Bila su 2 postupka. Daklem ovaj su izgubili
koliko je iznos drugog?....5-6 mil. eura ako me sječanje dobro služi?.......
Mislim da je nesto preko 6 al u biti nebitni iznosi za tu tvrtku ako bude radila kako se čini da bude ...
Bila su 2 postupka. Daklem ovaj su izgubili
koliko je iznos drugog?....5-6 mil. eura ako me sječanje dobro služi?.......
Mislim da je nesto preko 6 al u biti nebitni iznosi za tu tvrtku ako bude radila kako se čini da bude ...
obzirom na presudu VUS-a, očekujete li sad zahtjeve (tužbe) za naknadu štete protiv društva? jasno je da je društvo učinjenim prekršajem uzrokovalo štetu dioničarima prije one legendarne skupštine
obzirom na presudu VUS-a, očekujete li sad zahtjeve (tužbe) za naknadu štete protiv društva? jasno je da je društvo učinjenim prekršajem uzrokovalo štetu dioničarima prije one legendarne skupštine
Nista od toga nazalost
Komentari na izvješće?
Komentari na izvješće?
rezultat ne opravdava jak rast cijene dionice u zadnjih mjesec dva.......kupilo se mačka u vreći......
Komentari na izvješće?
Značajan rast novougovorenih poslova i marži. Samo je to bitno. Slijedeća izvješća bi trebala biti puno bolja s obzirom na navedeno u izvješću.
Komentari na izvješće?
rezultat ne opravdava jak rast cijene dionice u zadnjih mjesec dva.......kupilo se mačka u vreći......
Polako. Dlkv jos nije startao, a i hrva se sa starim kobasicama kojima ce uskoro biti kraj. Novih poslova ima poprilično, marze su ok a i radi se na tome kao i na sklapanju poslova. Po mojem misljenju sve ide osjetno brze od ocekivanoga .....
Polako. Dlkv jos nije startao, a i hrva se sa starim kobasicama kojima ce uskoro biti kraj. Novih poslova ima poprilično, marze su ok a i radi se na tome kao i na sklapanju poslova. Po mojem misljenju sve ide osjetno brze od ocekivanoga .....
kako kome......meni to izgleda sporije od ocekivanog kad se rast cijene dionice i rezultat uzmu u obzir.......
kako kome......meni to izgleda sporije od ocekivanog kad se rast cijene dionice i rezultat uzmu u obzir.......
Sto se tiče rasta cijene uzmi u obzir stare kobasice i nepovjerenje malih dioničara koji su imali neugodno iskustvo sa istom.
Sto se tiče rasta cijene uzmi u obzir stare kobasice i nepovjerenje malih dioničara koji su imali neugodno iskustvo sa istom.
želite reći da je to razlog što je u g dana dionica narasla samo 100%!!!??? premalo?
želite reći da je to razlog što je u g dana dionica narasla samo 100%!!!??? premalo?
vidjeti cemo sto ce biti kada tvrtka počne ozbiljno raditi ...
vidjeti cemo sto ce biti kada tvrtka počne ozbiljno raditi ...
Da ne vidi naslov teme ne bi znao da li sam na ingri, ighu ili dalekovodu
Evo vam i malo sluzbenog hvalospjeva, da ne ispadne da drukamo na suho.
Toliko o zlatnom dobu
Cemu strah, sve pada ovih dana ali smisno je da 70k eura prometa srusi cijenu za 10%
Samo igra velikih da pokupe sve jeftino danas.
Cemu strah, sve pada ovih dana ali smisno je da 70k eura prometa srusi cijenu za 10%
Padale su cijene i po 20% na puno manjim iznosima. Mala je burza, pa cak i dionice koje mi tu smatramo likvidnima su u principu smijesne. Neki fond čim mrdne ode sve u ponor. Trump je lijepo zakuhao ....