nitko ništa ne zna, izvješće se odgađa, puštaju se glasine, a cijena strelovito raste.
nema trgovanja do insajderskog trgovanja.
nitko ništa ne zna, izvješće se odgađa, puštaju se glasine, a cijena strelovito raste.
ne mora to biti uopće, ovdje s malo love dolaziš do značajne fotelje za pregovore s gradom, a možda se i Igor aktivirao, ipak je on sjedio s Kinezima stalno na tim sastancima, zna on kako dovesti firmu tamo gdje treba i onda kupiti, u međuvremenu menadžerska plaća godinama i sada izdašna mirovina, a posla nix
Ili će možda ovi što danas kupuju ne svojom željom postati dugoročni dioničari ingre?
Pogledajte početak 2017. godine. Isto je ničim izazvana, bez ikakvih zanimljivih vijesti počela strelovito rasti. Malo trajalo, a potom je opet bila prepuštena na polagano tonjenje.
Ako bi ovo imalo ikakve veze sa sanacijom Zagreba od potresa, trebala je tako rasti i Tehnika, pa ništa.
Ako prestane rasti dan-dva i u međuvremenu ne izađe nikakva opipljiva vijest, vrijeme je za evakuaciju, jer joj onda očito opet slijedi polagani pad.
ma obična špekulacija, netko pokupi 100k do 4 kn i sada se mali šokirali da tko prži 400k kn u ovu stečajušu i mašta odma vrti kombinacije...,ingr je zombi tvrtka puna uhljeba i bez operative sa jedinim prihodom od zakupa arene i pogledajte samo vl. strukturu, prva 4 pojedinačno nemaju iznad 5% a ostalo i bitno manje, 10. ima tek 175k kom ili protuvrijednost oko700k kn...ne kažem da dionica ne vrijedi ili da kladionica neće odraditi svoje ali dok se ne vide bar promjene u top 10 da se okrupnjava, do tada je ovo šupjla navlakuša...
niti kupujem niti prodajem al gledam ove poteze i mogu zaključiti da se i nakon desetljeća ovdje još ingra ingra raja
je li rast opravdan ili se radi o špekulaciji?
Jel to nešto pozitivno-dobro u vezi Ingre, a?
iskreno, ne znam. zato sam i objavio s ciljem da netko tko zna više rastumači što bi ovo značilo.
mislim da smo svi primijetili da ovdje netko marljivo sakuplja.
ja sam samo znatiželjan kojim povodom.
znači to da ingr otkupljuje obveznice laništa izdane radi pokriča dijela tražbina u postupku psn u nom. iznosu 54.985.733M eur podjeljeno na 54.985.733 obveznica društva Lanište doo, LNGU-O-31AE, svaka nominalne vrijednosti 1 euro, 4,5% god. kta i rokom dospiječa 2031.god
Očito je dobro, čim je cijena dionice narasla.
Očito je dobro, čim je cijena dionice narasla.
Kako to, kako to? Pa vijest je stigla sada a dionica raste danima!
10. |
![]() |
177.068 | 1,31% |
Ispali iz Top 10: BARAČ ANTE
Jel to Ingra preprodala obveznicu? Bila je kta 4,5% mozda su sada bolje prosli?
Možda imaju u izgledu neki posao pa im treba lova pa su onda to ovako riješili preko obveznica - nagađam, nemam pojma kako to funkcionira.Ako ima netko da to malo pojasni bilo bi jako dobro čuti pretpostavke o tome što se događa.
A opet onaj tko sada kupuje dionice po ovim cijenama i u ovim količinama zna što radi očekujući da će uskoro ta cijena biti znatno viša. Traderi to ne rade sami od sebe imajući u vidu vrlo lošu reputaciju ove dionice. Tko zna možda se to uskoro promijeni. Bilo je najava iz Ingre da se na restrukturiranju i novim poslovima radi, ali i toga smo se proteklih 11 godina naslušali pa od svega nije bilo ništa. Nadam se da je tom čekanju došao kraj - nada umire zadnja.
ovdje ako su trejderi zaigrali morat ce dignut cijenu malo više da bi mogli izac ....inace ovako nebu išlo....
@barbosa
mislim da nisu platili punu cijenu obveznice. mislim sa su ih platili puno manje i da nisu platili 22mlje eura.
jedva cekam da i mi saznamo informaciju o ingri koju ocito netko vec ima
pa informacija se već zna.