1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• harpun
  • February 13, 2020 at 7:11 PM
  • MihoMato
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    206
    • July 21, 2022 at 2:14 PM
    Quote from Parica
    Quote from havi

Ak vecina misli da je dobra kupnja onda je navlakusa.

Ak vecina misli da je navlakusa onda je dobra kupnja.

Treca stvar, mozda trpaju nekog svog .

Uglavnom, nemam pojma :)

Dal se vidi kaj u knjizi ?

Jos uvijek mislim da je bolje imat Koei.

Display More

Da, vecina je u krivu kao i na ATPL na 190kn...

Jako Vas cijenim, ali zar stvarno ne vidite pored zdravih ociju...ovo je no brainer

Display More

Poštovani Parica, vidite i pored zdravih očiju ja ne razumijem ovo trgovanje. Samo, budite jasniji i konkretniji u vašim komentarima i odgovorima ,jerbo mi iz ruralnih područja ne razumijemo taj jezik i te doskočice .

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • July 21, 2022 at 10:51 PM

Izvještaj je očekivano dobar, sviđa mi se porast marži u ovim 'čudnim' vremenima, upada u oči veći rast kratkoročnog duga, ali i realizacija kupnje hale i solarne elektrane kojom će pokriti 30% potrošnje, a tek potrebe za sirovinama, pa imaju više od 60% rasta narudžbi u odnosu na lani, kazao sam ranije ugodno je biti na ovom brodu.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • July 23, 2022 at 1:50 PM
    Quote from plavi05

Izvještaj je očekivano dobar, sviđa mi se porast marži u ovim 'čudnim' vremenima, upada u oči veći rast kratkoročnog duga, ali i realizacija kupnje hale i solarne elektrane kojom će pokriti 30% potrošnje, a tek potrebe za sirovinama, pa imaju više od 60% rasta narudžbi u odnosu na lani, kazao sam ranije ugodno je biti na ovom brodu.

Kako objašnjavate taj negativan slobodni novčani tijek? Ne pratim toliko kompaniju, ne znam dovoljno o tome. Ono što vidim na MD je da su u zadnjih šest godina tri godine, od čega 2018. i 2019. imali blagi(do 5 milijuna kuna) negativni FCF. Operativni je konstantno u plusu. FCF '20. i '21. je oke, ali ni blizu neto dobiti.

Mene smetaju takve inkonzistentnosti kod kompanija. Znam da sam vjerojatno i dosadan, ali uvijek sam i uvijek ću biti opsjednut FCFom. Znam da je bila akvizicija PETa pa to može biti jedan od razloga, ali što je ovo sada izdaci prema dobavljačima ~100 milijuna eura?

Ne razumijem ovu kompaniju. Doduše nisam čitao godišnja izvješća...

• gigic23
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,212
    • July 23, 2022 at 2:36 PM

Kvaka je uvijek u detaljima. A detalji kao detalji uvijek mogu biti ovakvi i onakvi.

Ali da je logično pitanje kakav bi bio RDG da nema ispravka vrijednosti zaliha u rashodima -94,33 mil kn stoji.

Zato dobro čitati FI. I sve popratne info, uključivo bilancu i bilješke i novčani tok itd. :) :thumbup:

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • July 23, 2022 at 3:22 PM
    Quote from Yieldchaser
    Quote from plavi05

Kako objašnjavate taj negativan slobodni novčani tijek? Ne pratim toliko kompaniju, ne znam dovoljno o tome. Ono što vidim na MD je da su u zadnjih šest godina tri godine, od čega 2018. i 2019. imali blagi(do 5 milijuna kuna) negativni FCF. Operativni je konstantno u plusu. FCF '20. i '21. je oke, ali ni blizu neto dobiti.

Mene smetaju takve inkonzistentnosti kod kompanija. Znam da sam vjerojatno i dosadan, ali uvijek sam i uvijek ću biti opsjednut FCFom. Znam da je bila akvizicija PETa pa to može biti jedan od razloga, ali što je ovo sada izdaci prema dobavljačima ~100 milijuna eura?

CF mi je najslabija karika, ali dovoljno znam da vidim da tu nema bas nista problematicno...

FCF im je takav jer:

1. Od 2016. ulozili su 200 mil kn u dugotrajnu imovinu

2. Od 2016. isplatili su kumulativno divku u iznosu 110 mil kn

3. Ukupne obveze su im od 2016. narasle za cca 112mil kn dok je samo KI imovina narasla za 308 mil kn

U odnosu na 2016. prihodi su u 2021. narasli +64% a na kraju 2022. rast ce bit preko 100%...veci obujam poslovanja trazi vece investicije i vece zalihe i dok god ce rast ovakvim stopama FCF ce bit "losiji" jer rast poslovanja, da bi bio odrziv, treba pratit rast CAPEX-a i OPEX-a...

Jednog dana kad rast stane, usporit ce se izdaci za CAPEX i OPEX, a radni kapital ce se odrzavati na optimalnoj razini za taj volumen poslovanja pa ce u tom razdoblju FCF bit veci od dobiti...

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • July 23, 2022 at 3:25 PM

Gledao sam godišnje izvješće za 2021. i objašnjeno je u što su i koliko ulagali 2018. i 2019. godine te se gotovo pa egzaktno poklapa iznos tih investicija s ukupnim kapitalnim izdacima.

Ovo aktualno drastično smanjenje FCFa je očito ta najavljena hala od 4000m², koju je kolega plavi05 spomenuo, a i isplaćena dosta visoka dividenda pred točno mjesec dana.

Solidno to uprava vodi. Međutim, čudno mi je da se tom dionicom već dugo trguje po tako niskim multiplama, a čak i kad u jednome danu bude višemilijunski promet, nema značajnog rasta cijene. Imaju dosta liberalan pristup investicijama, kad se usude toliko često ići u negativni FCF. ERNT to napravi možda jednu godinu u sedam godina...i to mi više paše.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • July 23, 2022 at 3:33 PM
    Quote from Parica
    Quote from Yieldchaser

CF mi je najslabija karika, ali dovoljno znam da vidim da tu nema bas nista problematicno...

FCF im je takav jer:

1. Od 2016. ulozili su 200 mil kn u dugotrajnu imovinu

2. Od 2016. isplatili su kumulativno divku u iznosu 110 mil kn

3. Ukupne obveze su im od 2016. narasle za cca 112mil kn dok je samo KI imovina narasla za 308 mil kn

U odnosu na 2016. prihodi su u 2021. narasli +64% a na kraju 2022. rast ce bit preko 100%...veci obujam poslovanja trazi vece investicije i vece zalihe i dok god ce rast ovakvim stopama FCF ce bit "losiji" jer rast poslovanja, da bi bio odrziv, treba pratit rast CAPEX-a i OPEX-a...

Jednog dana kad rast stane, usporit ce se izdaci za CAPEX i OPEX, a radni kapital ce se odrzavati na optimalnoj razini za taj volumen poslovanja pa ce u tom razdoblju FCF bit veci od dobiti...

Display More

Hvala, kolega, na detaljnom objašnjenju. To znaju oni koji su dugo investirani unovu kompaniju i imaju bolje generalno razumijevanje mikroekonomije od mene. Ono što mi nije jasno je zašto su u zadnje vrijeme multiple tako niske, a kompanija dosta raste? To bi se očekivalo za neku staru(davno izlistanu) firmu koja ima slabiji rast ili neku koja doduše ima značajan rast, ali iz nekih razloga ulagačima baš nije sexy pa je cijena niska. Ovo zadnje ovdje nije slučaj, očito..i to je ono što mi je enigmatično.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • July 23, 2022 at 4:04 PM
    Quote from Yieldchaser
    Quote from plavi05

Zadnjih par godina je bilo dosta ulaganja (PET, Povecanje proizvodnog kapaciteta distributornih transformatora, Kupnja nove hale 4000 m2 , Solarna elektrana i investicije u novu opremu), pogledaj revidirana za detalje.

Moras uzesti u obzir i duplo povecanje prodaje u par godina, s obzirom da je ovo industrija to zahtjeva dosta kapitala da bi se to povecalo koje se tek kasnije naplati pogotovo je to izrazeno u zadnje vrijeme, jer kupac tek dio financira predujmom, primjera radi zalihe 2018 su iznosile oko 250 mil trenutno su preko 500mil netko je dio toga morao i platit da bi se zalihe povecale do te razine nije sve prebaceno na dobavljace nego je financirano vlastitim kapitalom, pogledaj kroz godine kretanje kratkotrajne imovine i obveza (gdje je cca ta imovina narasla za 400mil dok su obveze narasle za cca 250mil, sta znaci da su rast te imovine vecinom "zaliha" vecinom financirali sami, a i odnos potrazivanja je drugaciji), uostalom pa ne raste dividenda godinama bez ulaganja samo na osnovu postojeceg stanja, firma vec dugo godina jako dobro rasporeduje dobit prema dionicarima i za daljnji ravoj koji osigurava rast.

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • July 23, 2022 at 4:39 PM

Prateći rad ove kompanije da se uočiti iznimno odgovoran i zahtjevan rad menadžmenta, odnos prema imovini, kapitalu, kratkotrajnoj imovini, dugu, dioničarima itd, bez pretjerivanja ovo je dobar primjer za proučavanje studentima ekonomije.

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • July 23, 2022 at 4:46 PM

Moram nastaviti gornji tekst jer sam zaboravio napomenuti odgovoran odnos prema zaposlenicima.

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • July 23, 2022 at 6:52 PM
    Quote from gigic23

Kvaka je uvijek u detaljima. A detalji kao detalji uvijek mogu biti ovakvi i onakvi.

Ali da je logično pitanje kakav bi bio RDG da nema ispravka vrijednosti zaliha u rashodima -94,33 mil kn stoji.

Zato dobro čitati FI. I sve popratne info, uključivo bilancu i bilješke i novčani tok itd. :) :thumbup:

A di me nađe...krhko mi je znanje i sa zalihama...ali, svejedno pokušat ću...

Što je to "ispravak vrijednosti zaliha"?

Jednom davno mi je jedan računovođa objasnio da je to stavka u bilanci gdje se knjiže kupljene zalihe koje nisu prodane, odnosno one koje se nisu sučelile sa prihodima. Objasnio mi je da on sve kupljene zalihe knjiži na materijalne troškove i onda na kraju godine, zalihe koje nisu sučeljene s prihodima stavlja u konto "ispravak vrijednosti zaliha". Definitivno ima smisla jer ako uzmemo primjer gdje smo osnovali firmu sa 20k TK i onda sa tih 20k kn kupili zalihe koje smo proknjižili u materijalne troškove (i zalihe naravno), a do kraja godine nismo prodali ni kune zaliha (a ostalih troškova i prihoda nema) onda se te zalihe moraju knjižit kao negativan ispravak vrijednosti zaliha jer u suprotnom nam bilanca ne bi štimala jer bi imali 20k vrijednost zaliha na imovini i 0kn na pasivi jer bi imali TK od 20k kn i gubitak tekuće godine od 20k kn.

Ovo sve što sam napisao se odnosi na mala i mikro poduzeća, ali ne vidim mogućnost da se isto (ili slično) ne primjenjuje i na srednje i velika.

Problem predmetne računovodstvene stavke je što se s njom može najlakše manipulirati sa računovodstvenim rezultatom društva.

Obzirom da KODT navedenu stavku svaki kvartal koristi smatram da tu nema nikakvog problema oko možebitnog manipuliranja.

Sljedeći grafikon prikazuje kretanje predmetna stavke i ostvarene dobiti prije oporezivanja po kvartalima od 2017 g (zadnji dostupuni podaci) i ja tu ne vidim nikakvu značajnu korelaciju između njih.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kao što se vidi iz grafikona, svaki Q1 ima nejviši negativni ispravak vrijednosti zaliha (čime se "smanjuju" rashodi) međutim unatoč tome je u svakom Q1 u odnosu na ostale kvartale u pojedinoj godini ostvarena najniža dobit prije oporezivanja...nadam se da će tako bit i ove godine :)

E sad ako se vratimo na prvi dio posta gdje sam objasnio što je predmetna stavka onda ovaj negativni ispravak vrijednosti zaliha (cca 90 mil kn u H12022) implicira da se u promatranom razdoblju naručilo 90 mil kn zaliha koje još nisu prodane što znači da društvo gomila zalihe. E sad, da gomilaju zalihe, a da im pri tome prihodi stagniraju imali bi veliki problem jer to znači da prodaje ne ide najbolje, međutim ovdje, na našu sreću to nije tako, jer prihodi galopiraju već 3 godine i smatram da visoka negativna vrijednost predmetna stavke znači da će prihodi i dalje nastavit galopirat (a što u neku ruku i potvrđuju ugovoreni poslovni koji su 60% veći nego lani)...

Ukratko, meni ova negativna vrijednost ispravka zaliha uopće nije problematična , dapače doživaljavam je pozitivno jer smatram da pokazuje da će se rast prihoda nastavit...imho

Eto, do sada smo riješili "problem" rasta KO u Q22022, pa "problem" nedovoljno dobrog FCF i nadam se sad i ispravka vrijednosti zaliha...

P.s. drago mi je vidjet da je tema živnula i da su forumski kapitalci krenuli "njuškat"...nisam siguran za ovo što pišem (ali meni ima logike) pa molim, bilo koga, da me ispravi ako sam nešto pogrešno povezao...

• alfa1
    Student
    Reakcija primljeno
    256
    • July 23, 2022 at 8:03 PM

Sa investopedia.com

"Kada tržišna cijena zaliha padne ispod svog troška, računovodstvena pravila zahtijevaju da tvrtka otpiše ili smanji prijavljenu vrijednost zaliha na financijskom izvještaju na tržišnu vrijednost.

Iznos koji treba zapisati je razlika između knjigovodstvene vrijednosti inventara i iznosa gotovine koji poslovanje može dobiti"

Jedna od mogućnosti:

Cijene bakra, aluminija, željeza .. su u zadnjih godinu, godinu i po uglavnom bile više nego su danas, pa ako su napravili zalihe po višim cijenama od sadašnjih

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • July 23, 2022 at 10:13 PM
    Quote from alfa1

Sa investopedia.com

"Kada tržišna cijena zaliha padne ispod svog troška, računovodstvena pravila zahtijevaju da tvrtka otpiše ili smanji prijavljenu vrijednost zaliha na financijskom izvještaju na tržišnu vrijednost.

Iznos koji treba zapisati je razlika između knjigovodstvene vrijednosti inventara i iznosa gotovine koji poslovanje može dobiti"

Jedna od mogućnosti:

Cijene bakra, aluminija, željeza .. su u zadnjih godinu, godinu i po uglavnom bile više nego su danas, pa ako su napravili zalihe po višim cijenama od sadašnjih

Po toj logici bi onda trebali uknjizit gubitak tj rashod, a ne negativni rashod tj “zaradu”, sta ipak nije tako jer ocito se od poslovanja tj konacnog proizvoda moze zaraditi pa onda nemaju ni potrebu ispravit vrijednost, s tim da je jako bitno uzesti u obzir da firma kao kodt ipak radi duze ugovore za sirovine da bi se tek tako iz spot cijene zakljucio trenutni utjecaj, s tim da postoje jos i drugi mehanizmi zastite od volatilnosti cijena sirovina

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • July 23, 2022 at 10:57 PM
    Quote from alfa1

Sa investopedia.com

Jedna od mogućnosti:

Mislim da je ovo opcenita definicija i da se ne primjenjuje u proizvodnim poduzecima vec mozda samo kod firmi koje se bave trgovinom commoditesa ili na drustva koja se bave uzgojem zivotinja (npr. junad za tov gdje kupis junad od 200kg i onda ih hranis godinu dana (trosak hrane, veterinara i sl.) i prodas kad imsau 600kg...dok ne dodje do prodaje moras u medjuizvjescima knjizit te troskove hrane i ostalog...

Mislim da ovo nije razlog kod KODT jer:

1. Nema nikakve korelacije izmedju vrijednosti stavke ispravak vrijednosti zaliha i ostvarene dobiti (vidi grafikon povise)

2. Jer je razvidno da svaki prvi kvartal drustvo ima izrazito negativnu vrijednost ispravka vrijrdnosti zaliha (vidi grafikon gore), a cijene sirovina nisu sezonalne (bar mislim tako, nema mi logike da jesu)...

3. Jer je kof.obrtaja zaliha 108 dana (revizorsko izvjesce 2021) sto znaci da se zalihe "zavrte" svakih 108 dana i nema sanse da je volatilnost zaliha tolika bila u prijasnjim godinama (mozda ove godine i je, ali ispravak vrij. zaliha se kontinuirano javlja)...

Ovo je samo moje laicko misljenje, razmisljam na glas, mozda i pisem bedastoce...ali meni ko laiku tako izgleda...ako netko zna vise o ovome nek se slobodno prikljuci...

• Cold
    Student
    Reakcija primljeno
    62
    • July 23, 2022 at 10:57 PM

Mislim da se malo mjesa Promjene vrijednosti zaliha proizvodnje u tijeku i gotovih proizvoda i otpisi vrijednosti (vrijednosna uskladenja)

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • July 24, 2022 at 12:08 AM

To su već složene računovodstvene cake, očito.

Novčani tok mi je uvijek zanimljiviji jer ga je laiku jednostavnije shvatiti i jako teško je njime manipulirati. Ako je FCF pozitivan, onda je više novca ušlo u kompaniju, nego izašlo. Ako je negativan, onda je više izašlo nego ušlo.

Naravno, najbitnije je znati na što se točno troši taj novac, a ovdje znamo - kolega StatusQuo je iscrpno naveo.

Međutim... FCF bi trebao samo s vremena na vrijeme biti negativan, bez obzira na investicije. OCF im je isto malen, u usporedbi s neto dobiti. Promatrano kroz duže vrijeme, FCF i neto dobit bi trebali biti tu negdje. To je bilo 2016. i 2017., ali kasnije baš i ne.

Da li je to razlog za zaobilaziti ovu dionicu? Nije. Ali bi trebalo malo više istražiti tu inkonzistentnost. Po tom FCFu imam osjećaj da previše investiraju. A taj rast se ne vidi na P/E i P/FCF. Zašto? Kad pogledamo dividende, to je pravi aristokrat. Nisu preskočili dividendu još od prije uvrštenja na ZSE i to je fenomenalno.

Ono što mi nije jasno je zašto je ta dionica tako jeftina, koja bena to prodaje u ovim količinama po ovim cijenama i zašto im je zadnje četiri godine novčani tok, često i operativni, osjetno niži od neto dobiti?

• borsa
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    190
    • July 24, 2022 at 12:14 AM

Ovo me podsjeća na ERNT unazad mjesec-dva.

Netko je imao dojavu da su troškovi povećani i dobit pala.

Vidim da je erste nešto prodavao ali uz njih uvijek idu povezane skupine, plus ekipa iz same tvrtke.

Rijetko je dugotrajni pritisak na cijenu, bez ikakvog razloga po mojem skromnom mišljenju

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • July 24, 2022 at 12:39 AM
    Quote from borsa

Ovo me podsjeća na ERNT unazad mjesec-dva.

Netko je imao dojavu da su troškovi povećani i dobit pala.

Vidim da je erste nešto prodavao ali uz njih uvijek idu povezane skupine, plus ekipa iz same tvrtke.

Rijetko je dugotrajni pritisak na cijenu, bez ikakvog razloga po mojem skromnom mišljenju

To je teško dokazati. Insideri su naravno imanentni svakoj kompaniji, ali je bitno da s informacijama kojima raspolažu djeluju u zakonskim okvirima.

Podsjeća na ERNT u dijelu da je od siječnja na ovamo cijena značajno pala, uz volatilnost na obje dionice. KODT je nakon Q1 bio na blizu 2800kn i onda krenuo tonuti. ERNT se nije dobio na one 2000kn+ razine prije Rusko-ukrajinskog rata.

Faktor koji isto igra zadnjih mjeseci je i da su obje dionice predmet ulaganja investitorima koji vole igrati na sigurno, a takvi zadnjih mjeseci dosta unovčavaju dio dobiti iz makroekonomskih razloga. Općenito su blue chipovi pali pa onda KODT nije iznimka.

• alfa1
    Student
    Reakcija primljeno
    256
    • July 24, 2022 at 6:32 AM
    Quote from StatusQuo

Po toj logici bi onda trebali uknjizit gubitak tj rashod, a ne negativni rashod tj “zaradu”, sta ipak nije tako jer ocito se od poslovanja tj konacnog proizvoda moze zaraditi pa onda nemaju ni potrebu ispravit vrijednost, s tim da je jako bitno uzesti u obzir da firma kao kodt ipak radi duze ugovore za sirovine da bi se tek tako iz spot cijene zakljucio trenutni utjecaj, s tim da postoje jos i drugi mehanizmi zastite od volatilnosti cijena sirovina

Nisam pratio, učinilo mi se da se radi o gubitku.

Ovaj dio o potrebi ispravljanja mi ima logike, jer FI je kao inventura trenutnog stanja, pa onda popisuješ i zalihe, a ako postoji pravilo koje zahtijeva da se umanji vrijednost zaliha kada njihova vrijednost padne ispod nabavne cijene ...

To ne znači da u budućnosti neće zaraditi od konačnog proizvoda, ali će to evidentirati u nekom slijedećem FI, što će za razliku od umanjenja vrijednosti zaliha donijeti promjene u novčanom toku.

• alfa1
    Student
    Reakcija primljeno
    256
    • July 24, 2022 at 6:58 AM
    Quote from Parica

cijene sirovina nisu sezonalne (bar mislim tako, nema mi logike da jesu)...

Ni meni nema logike da cijene tako skaču, ali pogledaj grafove na tradingeconomics.com

Kretanje cijena aluminija od 2014. do kraja 2019.g.- od 1650 na 2100, pa pad na 1400 skok na 2470 pa pad na 1700 USD/T.

Slično je i s ostalim sirovinama.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 471

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:58 PM
    2. Odgovora
      471
      Pregleda
      203k
      471
    3. umalo

May 21, 2025 at 12:58 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:22 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 21, 2025 at 12:22 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 21, 2025 at 11:38 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 21, 2025 at 11:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:26 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      833k
      1.9k
    3. All

May 21, 2025 at 11:26 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      911k
      2.1k
    3. All

May 21, 2025 at 11:22 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 21, 2025 at 12:22 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 21, 2025 at 11:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 21, 2025 at 11:26 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

All May 21, 2025 at 11:22 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,799 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,998 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago