Trenutno vas čeka target 7,20, lipa dolje, pa povlačenje
Dalje se ne zna
Nije naklapanje, postani su ranije grafovi na temi TA
Samo je to vama ezoterija 🙃
Trenutno vas čeka target 7,20, lipa dolje, pa povlačenje
Dalje se ne zna
Nije naklapanje, postani su ranije grafovi na temi TA
Samo je to vama ezoterija 🙃
Nitko ne komentira rast dionice. Kaj ste svi prodali? Kolega mittko će nam dat TA osvrt na dosadašnja zbivanja, da znamo što nas dalje čeka... 😁
U tišini pratimo rast
ja sam očekivao već 2 3 puta korekciju al neka čudna sila gura samo naprijed.
Nitko ne komentira rast dionice. Kaj ste svi prodali? Kolega mittko će nam dat TA osvrt na dosadašnja zbivanja, da znamo što nas dalje čeka... 😁
U tišini pratimo rast
korekcije su bile gotovo neprimjetne, to je i mene izbacilo iz takta
U tišini pratimo rast
I ja sam ocekivao da ce barem malo se zaustaviti oko 6 tu oko 5.5-6 je bilo dosta otpora medjutim ovaj rast bez neke korekcije je zapravo samo potvrda da je trend poprilicno jak, mislim da je vecina ostala kratkih rukava jer su ocekivali korekciju pa su se igrali prodaj kupi jeftinije sta nije proslo za rukom.
DLKV u ovoj godini rast od 25%.
Od 5,60 do ovih 7,00 kn.
Nije loše, mada očekujem i bolje.
Cijena na 31.12.2018. je bila 8,08 kn.
Sad idemo u lov..
Bid se podignuo prije današnjeg otvaranja na cijenu iznad zadnje jučerašnje što sugerira vrlo zanimljiv početak trgovanja.
Ako se po jutru dan poznaje...
mislim da je to-to što se rasta vrijednosti tiće, ljestvica se podigla na vrlo pristojnu razinu, za dalje će biti potrebni novi ugovori i/ili dobri financijski rezultati
mislim da je to-to što se rasta vrijednosti tiće, ljestvica se podigla na vrlo pristojnu razinu, za dalje će biti potrebni novi ugovori i/ili dobri financijski rezultati
Zanimljivo kako si to napisao tek sad kad si pogledao na semafor...
Zanimljivo kako si to napisao tek sad kad si pogledao na semafor...
Kolega kupuje.
Netko je očito rušio cijenu pa kupnja prema gore.
Jel netko možda zna.... ova kupovina Dalekovoda od strane OTP indeksnog.... da li navedeni fond redovito rebalansira svoj portfelj sukladno kretanju cijena odnosno indeksa ili to oni čine samo povremeno odnsono uopće ne rade. Ja imam nešto sitno tog OTP indeksnog.... pa bi bilo zanimljivo vidjeti i možda priupitati upravljače, pa i regulatora na koji se točno način taj fond vodi i koliko je njegovo prosjecno i apsolutno dnevno odstupanje od benchmarka?
Jel netko možda zna.... ova kupovina Dalekovoda od strane OTP indeksnog.... da li navedeni fond redovito rebalansira svoj portfelj sukladno kretanju cijena odnosno indeksa ili to oni čine samo povremeno odnsono uopće ne rade. Ja imam nešto sitno tog OTP indeksnog.... pa bi bilo zanimljivo vidjeti i možda priupitati upravljače, pa i regulatora na koji se točno način taj fond vodi i koliko je njegovo prosjecno i apsolutno dnevno odstupanje od benchmarka?
ne. iz prijašnjeg iskustva znam da taj indexni kupuje kako mu padne na pamet i ne balansira po %. u teoriji bi trebao kao nešto tako ali u praksi nigdje veze.
Ma to sam i ja pitao za indexni na best buy. Srušili su PTKM prošli tjedan sa 900 komada 5 kuna...ako ima algoritam koji koriste i neku frkvenciju transakcija zanimljivo bi bilo pratiti.
Pogledao sam prospekt i bome ne bi baš rekao da su indexni. Imaju najvise ATGR, PODR, HT, ADRS...no slicno im i pise da ne mogu na crobexu realizirati potpuno indexno ulaganje.
A gdje su nestali komentari o OTP indeksnom?
Ako se taj fond reklamira i prodaje kao fond koji pasivno prati Crobex i ako mu je crobex benchmark onda je upitna njegova strategija peglanje pojedinih dionica. Pa jasno je da su oni i ekipa uglavnom Market makeri na dalekovodu. Jasna je i njihova povezanost sa konsolidatorom i Privatnim partnerstvom pa je to zanimljivo i izekako ima veze sa Dalekovodom i njegovom dionicom. Tu se očito netko dovodi u zabludu?!
Treba komentirati i fondove koji su dokapitalizirali na 220, a prodavali na 4.
Kako je njihovim clanovima.
Treba komentirati i fondove koji su dokapitalizirali na 220, a prodavali na 4.
Kako je njihovim clanovima.
neki su od tad umrli, a ostali su senilni.
Dalekvod se ili 1. otpisuje (padat će) ili 2. kune u nebesa, pa i više, tamo do 40 kuna.
po meni izgledna je opcija 3. da će bez šokova tavoreći preći u bue chip.
svi koji su imali cruel intentions u oba smjera ispucaše se
Pala kota od 8,00 kn.
Idemo dalje...
Molim eminentne tehničare da nam prezentiraju crtkarije. Jel odmah idemo preko 10 kn ili malo kasnije... 🙂
Vec neko vrijeme pokusavam pravilno razlucit ovaj dopis od prodaje cincaone i nikako da mi pravilno sidne sta ocekivat u izvjescu temeljem tog dopisa znam da ce dobro utjecat ali volio bih znat tocno da znam sta ocekivat jer mi je ovaj dopis malo puzle naime muce me dvije pocrtane izjave
https://zse.hr/userdocsimages…GaqDGBNog==.pdf
"
Nagodbom je obuhvaćen financijski dug od gotovo 100 milijuna kuna, odnosno iznos od približno 1/3 ukupnog financijskog duga Dalekovoda d.d.koji ima utjecaja na novčani tok prema sklopljenoj predstečajnoj nagodbi.
dok u drugom dijelu kazu
Ekonomska vrijednost nagodbe iznosi približno 70 milijuna kuna, a rezultira smanjenjem ukupnog financijskog duga Dalekovod Grupe od 61 milijun kuna te primitka u novcu od predvidivo oko 8milijuna kuna.
"
Ukratko znaci da se smanjit financijski dug za 61mil i da ce dobit 8 mil kuna novca medjutim s obzirom da je obuhvacen dug od gotovo 100mil ovom nagodbom kako kazu sta je s tim 30 mil razlike sta se s tim dogadja taj dio nikako povezat pravilno ima netko misljenje o tome kako ovo pravilno iscitat ?