ah taj nestašni Neo . Uvijek kupi na dnu a proda na vrhu , to mu je u krvi.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Znači gosp. Neo Vi upravljate cijenom dionica tpng.
Ma ne upravlja on cijenom ali vas je navukao na kupovinu pa se istresao na 47 do 48 kn....
Mene nije, jer sam prodao po 45- 46.40 - 47. Jeli mu to bila namjera ne znam, ima nas svakakvih na forumu, jedino što znam da se time nikada ne bih služio. Nekoga utopiti da bi meni bilo bolje, takve osobe sam uvijek prezirao, ali eto im.
-
Neo uvijek dobiva jer na jednoj temi piše da prodaje, a na drugoj da kupuje. Pa onda ako padne cijena, citira se da je prodao. Ako cijena poraste, onda se citira da je kupovao. Neo je najbolji ulagač ikad.
-
ah taj nestašni Neo . Uvijek kupi na dnu a proda na vrhu , to mu je u krvi.
trgovanje nema nikakve veze s ponašanjem jednoga forumaša, bilo njegovog pisanja, trgovanja ili nekih drugih aktivnosti, neki dan se grabilo po 48 i više, a danas nema tko stati na bid po 44, ovdje su na žalost gotovo svi istovremeno najprije pohlepni, a nakon toga preplašeni, pa mi se čini da ulagači na ZSE boluju od neke zajedničke epidemije ili je moguće da se radi o postcovid sindromu, posljedicama cijepljenja, vidjeti ćemo što kaže stožer, a Neo se samo u svemu tome dobro snalazi i prati tehničku analizu i shodno tome se ponaša kako količinom, tako i cijenom dionica na kojima ulazi ili izlazi, ali barem napiše što misli i naravno malo "pusti vodu preko svog mlina" , a ostali valjda više vole navoditi vodu na tuđi mlin, ma ja, kako da ne
naravno da ovi što danas kupuju na 1000e će imati i što prodavati kada opet potegne, a ovi što ih nemaju ili prodaju, opet će morati kupovati da ne bi pobjegla i tako ispada da Ne(tK)o vrti igru u krug, a mislim da svi pomalo doprinosimo tome, jer se na burzi uglavnom još uvijek vrti jednaka dnevna količina novca, da netko odnese par dana, tjedan ili mjesec po 20-30mil. kn u dionicama s burze, da vidiš kako bi se krug brzo ispravio u pravac pod određenim kutem,
moderator će već znati kuda s ovim, nisam ni vidio da sam ga baš pretjerao
-
Problem ZSE nije jedan forumas, vec kronicni nedostatak pravih investitora i novaca.
Zbog toga mi se cini da mi samo jedni drugima uvaljujemo iste dionice i vrtimo se u krug.
-
Croatia
NAME VALUE NET CHANGE % CHANGE 1 MONTH 1 YEAR TIME (EDT) CRO:IND CROATIA ZAGREB CROBEX 1,963.92 +2.27 +0.12% +0.51% +22.86% 8/10/2021 Austria
NAME VALUE NET CHANGE % CHANGE 1 MONTH 1 YEAR TIME (EDT) ATX:IND AUSTRIAN TRADED ATX INDX 3,601.87 +24.78 +0.69% +4.81% +58.51% 8/10/2021 ATXPRIME:IND AUSTRIAN ATX PRIME INDEX 1,822.97 +12.98 +0.72% +4.41% +57.04% 8/10/2021 Kaže Plenki da nam je gospodarstvo rastuće, stalno ga hvali i uspoređuje, evo mu usporedbe, Austrijanci su za nas Himalaja i možemo im gledati samo jaja..tržišna kapitalizacija naše burze stagnira dok sve raste, tako postajemo mali od kikirikija..
-
Podaci Fine pokazuju da su najveće prihode u 2020. ostvarili Medika (3,9 milijardi kuna), Phoenix Farmacija (2,3 milijarde kuna) te Medical Intertrade i Oktal Pharma sa po 2 milijarde kuna prihoda. Navedena društva zajedno ostvaruju više od 10 milijardi kuna ili 63,1 posto ukupnih prihoda promatrane djelatnost, ističu iz Fine.
E da i ova druga dva igrača izađu na burzu jedna mi je od novogodišnjih želja.
-
Problem ZSE nije jedan forumas, vec kronicni nedostatak pravih investitora i novaca.
Zbog toga mi se cini da mi samo jedni drugima uvaljujemo iste dionice i vrtimo se u krug.
kolegice nije li to jednostavno rijesiti, prestanite biti špekulant i postanite investitor
samo kupnja, nema prodaje
-
kolegice nije li to jednostavno rijesiti, prestanite biti špekulant i postanite investitor
Problem je da više od 50% izdanja ne daje dividendu. Kakvog ima smisla biti negdje godinama bez dividende. A da ste dionice kupili prije 10 godina na ZSE i drzali ih sada biste bili u lijepom minusu. Da ne kažem da je pol firmi na ZSE zrelo za stečaj.
-
Problem je da više od 50% izdanja ne daje dividendu. Kakvog ima smisla biti negdje godinama bez dividende. A da ste dionice kupili prije 10 godina na ZSE i drzali ih sada biste bili u lijepom minusu. Da ne kažem da je pol firmi na ZSE zrelo za stečaj.
to nema nikakve veze, zar ne vidite da pola foruma opasno zarađuje na istim tim firmama zrelima za stečaj
dakle samo se treba nakrcat, a s vremenom kad nastane nestašica, cijena može samo u dva smijera
-
-
to nema nikakve veze, zar ne vidite da pola foruma opasno zarađuje na istim tim firmama zrelima za stečaj
dakle samo se treba nakrcat, a s vremenom kad nastane nestašica, cijena može samo u dva smijera
kod nas je stečaj vrlo popularan za zaradu, od toga se mnogi obogate, od stečajnih upravitelja, sudaca, tako da nije ni na burzi isključeno da netko u (pred)stečajnim situacijama zarađuje,
eno vani okreću u zeleno, sada ćemo i mi u napad na kotu 2000 osmi put
-
kod nas je stečaj vrlo popularan za zaradu, od toga se mnogi obogate, od stečajnih upravitelja, sudaca, tako da nije ni na burzi isključeno da netko u (pred)stečajnim situacijama zarađuje,
eno vani okreću u zeleno, sada ćemo i mi u napad na kotu 2000 osmi put
Bez brige kolega Moller budemo mi i na Viru nesto okrenuli😅
-
Danas vani probijeni svi otpori, sve na ath-u. Valjda će i kod nas sutra krenut.
-
Danas vani probijeni svi otpori, sve na ath-u. Valjda će i kod nas sutra krenut.
Ako ne bude sutra, onda će sigurno biti malo sutra........
-
ne možemo se kolega samo jednostrano oslanjati na projekcije iz graha petkom, nego treba sagledati kompletne astrološke utjecaje i petka 13. a pored toga se mora uzeti u obzir ova klimatološka situacija, te predvidjeti kako ove vrućine djeluju na bikove, da li su razdražljivi i spremni napasti, ali isto tako ne možemo bez osvrta na ponašanje medvjeda, jer ni oni u ovome periodu nisu u hibernaciji, iako bi se moglo zaključiti, da bi za sve učesnike trgovanja takvo stanje bilo trenutno najpoželjnije, te i dalje s oprezom pratiti jednim okom ponašanje bida i aska, jer iako su prošle Suze Sv. Lovre, moramo voditi računa da ne bi i Gospa Sinjska zaplakala zbog naših odluka,
eto kratki osvrt i sada gasim svo postrojenje, šteta struje
-
ne možemo se kolega samo jednostrano oslanjati na projekcije iz graha petkom, nego treba sagledati kompletne astrološke utjecaje i petka 13. a pored toga se mora uzeti u obzir ova klimatološka situacija, te predvidjeti kako ove vrućine djeluju na bikove, da li su razdražljivi i spremni napasti, ali isto tako ne možemo bez osvrta na ponašanje medvjeda, jer ni oni u ovome periodu nisu u hibernaciji, iako bi se moglo zaključiti, da bi za sve učesnike trgovanja takvo stanje bilo trenutno najpoželjnije, te i dalje s oprezom pratiti jednim okom ponašanje bida i aska, jer iako su prošle Suze Sv. Lovre, moramo voditi računa da ne bi i Gospa Sinjska zaplakala zbog naših odluka,
eto kratki osvrt i sada gasim svo postrojenje, šteta struje
još niste uzeli u obzir da je Saturn jako retrogradan trenutno te to također jako utječe na BVPS svih sastavnica Crobexa
-
Iz vlastitoga iskustva s obzirom da imaš i ulaganje tijekom najma u tu istu nekretninu povrat cca 20 g. Naravno da tu ima drugih faktora, lokacija, starost, grad...
Molim admina da prebaci u nekretnine.
-
slavonac, prigoda za bijeg iz nelikviduše ili što se iza brda valja?
-
Okreće se vjetar na Podr
-
Fina prodaje računovodstveni biznis, tražena cijena – nepoznatawww.poslovni.hr
nadajmo se da će se sada više posvetiti burzovnom biznisu
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor