Ovako je bilo cijeli dan,kao po dogovoru
LKRI (Luka Rijeka d.d.)
-
-
-
Jadranska vrata
Butković potpisao ugovor: Više od pola milijarde kuna za razvoj riječke luke
Ukupno 554 milijuna kuna vrijedni ugovori za razvoj riječke luke potpisani su u Rijeci, a u potpisivanju je sudjelovao ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.
Vezane vijesti
· Kapitalni projekt vrijedan 520 milijuna kuna još nema izvođača radova
· Luka Rijeka zbog novog standarda izgubila više od polovine temeljnog kapitala
Riječ je o ugovorima za izvođenje produbljenja morskog dna na terminalu Jadranska vrata te za radove na državnoj cesti 403 od čvora Škurinje do luke Rijeka, a radovi se financiraju bespovratnim sredstvima Europske unije. Ugovor za cestu D 403 vrijedan je 456,36 milijuna kuna, a radi se o trasi duljine 2977 metara, sa 380 metara pristupne ceste koju čeka rekonstrukcija koja obuhvaća i tunel Podmurvice duljine 1,2 kilometra, vijadukt Piopi od 316 metara, vijadukt Mlaka od 144 metra i podvožnjak od 56 metara. Radovi na produbljenja morskog dna na terminalu Jadranska vrata vrijedni su ukupno 97,7 milijuna kuna. Butković je rekao da ovo potpisivanje nije predizborni trik.
- Da je bilo uloženih žalbi na odluku o odabiru, mi danas ne bismo bili ovdje, ali sutra ili prekosutra kad počne službena kampanja, više nećemo potpisivati - rekao je Butković te dodao da bi, kada bi se tako gledalo na stvari, on svaki dan bio u kampanji.
Kad sam preuzeo dužnost ministra, bio je jedan ugovor o bespovratnim sredstvima, danas ih je više od 100 i moramo raditi i živjeti dalje normalno. Tu nema izbora - rekao je Butković.
-
Jadranska vrata
Butković potpisao ugovor: Više od pola milijarde kuna za razvoj riječke luke
Ukupno 554 milijuna kuna vrijedni ugovori za razvoj riječke luke potpisani su u Rijeci, a u potpisivanju je sudjelovao ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.
Vezane vijesti
· Kapitalni projekt vrijedan 520 milijuna kuna još nema izvođača radova
· Luka Rijeka zbog novog standarda izgubila više od polovine temeljnog kapitala
Riječ je o ugovorima za izvođenje produbljenja morskog dna na terminalu Jadranska vrata te za radove na državnoj cesti 403 od čvora Škurinje do luke Rijeka, a radovi se financiraju bespovratnim sredstvima Europske unije. Ugovor za cestu D 403 vrijedan je 456,36 milijuna kuna, a radi se o trasi duljine 2977 metara, sa 380 metara pristupne ceste koju čeka rekonstrukcija koja obuhvaća i tunel Podmurvice duljine 1,2 kilometra, vijadukt Piopi od 316 metara, vijadukt Mlaka od 144 metra i podvožnjak od 56 metara. Radovi na produbljenja morskog dna na terminalu Jadranska vrata vrijedni su ukupno 97,7 milijuna kuna. Butković je rekao da ovo potpisivanje nije predizborni trik.
- Da je bilo uloženih žalbi na odluku o odabiru, mi danas ne bismo bili ovdje, ali sutra ili prekosutra kad počne službena kampanja, više nećemo potpisivati - rekao je Butković te dodao da bi, kada bi se tako gledalo na stvari, on svaki dan bio u kampanji.
Kad sam preuzeo dužnost ministra, bio je jedan ugovor o bespovratnim sredstvima, danas ih je više od 100 i moramo raditi i živjeti dalje normalno. Tu nema izbora - rekao je Butković.
Čemu dokap koji se sve više spominje??????????????
-
Dokapitalizacija se nije spominjala radi lošeg poslovanja nego radi modernizacije
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/polja…zaciju/9970675/
U tijeku je i drugi natječaj za projekt koji se financira iz fondova EU, kojim će se obnoviti površina lučkog područja od upravne zgrade Luke i Lučke uprave, do novosagrađenog kontejnerskog terminala na Zagrebačkoj obali. Kako bi se ti, ali i neki drugi projekti potrebni za modernizaciju Luke Rijeka mogli realizirati, njezina uprava, kako se moglo doznati, radi na angažiranju aranžera za dokapitalizaciju tvrtke, a predviđa se da bi dokapitalizacija mogla dosegnuti 15 milijuna eura.
-
Dokapitalizacija se nije spominjala radi lošeg poslovanja nego radi modernizacije
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/polja…zaciju/9970675/
U tijeku je i drugi natječaj za projekt koji se financira iz fondova EU, kojim će se obnoviti površina lučkog područja od upravne zgrade Luke i Lučke uprave, do novosagrađenog kontejnerskog terminala na Zagrebačkoj obali. Kako bi se ti, ali i neki drugi projekti potrebni za modernizaciju Luke Rijeka mogli realizirati, njezina uprava, kako se moglo doznati, radi na angažiranju aranžera za dokapitalizaciju tvrtke, a predviđa se da bi dokapitalizacija mogla dosegnuti 15 milijuna eura.
TNX kolega
-
Dakle, Luka Rijeka i lučka uprava Rijeka nisu isti entiteti. Luka Rijeka je jedan od koncesionara (najveći) na prostoru lučke uprave.
Pa kad pisete o investicijama vodite računa na sto se točno te investicije odnose.
-
radi se o citatu članka iz jutarnjeg
javite se autoru
AUTOR:
OBJAVLJENO:
13.2.2020. u 17:06
stavljen je citat i link
-
radi se o citatu članka iz jutarnjeg
javite se autoru
AUTOR:
OBJAVLJENO:
13.2.2020. u 17:06
stavljen je citat i link
A sto bi se javljao? Ako on to ne zna ili ne razumije, to sigurno nije moj problem.
Osim toga to piše na internet stranici Luke Rijeka dd
Kao i na stranici Lučke uprave Rijeka
-
Dakle, Luka Rijeka i lučka uprava Rijeka nisu isti entiteti. Luka Rijeka je jedan od koncesionara (najveći) na prostoru lučke uprave.
Pa kad pisete o investicijama vodite računa na sto se točno te investicije odnose.
Koliko je znam ono što je bilo u vlasništvu Luke Rijeka ( veliki dio infrastrukture ,gatovi,dizalice..) je prebačeno lučku upravu a uprava je iznajmila ili dala koncesiju Luci Rijeka to sve na rok čini mi se do 2040 tako nešto. Ako je na to ciljao kolega naim onda smo u dobro poziciji jer Luka Rijeka netreba nikakv dokap samo treba čekati da lučka uprava,HAC i ostali odrade investicije
-
u zadnja 4 dana oko 18 tisuća a još ne znamo tko prodaje
24.6.2020 24,60 3.766 92.443,60 23.6.2020 7.280 182.019,60 19.6.2020 5.973 155.550,20 18.6.2020 1.132 31.692,00 -
-
Danas je stao sa prodajom ili je uzeo samo malo odmora.
-
Meni graf kaze prije 18kn ne dirati.
Dodje li na 18-19kn uletim par tisuca spekulativno
-
poljaci kupuju a fondovi prodaju ,sutra bi moglo biti svašta
LKRI OT LOGISTICS SPOLKA AKCYJNA 20,810 27.36% 86.32M ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B -17,658 6.81% 21.49M ERSTE PLAVI EXPERT - DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND -2,367 -
da ponovimo,br 1 kupuje od br. 6 i 7
1 OT LOGISTICS SPOLKA AKCYJNA Osnovni 3,688,741 2020-06-25 27.36 % 86.32M -
Ocito su nasi fondovi odlucili izuti Poljake. Vjerovatno su ih snimili financijski i koriste ta saznanja protiv dionicara br.1. A to su neuki Poljaci koji ne znaju gdje su dosli. Pa im nike valjda normala da dionice ode na 0.55 BV.
A LKPC na samo 0.4 BV.
Al nacin kako to rade fondovi je totalno sulud i nevjerovatno priglup. Ali tko zna mozda im i prodje. Pritisak je tu i ocekujem nize razine jer fondovi igraju na dokap po 10 kn.
Molim nase fondove da malo podijele i narodu i sruse tl i nize prema 10 kn.
-
poljaci kupuju a fondovi prodaju ,sutra bi moglo biti svašta
LKRI OT LOGISTICS SPOLKA AKCYJNA 20,810 27.36% 86.32M ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B -17,658 6.81% 21.49M ERSTE PLAVI EXPERT - DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND -2,367 a svašta znači točno što ?
ja sam kupio nešto više radi izračuna i praćenja, ali ne vidim nešto previše pozitivno, jer koliko je bilo do sada znano država želi da Poljaci idu van, obzirom da nisu zadovoljni njihovim upravljanjem, sada nakon ovoga Orbanovog poteza kupnje zemljišta u Trstu, nema još puno vremena da se LKRI pokrene, jer je udaljenost do Mađarske samo nekoliko desetaka km u korist Rijeke,
meni za sada ovo djeluje sve klimavo, ne vidim za sada ništa značajno ni važno, što bi malim dioničarima moglo donijeti neku korist
-
Ja uopce nemam nimalo sumnje da ce cijena ispod 20kn. E sad koliko ispod 20kn to je jako nezahvalno prognzirati.
Pattern je padajuci trokut i isti ima target 18 kn.
Ali cijena lako moze i ispod toga.
Veliki decki prodaju.
-
https://zse.hr/default.aspx?id=98848
...
AD 3) „I. Utvrđuje se da je Luka Rijeka d.d. u godini koja je završila 31.12.2019. godine ostvarila gubitak u iznosu od 30.842.422,24 kuna.II. Ostvareni gubitak Luke Rijeka d.d. utvrđen u točki I. ove Odluke, pokrit će se iz dobiti u poslovanju ostvarenom u narednim razdobljima.III. Ova Odluka stupa na snagu danomdonošenja.“
Ajd da i to vidimo, kol'ko ćete vi uspjeti zaraditi sebi i nama dioničarima...
-
17 milijuna kn od dividende
-
214 mil. kuna vrijednost radova
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-