DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
a oni i dalje prodaju
AZ Profit -28.123 -0,11% -0,16M 351.488 -
Samo neka prodaju. Moci ce se kupiti.
-
Baš me zanima koliko su prodavatelji zaradili na dionici da je sad tako olako rasprodaju. Nisu zaradili ništa, ali su zato uvijek tu kad treba manipulirati cijenom...
-
Baš me zanima koliko su prodavatelji zaradili na dionici da je sad tako olako rasprodaju. Nisu zaradili ništa, ali su zato uvijek tu kad treba manipulirati cijenom...
Naravno da nisu zaradili nista. Pretpostavljam da su i kupovali po 220 kuna, ali sada treba to odmah rasprodati dok jos mogu ispod 6 kuna.
Meni je ovo odlicno kao i rasprodaja fondova u ozujku. Dugo sam kupovala od njih po 3.8 kuna.
-
-
zbunjen sam, mada po dosadašnjoj logici, ne samo na DLKV, kada fond prodaje, slijedi rast, nagli. zastoj je vremenski neodređen , no u biti kraći .
potom opet zastoj jer se aktivira slijedeći fond.
-
Naravno da nisu zaradili nista. Pretpostavljam da su i kupovali po 220 kuna, ali sada treba to odmah rasprodati dok jos mogu ispod 6 kuna.
Meni je ovo odlicno kao i rasprodaja fondova u ozujku. Dugo sam kupovala od njih po 3.8 kuna.
Pa sta ste zbunjeni, prebacuju na privat racune svojih kumova, pa ce poslje ponovo kupovati kad se pobere vrhnje.... kao sta su kupovali prije na visim razinama... kako se kaze lako je tuđim k... po koprivi mlatit 😀.
Meni je zao ekipe koja ima udjele u tom fondu, ali hbga,... zato ja nisam nikad imao u nasim fondovima, nego samo svjetskim indexnim ETF-ovima, gdje se ne moze kupovati kako se nekom smisli, nego tocno po tezini dionice u indexu kojeg prati
-
Pa sta ste zbunjeni, prebacuju na privat racune svojih kumova, pa ce poslje ponovo kupovati kad se pobere vrhnje.... kao sta su kupovali prije na visim razinama... kako se kaze lako je tuđim k... po koprivi mlatit 😀.
Meni je zao ekipe koja ima udjele u tom fondu, ali hbga,... zato ja nisam nikad imao u nasim fondovima, nego samo svjetskim indexnim ETF-ovima, gdje se ne moze kupovati kako se nekom smisli, nego tocno po tezini dionice u indexu kojeg prati
Sto je najgore, ovo je mirovinac... Ali da, ne bi me cudilo da rade tocno to sto si rekao... Nema nikakvog razloga da mirovinac izlazi iz vlasnistva firme, pogotovo kada pokazuje znakove ozdravljenja i pogotovo ne preko burze na tako mizernim prometima... Realno gledano - sigurno im ovih par desetaka tisuca dionica sto su prodali nece pomoci oko isplate mirovina osiguranicima...
Tako da.... tocno to sto si rekao - male kolicine su prodane, netko ce si zaraditi bonus...
-
Može li se ikako provjeriti i dokazati ima li tu nečega o čemu pišete...da fondovi rade u privatnom interesu?
Tko bi to mogao malo istražiti?
-
-
Može li se ikako provjeriti i dokazati ima li tu nečega o čemu pišete...da fondovi rade u privatnom interesu?
Tko bi to mogao malo istražiti?
S obzirom na vlast kakvu imamo (Agrokor?), bojim se da se mozes zaliti kome god zelis pa nikom nista.
Pa cijela ZSE je bazirana na vlakicima poznatih 'investitora' ili trgovanju na bazi povlastnih (insiderskih) informacija. Stvarno, gdje ti zivis sve ove godine?
-
Vjerovatno im treba za ulozit u obveznice ili stavit na stednju, moraju nekako zaraditi za mirovine
-
I da baš nitko u Hrvatskoj nije sustavno istražio način na koji se manipulira, a to toliko očito?
Hm..da.
-
I da baš nitko u Hrvatskoj nije sustavno istražio način na koji se manipulira, a to toliko očito?
Hm..da.
Ocito je ali je tesko doc do svih podataka da bi netko izvana to istrazio tako lako
-
Hm..da.
Ocito je ali je tesko doc do svih podataka da bi netko izvana to istrazio tako lako
ne moraju podaci biti ništa osim praćenja izvana...pa vidjeti ima li u njihovim aktivnostima poslovne logike ili nema..kad oni prodaju naizgled nelogično vidjeti tko je tada kupio...
-
ne moraju podaci biti ništa osim praćenja izvana...pa vidjeti ima li u njihovim aktivnostima poslovne logike ili nema..kad oni prodaju naizgled nelogično vidjeti tko je tada kupio...
Trebate imat uvid u podatke transakcija imenom i prezimenom da se mogu stvari povezat
-
znam ja za jedan slučaj kad je rukovoditelj ondašnjeg oif-a kd viktorija u bescijenje rasprodao korf. smjenili su ga, on je otišao sa parama u džepu i nikom ništa. ako mislite raditi na zse nemoj te se slijepo uzdati u zakon već probajte čekati takve prilike i okoristite se. to bi vam bila onako neka zamjena za šort na normalnim burzama.
-
Vjerovatno im treba za ulozit u obveznice ili stavit na stednju, moraju nekako zaraditi za mirovine
prezabrinuti su za naše mirovine,
-
oni i dalje kupuju
DLKV OTP INDEKSNI FOND - OIF S JAVNOM PONUDOM 5,000 0.02% 158,630 -
a kolko tolko brane cijenu. dlkv se oladio ko ptkm, sad se drugamo tambura.....
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun