Napokon su krenuli ugovarati poslove.
INGR (INGRA d.d.)
-
-
-
Čestitke INGRI na ugovorenom poslu. Idemo delat i brojat novčiće.
-
harpun - upravo mi je ta scena iz Casablance prva pala na pamet kada sam vidio ugovor, zanimljiva koincidencija.
Znate ono kako se kaže "Za uspjeh preko noći treba 20 godina". Možda to nama izgleda trivijalno, ali do ovog ugovora je trebalo vjerojatno puno toga presložiti i napraviti da bi postao realan. Možda taj ugovor izgleda beznačajan u odnosu na ostale firme u branši koje ovakve ugovore objavljuju na mjesečnoj bazi, za trenutnu Ingru je ovo zaista ogroman korak naprijed.
Sada raste vjerojatnost realizacije i ostalih najava jer je Ingra ovime itekako dobila na vjerodostojnosti. Naravno ništa nije sigurno, ali je sada priča sasvim drugačija. Što reći nego - svaka čast - odlično.
Naravno to je samo moje mišljenje, ali taj osjećaj da tu nešto pozitivno ima me prati već dugo vremena i čini se da nije bio pogrešan. Bumo vidjeli.
-
I da htio sam reći ovime Ingra ulazi s punim pravom u dvije kategorije - fundamentalno podcijenjene i best buy. Do sada je to bilo samo teoretski. Više nije.
-
harpun - upravo mi je ta scena iz Casablance prva pala na pamet kada sam vidio ugovor, zanimljiva koincidencija.
Znate ono kako se kaže "Za uspjeh preko noći treba 20 godina". Možda to nama izgleda trivijalno, ali do ovog ugovora je trebalo vjerojatno puno toga presložiti i napraviti da bi postao realan. Možda taj ugovor izgleda beznačajan u odnosu na ostale firme u branši koje ovakve ugovore objavljuju na mjesečnoj bazi, za trenutnu Ingru je ovo zaista ogroman korak naprijed.
Sada raste vjerojatnost realizacije i ostalih najava jer je Ingra ovime itekako dobila na vjerodostojnosti. Naravno ništa nije sigurno, ali je sada priča sasvim drugačija. Što reći nego - svaka čast - odlično.
Naravno to je samo moje mišljenje, ali taj osjećaj da tu nešto pozitivno ima me prati već dugo vremena i čini se da nije bio pogrešan. Bumo vidjeli.
neka ste se Vi nama vratili
još ako Banditić rasturi na izborima i Debani nastave jahati, bit će ovdje love do krova
-
jel ima Ingra uopče radnika i strojeva za izvođenje bilo kakvih poslova, pogotovo u večem obujmu?.....nije šala, stvarno pitam....rade li trenutno nešto u građevini i ako da gdje i što?.....zgradu, cestu, dvoranu, šupu, nadstrešnicu?......
-
Sto se radnika tiče ja bih rekao slabo...
Pogledajte prosijeku plaća... A sigurno ne plaćaju radnike 20k kn neto..
Jedinonu HR imate Radnik d.d. Križevci kaj ima radnike, Kamgrad i Tehniku. Ostalo su sve "šupa" firme sa valjda 10 radnika što i ne računam..
-
Ne pratim Ingru pa mi je malo neubicno čemu takva euforija za poslić dobiven od slovenske firme za radove na Hvaru vrijedne samo 33 milijuna kuna koji će se razvuci na vise od dvije godine. Možda je fora u tom prvom , dječjem koraku i nadi da je to početak otvaranja vise i većih poslova pa čestitke ako je tako, inače sam ovaj ugovor ima minorni utjecaj na financijsku situaciju firme kalibra Ingre.
-
st-brajo - nije baš regularni povratak jer će potrajati dok se ono što je u 10 sec. rastureno vrati u normalu, ali tu smo da riješavamo što nam život uvali nema druge, slažemo se. Ali eto možda i ova Ingra pripomogne ako cijena dionice odradi ono što se od nje očekuje. Tako da sam htio pozdraviti ovaj moment kao značajan i za firmu, ali i za mene kao malog dioničara koji ima određena očekivanja ovdje.
Ledica - da, poanta je da je ovo prvi konkretniji ugovor Ingre u zadnjih desetak godina i to je doslovno prvi realni pokazatelj da se firma polako vraća u igru. Do ovog ugovora su bili zombi firma, bez glave i repa, a ovo sada najavljuje stvarne promjene na bolje. Naravno ako samo na tome ne ostane onda je to realno jako malo. Sumnjam da će na tome stati jer je uprava najavila daleko ambicioznije planove.
Druga stvar je da sumnjam da bi išli ugovarati bilo kakav posao, ako nemaju u vidu na koji način će osigurati potrebne resurse (radnike, strojeve itd.) da to realiziraju. Mislim da je to najmanji problem.
-
Ovo po načinu trgovanja ne kupuju mali, vrlo moguće da su se ponovo članovi uprave uključili u kupnju. Vidjet ćemo po objavam kroz koji dan
-
-
kao da se koristi neka gradska pipa
-
Ovdje se čeka prodaja za neku zaradu a Ingra divlja zbog posla od 30 milijuna kuna u par godina šta mora odradit.
Sa 2 kune katapultirana do 12 kuna.
I love this game rekla bi ivana 😜
Još koji dan i veći promet na Ingri nago vrijednost posla.
-
ingra probila 12 kn
-
ingra probila 12 kn
ovo su već fontane, vodoskok
-
Lijepo se danas trguje, promet preko milijun kn. Kao u dobra stara vremena.
-
Lijepo se danas trguje, promet preko milijun kn. Kao u dobra stara vremena.
sudeći prema današnjem trgovanju, rekao bih da je Plenki na forumu (virtualnom) Kina +17 ponudio Ingru, Dalekovod i Tehniku u kompletu Kinezima, jer to su još jedini preživjeli iz socijalizma i Kinezi bi to fakat dobro platili, pored toga već su spominjani na Teh. i Ingri(gdje se Opi slikao s njima) a Dlkv. će dobiti nako pride
-
Meni ovo izgleda kao hrvatski GameStop.
-
kako može biti kao Gamestop kad ne staje
-
kako može biti kao Gamestop kad ne staje
ZSE jaca od Reddita😂
-
Sad kad je 12,i dalje raste.Kupnja sve jaca. Nastavite gledati.
Ova dionica kad je bila 2,3,4,.... i danas 8 i nesto govori se da nema buducnosti. Ona i dalje raste. Ja toplo preporucam da se i dalje nastavi gledat.
Ovo sam pisao 22.01.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k