ruski kapital. Što bi Rusima Škoro, kad im I bez njega evidentno ide jako dobro u RH
Zato da je normalno trziste kapitala, blokiralo bi trgovanje na mjesec, dva dok se sve ne razrijesi, da se na manipulira izjavama i cijenama.
I naravno porezna malo u izvid ugovora i poslovanja zadnjih par godina
Bivši HNS ministar vojničke frizure je najbliži Vujnovcu od svih političara. Dalićka, anemični šef, Weberica, Brkić, Jurčević,...zna se koja su stranka. Jednako tako zna se koge stranke je PPD sponzorirao. Spin tih istih je kako iza Škore stoji Ruski kapital. Što bi Rusima Škoro, kad im I bez njega evidentno ide jako dobro u RH
ok, možda pljugam navlakušu, ne bi bilo prvi puta...evo dobre teme za škoru, ima medijski prostor, zastupnike u saboru, neka postavi pitanje ppd-a otkupa dugova i ucjene istima više hr. trgovačkih društava a pogotovo dalekovoda i korumpiranog upravitelja fgs-a i uprave i koju je isti postavio, neka postavi pitanje udjela habora u fgs koji po prijedlogu uprave ne vrijedi ništa, nedavne zamjene udjela agrokora u konsolidatoru za udio fgs-a kojime je još dodatno oštečen habor tj. porezni obveznici RH zamjenom za udjele tvrtki energija gradec u vrijednosti 40 miliona kuna prije koji mjesec da bi njegova uprava tvrtku dalekovod koja je u expanziji i za čijim uslugama vlada velika inozemna potražnja, koja je po Fi za 2020. godinu ostvarila:
Poslovni prihodi 1.289.656
EBITDA 77.704
Neto dobit 25.613
KAPITAL 54.748
(umanjeno za kreativne gubitke iz "prekinutog poslovanja")
uprava koja je sa ne činjenjem, nesnalaženjem, nekompetentnošću menađmenta a najprije namjerom, dovela tvrtku u kriznu situaciju da bi istu pod dugove prepustila lešinarima ne čineći ništa na riješavanju i/ili reprogramiranju obveza iz psn koje su se tim neradom popele na iznos veći od 135 milijuna kuna s osnove obveza prema financijskim vjerovnicima uključujući i iznos dospjelog duga prema financijskim vjerovnicima na 31.12.2020. godine. a koje vjerojatno u nekom dijelu ako ne i u cijelosti drži PPD Vujnovac koji je iste izlešinario za ne više od 50lipa za kunu nominale...
evo, škoro ima medijski prostor, neka postavi pitanje što se to događa sa dlkv, opčenito na hr financijskom prostoru i tržištu kapitala i sasvim sigurno ću se ja i slični pokriti ušima a on time steći podršku dijela investitorske javnosti...kamen po kamen...glas po glas...
kakve god kalkulacije da radite male izbacite iz njih jer je trgovina u petak pokazala da su zatečeni na spavanju. tko god proklamira priču mali ovo, mali ono za mene je totalni amater. malih nije bilo ni u naznakama. prihvaćam bilo kakvu raspravu ali male mi ne pominjite jer su oni tu nebitni. ta opsjednutost malim trejderima je već na granici ludosti. oni i njihovih par tisućica kn nikog normalnog ne zanima.
kakve god kalkulacije da radite male izbacite iz njih jer je trgovina u petak pokazala da su zatečeni na spavanju. tko god proklamira priču mali ovo, mali ono za mene je totalni amater. malih nije bilo ni u naznakama. prihvaćam bilo kakvu raspravu ali male mi ne pominjite jer su oni tu nebitni. ta opsjednutost malim trejderima je već na granici ludosti. oni i njihovih par tisućica kn nikog normalnog ne zanima.
Kolega Verdi, ali na tim kako kazete malim se jako gubi povjerenje ne samo na zse nego u drustvu opcenito jer u pravilu ostaju kratkih rukava... npr Agrokor... ovo vise nisu iznimke na zse
Da je ZSE uređeno tržište onda bi "mali i nevažni" uplatili štogod od 220 milijardi kn koliko su prošle godine držali u bankama i sam Bog zna koliko još po vanjkušima. Ovako se sve svodi na to da nam firme koje mogu dobro poslovati pomalo preuzima kapital sumnjivog porijekla kroz ovakve jezive poslovne aranžmane. Blago rečeno - ogavno je to što nam rade, a mi samo kukamo.
po stanju na gledalici.... slijedi najprije veliko obrušavanje!
po stanju na gledalici.... slijedi najprije veliko obrušavanje!
mislim da prije slijedi dražba uravnoteženja
još gora situacija nego da je krenulo trgovanje!
Da je ZSE uređeno tržište onda bi "mali i nevažni" uplatili štogod od 220 milijardi kn koliko su prošle godine držali u bankama i sam Bog zna koliko još po vanjkušima. Ovako se sve svodi na to da nam firme koje mogu dobro poslovati pomalo preuzima kapital sumnjivog porijekla kroz ovakve jezive poslovne aranžmane. Blago rečeno - ogavno je to što nam rade, a mi samo kukamo.
Klasična pljačka i otimačina uz blagoslov države i političara, da odeš u banku i opljačkaš je završiš u zatvoru ako te ulove, ovako si investitor koji je iskoristio priliku za pljačku a da ne dobije po prstima od regulatornih tijela
Uf, ovo je ružno za gledati.
Inače, zadnja stranica poziva na glavnu skupštinu društva koju je potpisao predsjednik uprave Tomislav Rosandić je posebno gadljiva. (Izjava o razlozima za potpuno isključenje prava prvesntva ostalih dioničara pri upisu dionica kod povećanja temeljnog kapitala).
Naročito s obzirom što su iz prsta isisali ideju da se stavi minimalni limit od 10 milijuna kuna da bi se uopće mogli prijaviti za dokapitalizaciju.
Ali, to je slika pravnog sustava u RH.
I nikome se ništa neće dogoditi!!!
Kako je moguće postaviti cijenu na ask 99% ispod zadnje? Meni ne dozvoljava +/-50% odstupanje a i za manje sam morao objašnjavati bigbrotheru.
na koliko bude ovo završilo!!?? na 50 lipa!!??
Ovo je sve ružno za gledati.
Pa bi se reklo svi smo mi dalekovod.
Danas oni, sutra je na nas red
Osim par blue chipova čovjeka strah noćiti u papiru
Nego, nitko nema knjigu dioničara da vidimo malo tko se sve od ovih 40% van Konsolidatora slaže sa tim da izgubi sve šta ima u dalekovodu i samo tako jednostavno prepusti upravi i PPDu ovaj igrokaz bez sankcija?
Ostalim u top 10 između ostalih 2 OMF.. njima je to u redu? Da su se uzeli u dokapitalizaciji po 10 nulirali su 12mil. kn, a imaju još od prije..
Hebate ako je tako, onda neznam zašto uplaćujemo u 2 stup OMFova, ako će oni tako jednostavno spaliti investiciju i sve pustiti? Realno čemu uopće imati državu ako je tako vode ?
Ovo je sve ružno za gledati.
Pa bi se reklo svi smo mi dalekovod.
Danas oni, sutra je na nas red
Osim par blue chipova čovjeka strah noćiti u papiru
Samo da izvučem živu glavu iz opte i bježi i ne okreći se sine.
Klasična pljačka i otimačina uz blagoslov države i političara, da odeš u banku i opljačkaš je završiš u zatvoru ako te ulove, ovako si investitor koji je iskoristio priliku za pljačku a da ne dobije po prstima od regulatornih tijela
Je , stvari su definitivno jako poremećene. Kandidati za funkcije se u međuvremenu prepucavaju oko rodnih semafora i naziva trgova. A institucije neka rade svoj posao - koje fucking institucije? Nekako mi je to sve samo u korelaciji s činjenicom da se dnevno troši kila bijelog samo u ZG. Da nije tragično bilo bi smiješno.
Mirovinci su najviše dokapitalizirali po 10 kn 2014. godine.
Njima je ionako svejedno. Lova nije njihova, pa kao da je problem popušit par desetaka miliona kuna.
Po kunu će vrijediti i nakon mogućeg spajanja, tako da nema smisla prodavati po toj cijeni, a ne zna se ni hoće li prijedlog uopće proći.
Ispod 100 kn tada neće biti, jer je PTKM npr. odmah otišla na 80, a ovo će i više, možda 150-200 kn vrlo brzo.