Kolega Naim - sve Ok u čemu je problem? Razgovaramo svatko sa svoje pozicije znanja i iskustva i pokušavamo dokučiti kamo plovi ovaj brod. Možda neke stvari izgledaju kao gluposti, ali to je stvar percepcije. Prošlost Ingre je to što je, a jedino što sada imamo je njena eventualna budućnost u sada po meni bitno boljim okolnostima, osim ako to sve kako nekolicina ovdje tvrdi nije - obična magla. Ne kažem ništa - sasvim moguće.
I slažem se s dijelom vaših razmišljanja jer nije bez osnova to što vi ovdje vidite i o tom pišete.
Moj osobni stav i želja je na strani pozitivnog razvoja situacije kako za firmu tako i dioničare i to je ono što i pišem. Imam dionice i jasan interes da firma uspije u onome što kažu da planiraju. Da li je to iluzija ili ne - vrlo brzo će postati jasno jer sada više zbilja nema puno prostora za manipuliranje pričama o "novim poslovima", tome kako banke ne daju garancije, a sve se godinama osim Arene raspada u prah i pepeo. Što se mene osobno tiče uprava ima još najviše 100 dana da dokaže da je to što pričaju istina, a ako nije poslije toga ćemo se vjerojatno pozdraviti zauvijek.
Ali opet ponavljam - upravo iz ovakvih žustrih rasprava se dođe do zanimljivih informacija koje se inače nigdje ne mogu naći osim ako neće čovjek sam kopati i stvarati veze i vezice da to sazna - toga u izvješćima nema.
I zato pozdravljam sve koju tome doprinose i mislim da nema potrebe za negativizmima i teškim riečima oko ničega, bolje bi bilo konstatirati stvarne činjenice i o tome polako argumentirano razgovarati. Definitivno je bivša uprava napravla svašta i prošlosti, ajmo sada vidjeti što će napraviti ova nova. U 100 dana. I to je sve što se mene tiče.