Prošli četvrtak skratili su 55 000 komada i pali na 138 000 kom. Danas je prošlo 97 000 dijonica, jučer 35 000, prekjučer 63 000. Na bidu je 43 000 kom do 7 kn. Mislim da je ovdje jasno da će danas ili najkasnije sutra fond izaći.
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
Bojim se da ćete svijetliti ko' božićno drvce, ko' mi na Opte na 8 kn
Kažu- Ako ste svi puni papira, jeste li pomislili tko će za vas stati na bid ?
Bumo vidili sto buducnost nosi...
Za razliku od OPTE koja dugorocno samostalno nije odrziva i vrijedi onoliko koliko je potencijalni kupac spreman platit, DLKV je samoodrziv i vrijedi onoliko koliko novca moze/ce zaradit...odnosno kretanje cijene DLKV je iskljucivo vezano uz poslovanje i lakse je odrediti stvarnu vrijednost...
-
Ja mislim da ce dugorocno i Dlkv, kao i Igh i Atpl, narasti. Posebno iduce godine. Samo ne znam da li je sada pravi trenutak za ulazak. Mislim da ce do kraja godine biti povoljnije. Evo u Izraelu proglasili lockdown. Hoce li to biti samo tamo?
A za kratkorocni trejd ne znam. Mozda oni koji su kupili danas po 7 uskoro prodaju po 8. Mozda ce uspjeti, mozda ne. Ja trenutno ne vidim kuda to ide.
P.S. fondovi ovdje samo sto nisu izasli jos od travnja.
-
Top 10 je krcat fondovima? Tko kaže da se neće uključiti ostali kad se jedan iskrca?
-
Top 10 je krcat fondovima? Tko kaže da se neće uključiti ostali kad se jedan iskrca?
Mislite oni su uvijek odabranima koji sada ispod top10 skupljaju pogodovali?
-
Evo Az profit je i sluzbeno ispao iz top 10, pitanje koliko mu je jos ostalo ispod ali to je sad vec zanemarivo skoro.
-
ako im je išta ostalo, to što imaju riješimo u sat vremena slabije trgovine.
-
Jedni izlaze drugi ulaze evo croatia skrbnicki u zadnjih tjedan dana steklo bar 62 000 komada
-
Kolega StatusQuo...ima nas u Croatia skrbnickom koji kupujemo🙂
-
Kolega StatusQuo...ima nas u Croatia skrbnickom koji kupujemo🙂
Ima nekoliko racuna pod nazivom croatia skrbnicki, tko je iza kojeg tesko je znati valjda cemo nakon 1.1. i to moci vidjeti.
-
-
Kako se ti skrbnicki vode? Jer prije 7-10 godina se trebalo maknuti sa skrbnickog, jer se sjecam da sam dobio dopis od banke da treba se maknuti, tj. Staviti na svoje ima u SKDDu?
-
A moguće je netko uzeo margin.
-
Kako se ti skrbnicki vode? Jer prije 7-10 godina se trebalo maknuti sa skrbnickog, jer se sjecam da sam dobio dopis od banke da treba se maknuti, tj. Staviti na svoje ima u SKDDu?
Ne znam ni ja tocno vidim da croatia banka to vodi na ovaj nacin primjer CROATIA BANKA D.D./CRBA0064 pretpostavljam da je taj zadnji nekakva interna sifra vlasnika, dok neka druga banka to oznacava na drugi nacin, mislim koliko se sicam od 1.1 bi trebalo bit vidjeni i stvarni vlasnici svih tih skrbnickih racuna.
-
Bah! Malo kiselih krastavaca u sezoni kiselih krastavaca. Negdje na forumu je netko provaliio da ove godine DLKV neće dati dividendu. ja sam to shvatio kao crnihumorni ulet.
no izgleda da se stvarno rasprravljaloo dividendi:
-
zadnji put sam prerano izašao jer sam bio nepovjerljiv na info za novi ugovor u sloveniji ali sada neću tako pogriješiti...
nzahvalno je prenositi glasine ali već se pisalo o tome i ako je to -to onda ...
Dalekovod ‘cilja’ njemačko tržište teško desetke milijardi eura
također, nakon izvjesnih teh. problema slovenija je započeta i az bi mogao biti konačno out a i vidim novi skrbnički u top 10
-
zadnji put sam prerano izašao jer sam bio nepovjerljiv na info za novi ugovor u sloveniji ali sada neću tako pogriješiti...
nzahvalno je prenositi glasine ali već se pisalo o tome i ako je to -to onda ...
Dalekovod ‘cilja’ njemačko tržište teško desetke milijardi eura
također, nakon izvjesnih teh. problema slovenija je započeta i az bi mogao biti konačno out a i vidim novi skrbnički u top 10
Da li sad postoji koji neprovjereni info kojem ces ovaj put ipak izgleda vjerovati, iznosenje glasina uz ogradu nije nezahvalno jer su svi upoznati da je rijec o glasini nije nikome od nas prvi put da svasta cujemo i to vazemo svatko na svoj nacin, nesto bude istina nesto ne ?
Taj croatia je povecao min za 66 tisuca zadnih 10 tak dana
-
https://www.vecernji.hr/biznis/nastava…rolista-1434890
Zagrebački Dalekovod kao najveći izvoznik u sektoru graditeljstva, rastom od 6% u 2019., premašivši milijardu ukupnog prihoda, vratio se u klub ‘milijardera’. Tijekom 2019. i početkom 2020. zabilježili su dinamiku ugovaranja i nuđenja vezano uz projektne aktivnosti, a matična kompanija sudjelovala je na više od 60 tendera te je slična aktivnost i ostalih članica Grupe. Uz tradicionalno primarna tržišta Skandinavije, regije, Srednje i Istočne Europe te domaćeg tržišta planiraju pozicioniranje i na njemačkom tržištu. Dalekovod Grupa koja zasad u Njemačkoj nije bila prisutna uspješno se pretkvalificirala kod najvećeg njemačkog operatera prijenosnog sustava. Takav iskorak s obzirom na najavljena ulaganja (30% svih ulaganja u Europi prema ENTSO-e) u obnovu prijenosne mreže predstavlja potencijal za dugogodišnju prisutnost u izvođenju projekata na tržištu Njemačke, ističe predsjednik Uprave Dalekovoda Tomislav Rosandić, dodajući da će aktivnosti u budućem razdoblju omogućiti značajan rast prihoda i profitabilnosti u srednjoročnom razdoblju.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/nastava…rolista-1434890 - http://www.vecernji.hr -
Evo, nije neka vijest al je od srca.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ce/2221852.aspx
a sada bi molio nekog insajdera da otvori dušu i kaže zašto ovo danas?
Bez općenitih izmotavanja tipa "loše izviješće" i slično, molim.
-
Evo, nije neka vijest al je od srca.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ce/2221852.aspx
a sada bi molio nekog insajdera da otvori dušu i kaže zašto ovo danas?
Bez općenitih izmotavanja tipa "loše izviješće" i slično, molim.
u principu, smjer bi po potencijalnim dagađanjima trebao biti upravo suprotan ali.... najprije da je ovo danas primer da i kada se najmanje očekuje, nikada ne podcjenjivati paranoju špekulativnog kapitala
-
Tehničari /vidjeti pod tehnička/, kažu da će još padati.
Možda bi pomoglo kad bi znali što je Dalekovod po horoskopu?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner