Stvarno se tu igra igra, par dana uzastopce je netko lupao po 10.000 kom u komadu po 7 kn, a sad pad na 6 kn bez ikakvih novih vijesti.
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
Stvarno se tu igra igra, par dana uzastopce je netko lupao po 10.000 kom u komadu po 7 kn, a sad pad na 6 kn bez ikakvih novih vijesti.
uvijek ima novih vijesti samo nismo svi na istom broju MHz,
uglavnom stigla i nama vruća pizza a nitko ne zna tko je naručio, možda netko jednostavno samo časti
meni paše Calzone
-
Evo ga:
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…a35d18b0be3.pdf
POSLOVNI PRIHODI, EBITDA I NETO DOBIT DRUŠTVA DALEKOVOD D.D.
(I-III MJESEC 2021. GODINE)
POSLOVNI PRIHODI
283,6 milijuna kuna
EBITDA
14,4 milijuna kuna
GUBITAK RAZDOBLJA
-0,3 milijuna kuna
POSLOVNI PRIHODI
203,4 milijuna kuna
EBITDA
12 milijuna kuna
GUBITAK RAZDOBLJA
-1,4 milijuna kuna -
ne znam što bi rekao, očekivao sam neki sitni minus ali ne i ove druge stvari, pogotovo sam očekivao nastavak trenda smanjenja dugova i obveza a oni povećani, fin dug prema vjerovnicima čak za 7,5m kn nakon što su i u 4.q 2020 također povečani sa 41 na 49 m kn...pa koja je to kamata od 7,5m. kn kvartalno...sad već imaju preneseni 57m+ još i dospijeće 135m
-
ne znam što bi rekao, očekivao sam neki sitni minus ali ne i ove druge stvari, pogotovo sam očekivao nastavak trenda smanjenja dugova i obveza a oni povećani, fin dug prema vjerovnicima čak za 7,5m kn nakon što su i u 4.q 2020 također povečani sa 41 na 49 m kn...pa koja je to kamata od 7,5m. kn kvartalno...sad već imaju preneseni 57m+ još i dospijeće 135m
Rekli bi nikako na zelenu granu s njima, ajde da omanu kvartal dva, pa prodaja cinčaone, pa ovo ono, ali oni konstantno rade s gubitkom već godinama.
-
8. 3. 2021. cijena dionice je bila 7,3 kn.
Tog dana je dana službena obavijest da se Glavnoj skupštini predlaže ulazak Irene Weber u Nadzorni odbor tvrtke.
Danas je 6. 5. 2021. Prošlo je malo manje od dva mjeseca.
Cijena dionice je danas 6, 1 kn i niža za simpatičnih cca 20%
Tamo gdje se pojavi netko iz grupe Borg, tamo trava više ne raste.
Slučajnost ili ne, procijenite sami.
Želim vam puno sreće u Dalekovodu. Bojim se da će vam trebati.
Nakon mog sudjelovanja u dokapitalizaciji i višegodišnjeg čekanja da se posao pokrene i da novačni tijek postane pozitivan nemam više želuca gledati kako bagra is kvartala u kvartal topi kapital firme tj. dioničara.
I onda kao grobar dolazi Weberica.
Koja dokazano cijeni postojeću vlasničku strukturu kao u Fortenovi (Agrokoru).
Znate onu pjesmu od Anne-Marie "Ciao Adios"!
-
WBR Irena, opasnija od Kaćuše
-
Izlazi se radi ulaska u brodare izgleda.
Kad to stane, a sad je već pri kraju, doći će do povratka natrag, samo puno skuplje.
-
Slažem se da je ova dionica dobra kupnja. Još samo čekam da se prvo dionice razvodne pa onda idem u šoping...
-
tebi je svaki dan pri kraju...ajde više kad si tolko vidovit reci kad je kraj? Sutra, preksutra, da sve možeš spasit i reći im kad izađu.
-
-
evo i ovdje promjena
DLKV-R-A 4. 4. OTP uravnoteženi -624 0,00% 0,00M 294.939 6,00 7. 7. CROATIA BANKA D.D. +1.418 +0,01% +0,01M 152.118 -
i dalje izlaze
DLKV OTP URAVNOTEŽENI - OIF S JAVNOM PONUDOM -8,566 -0.03% 286,373 -
čemu ovakva tišina, pa da nitko ne zna šta se događa... Zatišje pred buru ili pred potop?
Nema više ni priče o strateškim partnerima...
-
čemu ovakva tišina, pa da nitko ne zna šta se događa... Zatišje pred buru ili pred potop?
Nema više ni priče o strateškim partnerima...
čeka se ovih gore da uravnoteže količinu
-
sad kupuju ili hrabri ili budale. To ne mislim u smislu kompanije, jer ona će izdržat ovo, nego na cijenu dionice i moguće vratolomije s njom. nekako ne vjerujem da će itko ulagat u spašavanje kompanije i pritom mislit na nas male dioničare, pa mi je bliže tome da ulažu budale, ali opet, high risk high reward
-
Društvo je zaprimilo iskaze od kojih
je samo jedan rezultirao konkretnom ponudom i to zajedničkom uvjetovanom ponudom društava
CONSTRUCTION LINE ltd. i KONČAR-ELEKTROINDUSTRIJA d.d. Navedena društva su iskazala interes
da sudjeluju u financijskom restrukturiranju kroz ulaganje u temeljni kapital, a sukladno uvjetima
navedenima u ponudi.
Sukladno navedenoj ponudi, model restrukturiranja Društva bi se u bitnome sastojao od
provođenja slijedećih radnji:
• smanjenja temeljnog kapitala Društva s iznosa od 247.193.050 kuna na iznos od
2.471.930 kuna radi pokrivanja gubitaka iz prethodnih razdoblja;
• povećanje temeljnog kapitala Društva s iznosa od 2.471.930 kuna na iznos od
najmanje 152.471.930 kuna, a najviše 412.471.930 kuna i to upisom dionica u tri
kruga, uplatama u novcu i/ili ulozima unosom prava (tražbina). https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…acd2189c328.pdf
-
1 kn = 1 dionica ?
-
izgleda se poslovanje ipak ne može značajno pokrenuti da bi stvaralo profit,
bome ovima nisam dozvolio da me dva puta opljačkaju na istoj dionici, pa ima i drugih, šaraj malo brate
1 kn = 1 dionica ?
prema napisanome, to je u izračunu blizu 0, nadam se da nakon Weberice ne ide i Ramo u Upravu, onda ni 0 nije nemoguća
-
ode pa pa -35% :))
-
slijedi skoro pa nulovanje.. koma.. kakve se tu igre igraju i kako nitko ne stiti male.. firma teska spalionica novca..
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun