Provest će se nakon odluke na Skupštini i nakon što te iste(odluke) postanu pravomoćne.
ATGR (Atlantic Grupa d.d.)
-
-
-
Šire se i osvajaju nova tržišta . Polako ali sigurno , u skladu sa politikom.
-
Zrno po zrno...
-
Zrno po zrno...
a zašto vojnici ne bi dobili bombone kakve koristi i vrhovni zapovjednik
-
Zrno po zrno...
Ovo je paradoks mog pogleda na stvarnost, upravo zbog militarizacije i ratno huškačke politike na prostoru bivše Jugoslavije prestao sam kupovati ovu kvalitetnu dionicu i za sada držim ono što imam. Atlantic grupa ostvaruje gotovo 80% prihoda na ovim susjedski tržištima tako ova vijest me više rastužuje nego što me veseli.
-
Zrno po zrno...
Ovo je paradoks mog pogleda na stvarnost, upravo zbog militarizacije i ratno huškačke politike na prostoru bivše Jugoslavije prestao sam kupovati ovu kvalitetnu dionicu i za sada držim ono što imam. Atlantic grupa ostvaruje gotovo 80% prihoda na ovim susjedski tržištima tako ova vijest me više rastužuje nego što me veseli.
Žao mi je što to tako doživljavate. Jer ipak, to su samo dodaci prehrani.
Mene s druge strane raduje informacija, ako je istinita, da su u razvoju surađivali s Prehrambenim faksom. Možda ta kuhinja donese još kakvu ekskluzivnu poslasticu.
Inače, macan na 1.650 kn je nestao, što me iznimno veseli. Naravno da sam se nadao tom scenariju, a evo i dogodio se. Mislim da se penjemo..
-
Uvijek sam optimist, ali ti dodaci prehrani netko treba jer očekuje da mlade i nesvjesne ljude, koji sebi dozvoljavaju da zbog nečijih debelih guzica žrtvuju svoje živote, ta ne obrazovanost mladih ljudi čini me razočaranim danas kad u slobodnim demokracijama svatko ima pravo na uspijeh i svatko može graditi svoj život, sam koliko PS mladih stručnjaka je dotaknuli svoje zvijezde, a ovi danas koji kupuju vojnu opremu mladima nude učestvovanje u ubistvima, zločinima, rušenju civilizacije i gradova kojih su neki humaniji ljudi gradili stoljećima.
-
Vi rezonirate na nekoj posebnoj razini i svaka vam čast na tome. Sviđa mi se što ste napisali. I u potpunosti se slažem s tim.
Ali ipak, treba bit svjestan šugave realnosti u kojoj živimo. Ne možemo se borit protiv toga, osim na nekoj lokalnoj razini. Hoću reć.. misli globalno, djeluj lokalno... tako možda nešto i možemo napraviti.
.
.
Da se osvrnem na današnje trgovanje.. sve je super, al očekivao sam da ćemo više odskočiti. Svejedno se nadam da je stvoren temelj na razini 1.650 kn, odakle ćemo hvatati nove visine.
Što bombone naprave.. 😅 ... i ja bih to probao.
-
Što Tedeski gradi 30 godina, destruktivci tipa Vučić, Milanović, Izetbegović, Dodig i slični mogu srušiti u jednom danu, nadam se razumu ali ovo traje 30 godina zavadi pa vladaj. Pa do kada ovakvo?
-
Što Tedeski gradi 30 godina, destruktivci tipa Vučić, Milanović, Izetbegović, Dodig i slični mogu srušiti u jednom danu, nadam se razumu ali ovo traje 30 godina zavadi pa vladaj. Pa do kada ovakvo?
A kad sam 2019. ljudima govorio da će nam se drastično pokvariti odnosi sa svim susjedima ako Milanović postane predsjednik, u čudu su me gledali. Moglo je biti i gore - mogao je biti i Škoro..
Zoka je s Emilom dobar.. Svi su oni dobri s Emilom.
Smatram da je ATGR ipak prilično siguran, kao i većina toga ovdje jer za neki oružani sukob treba kritična masa koja je zainteresirana za to. Kod nas je toga bilo 1990ih, čak i u drugoj polovici tog desetljeća. Danas svi balkanski narodi bolje surađuju i gospodarski i kulturno, kad imamo svoje vlastite države. Naravno, uvijek ima potencijalnih opasnosti, pogotovo kada se jače sile upletu. Iako ne vidim to ovdje.. Ne bi svi oni toliko investirali ovdje da namjeravaju razbucati.
Stvarnost je da se kod nas nema dionice s kojom se čovjek može potpuno opustiti, da ništa ni ne prati pa čak ni s ATGR. S HTom eventualno.. Međutim, odbijam gledati pesimistično na stvari.
-
-
mogu li ovdje pomoći Emilovi bomboni, teško
Davos: Svijet je na putu za najgoru krizu s hranom u novijoj povijestiZbog rata u Ukrajini potrebna je stabilizacija globalnog prehrambenog sustava koja zahtijeva suradnju i partnerstvo među ključnim poduzetnicima u poljoprivredi…lidermedia.hr -
Nastavljaju u Atlanticu kao i dosad .Polako, sigurno,provjereno u nove pobjede ili akvizicije. Kod njih baš nikakve netrasparentnosti ili muljavine nema. Imaoci mogu mirno spavati .Jaako je malo ovakvih.
Ajde dobro ovo za cedevitu čim sa vidio čep na ovoj velikoj ambalaži bilo mi je jasno zašto je to napravljeno. Da se proizvod brže troši jer baš ne možes nasipat u žličicu točno koliko bi inače zagrabio(pogotovo direktno u čašu) iako oni vele da je to zbog prosipanja bolje.Kao kupcu nije bolje ali kao imaocu dionice je , tako da im opraštamo to obrazloženje .Samo neka teče čim više.
-
uskoro 4xjeftinije, a neki ipak kupuju ove skupe dijonice
sigurno oni nešto znaju,izgleda je divka sigurna u ovome slučaju
Atlantic grupa će uskoro odlučivati o prijedlogu dividende od 50 kuna po dioniciDioničari Atlantic grupe će na glavnoj skupštini zakazanoj za 15. lipnja odlučivati o prijedlogu dividende u iznosu od 50 kuna po dionici, kao i prijedlogu o…lidermedia.hr -
Već po idućem kvartalnom izvješću će prihod za unazad četiri kvartala vjerojatno probiti 6 milijardi kuna, a u poslovnoj 2022. sasvim izvjesno. Dobit će vjerojatno biti jednaka ili veća onoj iz prošle godine.
-
Kad ide podjela na 4?
-
Kad ide podjela na 4?
Tek će se definirati.
-
Rekli su danom upisa u sudski registar. Nakon ex dividenda se u biti osamostaljuje od dionice tražbina/obveza na isplatu dividende, tako da je teoretski moguće već krajem ovog mjeseca.
Precizno su naveli da dionice nominalnog iznosa 40kn daju dividendu od 50kn. Da ne bi bilo zabune da nove od 10kn daju toliko.
-
Razmišljanja šefa Atlanika,
'Ovo je najveća kriza otkad radim i bojim se za ekonomiju. U regiji nedostaje radnika, trebali bismo se svi okrenuti Filipincima i Nepalcima'Predsjednik Uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi sudjelovao je jučer na prvoj regionalnoj konferenciji 'Bez predrasuda, samo biznis' Poslovnog dnevnika,…www.tportal.hr -
No.10 malo podebljao svoju poziciju.
17.6. 21376
24.6. 21559
-
No.10 malo podebljao svoju poziciju.
17.6. 21376
24.6. 21559
pa to mu je Emil podebljao, samo da on ne krene oddebljavati
Ps eto mi se ni tinta nije još osušila, a već se dejstvuje, ima njih dosta dobitnika, mora nekome zatrebati lova
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner