Nema ovo veze s KODT. Mi imamo svoj Ferokotao za kotlove i baš su zato preuzeti da se ima sigurnija dobava. Ovo je bitno za KPT.
KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)
-
-
-
Nema ovo veze s KODT. Mi imamo svoj Ferokotao za kotlove i baš su zato preuzeti da se ima sigurnija dobava. Ovo je bitno za KPT.
Bitno da je unutar obitelji 🙂
-
Ima li ovo veze s nama?
-
3 dionicar FK je prodao 18.07 nesto manje od 5000komada.Nije evidentirano na burzi vjerovatno je to dogovorena transakcija?Ili je prebacija na nekog dionice ili dogovorena transakcija.Ali da je dogovorema moralo se vidit na burzi?Kako tumačite to?
-
....izvan uređenog tržišta
-
Kupila OTP banka, r.br. 7
-
To je skrbnički račun kod OTP banke. Nije banka kupac.
Nego, evo malo sunčanih vijesti https://www.koncar.hr/sites/default/…lipanj-2024.pdf -
Kakva su razmišljanja oko stock splita? recimo 1:10?
Kada gledam malo Crobex, cijenovno po dionici bas odskacemo od ostatka.
-
Ja bih radije da preteknemo Mediku 😀
-
Definitivno za split. Ulazimo u teritorij kada će cijena utjecati na likvidnost bez obzira što je fundamentalno korektna, nešto poput Medike.
-
-
Definitivno za split. Ulazimo u teritorij kada će cijena utjecati na likvidnost bez obzira što je fundamentalno korektna, nešto poput Medike.
Mislim da bi 1:10 bilo optimalno.
-
To je skrbnički račun kod OTP banke. Nije banka kupac.
Nego, evo malo sunčanih vijesti https://www.koncar.hr/sites/default/…lipanj-2024.pdf"Prve dvije ugovorene jedinice D&ST će isporučiti i montirati u siječnju 2026., a preostale dvije 2027., odnosno 2028. godine."
Ovo je zadnji pasus prethodnog članka-isporuka 2026., 2027. i 2028.
-
bakar pada............kak ce se to odrazit na prihode i profitabilnost?
-
Sigurno da je generalno, povijesno, za prihode bolje da je skuplji nego jeftiniji, jer ta cijena ima velik utjecaj na tržišne cijene finalnih proizvoda.
Nešto bolje je sad zbog potražnje za trafićima uz ograničenu ponudu pa utjecaj na cijene može biti ograničeniji, možda na kraju i povoljno za profitne marže (ali na bar nešto manje cijene, pa nije neka utjeha).
Ali treba primjetiti da je još uvijek je 9% skuplji nego na početku godine. Pada tek dva mjeseca nakon više mjeseci rasta. I padati teško da može dugo u odsutnosti globalne recesije i ovakav rast elektro-potražnje svih vrsta. -
Izašlo izvješće https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…910c6e7c787.pdf 🤯
-
Rast dobiti 279% !!!
Neto dobit po dionici 103 eura
-
Definitivno iznad svih mojih očekivanja
-
Mislim da su opet napravili ono što tako često im uspije - nadmašiti i najoptimističnija očekivanja!
Ja za dobit nisam očekivao više od 20-ak milijuna za ovaj kvartal, niti prihode da mogu rasti brže od 40%.
Jedino je ugovaranje taman tu negdje kako sam i mislio, vrlo dobro! -
Zarada po dionici u prvih 6 mjeseci je 103,08 eura.
Kako isplaćuju dividendu u iznosu od 30-40% dobiti to znači da smo već sada na 30,92-41,23 rangu. A imamo još pola godine.
-
Znači prestigli cjelogodišnju neto dobit 2023. godine u prvoj polovici 2024.
I -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner