Ja nemam informaciju ali sam zato 50% prodao danas!
Mozda i ne bi da imam kakav dobar info.
Ja nemam informaciju ali sam zato 50% prodao danas!
Mozda i ne bi da imam kakav dobar info.
kak ne znaš...pa svi ovi sa ulazom preko 5 kn su postali dugoročni i čekaju 2031. da ostvare uštedu od 38.716.871 eura ili 21,43 kn po dionici kako je to izračunao jedan kolega na poslovnom...dakle hvalevrijedno, u ova teška vremena ljudi ipak štede... za stare dane
https://www.seebiz.eu/tvrtke/franjo-…u-ingri/231405/
Herceg je 30. travnja stekao ukupno 634.000 dionica Ingre te sada u vlasništvu ima 865.295 dionica, odnosno 6,39 posto udjela u Ingri. Herceg je od kolovoza prošle godine član Nadzornog odbora Ingre u kojeg su ušli još i Ivan Škegro te Marko Aundei Medek.
O uzletu cijena dionica Ingre koji traje već tri tjedna
https://zse.hr/userdocsimages…cb97e2e5137.pdf
evo.. objavljeno na ZSE
Po kolicina dionica protrgovanoj rekao bih da se radi o preslagivanju.
Cak i moguce da Opi izlazi jer tko moze prodat tu kolicinu?
evo i od dan prije bv 21kn
ajmo preko 20!!!
Baš gledam.... 3933 kom po 5,05 na bidu i na asku... hmmm...
E to bi bio bozic u mayu da ode preko 20
ima još vijesti
(MBS) 080020443, OIB: 14049708426 (u daljnjem tekstu: Izdavatelj), obavještava da je gospodin Dinko Pejković iz Zagreba, Kraljice Jelene 1, OIB: 97184979666, član Uprave Izdavatelja, dana 30. travnja 2020. godine, temeljem transakcije ostvarene izvan mjesta trgovanja, stekao ukupno 333.904 (slovima: tristo trideset tri tisuće devetsto četiri) redovnih dionica Izdavatelja bez nominalnog iznosa, a koje dionice se kao nematerijalizirani vrijednosni papiri u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu d.d. vode pod oznakom INGR-R-A, ISIN: HRINGRRA0001 (u daljnjem tekstu: Dionice). Dionice su stečene po cijeni u iznosu od 4,90 (slovima: četiri kune i devedeset lipa) kuna po Dionici odnosno po cijeni u ukupnom iznosu od 1.636.129,60
Nestale stotine tisuca dionica sa bida, kuda
Netko se bas lijepo igra i mijenja smijer u minuti
ima još jedan
INGRA, dioničko društvo za izgradnju investicijskih objekata,
uvoz, izvoz i zastupstva sa sjedištem u Zagrebu, Alexandera von Humboldta 4/b, upisano u registar
Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta upisa (MBS) 080020443, OIB:
14049708426 (u daljnjem tekstu: Izdavatelj), obavještava da je gospodin Danko Deban iz Zagreba,
Sveti Duh 171, OIB: 03680632254, predsjednik Uprave Izdavatelja, dana 30. travnja 2020. godine,
temeljem transakcije ostvarene izvan mjesta trgovanja, stekao ukupno 333.905 (slovima: tristo
trideset tri tisuće devetsto pet) redovnih dionica Izdavatelja bez nominalnog iznosa, a koje dionice se
kao nematerijalizirani vrijednosni papiri u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu d.d. vode pod
oznakom INGR-R-A, ISIN: HRINGRRA0001 (u daljnjem tekstu: Dionice).
Dionice su stečene po cijeni u iznosu od 4,90 (slovima: četiri kune i devedeset lipa) kuna po Dionici
odnosno po cijeni u ukupnom iznosu od 1.636.134,50
evo i od dan prije bv 21kn
ma daj, to su gluposti, zbrajaju se obveznice koje se nikada nisu pustile u promet i obveznice koje još ne znamo kako će biti(ako) u reotkupu i po kojoj vrijednosti i onda na osnovu toga netto zbroja kakti neka ušteda jer je dospijeće 2031. a kta 4,5% i onda ta fiktivna vrijednost umanjenja za kta do 31. pribraja kapitalu ....to je po onoj računici" posudi mi 1000kn ali sada mi daj samo 500, pošto si mi od 1000 dao 500, ostaješ mi dužan još 500 a kako sam ja tebi dužan 500 i ti meni isto 500, onda kada to prebijemo riješavamo dug na nulu"
jedino fundametalno u aktualnom porastu vrijednosti dionice je poznati kupac i evidentno utvrđivanje domiantne pozicije glasova na gs. a ne ova kreativna matematika od iznad
ovo je već bilo ali
INGRA, dioničko društvo za izgradnju investicijskih objekata,
uvoz, izvoz i zastupstva sa sjedištem u Zagrebu, Alexandera von Humboldta 4/b, upisano u registar
Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta upisa (MBS) 080020443, OIB:
14049708426 (u daljnjem tekstu: Izdavatelj), obavještava da je gospodin Franjo Herceg iz Iloka,
Vlatka Kraljevića 31, 32236 Ilok, OIB: 75308711915, član Nadzornog odbora Izdavatelja, dana 30.
travnja 2020. godine, temeljem transakcije ostvarene izvan mjesta trgovanja, stekao ukupno 634.000
(slovima: šesto trideset četiri tisuće) redovnih dionica Izdavatelja bez nominalnog iznosa, a koje
dionice se kao nematerijalizirani vrijednosni papiri u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu
d.d. vode pod oznakom INGR-R-A, ISIN: HRINGRRA0001 (u daljnjem tekstu: Dionice).
Dionice su stečene po cijeni u iznosu od 4,90 (slovima: četiri kune i devedeset lipa) kuna po Dionici
odnosno po cijeni u ukupnom iznosu od 3.106.600,00
Sto mislite forumasi, moze li Ingra do 7kn do vikenda potegnuti?
imam jos 30% od pozicije, malo bi pricekao a ima li smisla. Molim sto vi mislite o tome?
mene su učili da kad dionice kupuju ljudi koji su izravno involvirani u upravljanje kompanijom (uprava i nadzorni odbor) da je to dobro, al čini se da naše tržište zasad ne dijeli to isto mišljenje.
kao i uvijek, vrijeme će pokazati.
prvih 10 ima samo 27 %
prvih 10 ima samo 27 %
izgleda da ste u pravu jer zbroj kupljenih od dva člana uprave odgovara broju 1
1. | KRSTANOVIĆ LANA | 667.809 |
mene su učili da kad dionice kupuju ljudi koji su izravno involvirani u upravljanje kompanijom (uprava i nadzorni odbor) da je to dobro, al čini se da naše tržište zasad ne dijeli to isto mišljenje.
kao i uvijek, vrijeme će pokazati.
Samo za podsjetnik da su dionice Đure kupovala dva zadnja predsjednika uprave i financijski direktor.
Možda znaju kakva će izvješća firma izbaciti, ali nitko ne zna kako će tržište odreagirati. Ako uopće i reagira