...ovo štopanje cijene na TPNG neodoljivo podsjeća na štopanje na OPTIMI...nastave li se trendovi iz 4Q 2019 i u 2020 godini ...mogla bi TPNG potegnuti iznad 100 kn....
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
...u posljednih 2 tjedna na razinama između 39 i 42 kune akumulirano oko 19 000 komada.,,
-
BCTI 654.00 +21.00(+3.32%) -
...podiže se ljestvica polako svaki dan...malo po malo i do izvješća bit ćemo na razini između 47 i 49 kn...a onda ako izvješće bude očekivano dobro preskok iznad 50 kn.....
-
Kljucna je razina 47kn. Kad to probije i zadrzi se iznad tjednima onda mozemo prema 65kn.
Ja bi rekao jaca akumulacija na djelu. Ako smo imali val 1 i ako je pad bio val 2 ovaj val bi mogao dobro potegnuti.
Opet kazem, ni rast do 90kn me ne bi iznenadio.
-
BCTI 668
-
opla...ide to..mogla bi Tpng preko 47kn uskoro..
U ponedjeljak smazat onog lika..mislim mogu ga i solo..al eto kad je ekipa veselije je
-
ovaj put BCTI raste pomalo i to je dobar znak da nece biti nagli skok ni ispuh..lagano pomalo up up..valjda smo se svi nakupovali..
BCTi 3.3% a Tpng samo +2.8%.
Mora to u ponedjeljak bolje.
-
TPNG ce uz nove rezultate imati BV oko 0.55.
I dalje puno bolje nego Atpl trenutno na 0.75 i kojoj predstoje najmanje 2-3 losa izvjesca.
Zato mislim da je Tpng puno bolji pick od Atpl koja je morala pasti po zakonu fizike.
Tesko je vec predskazati valove od Atpl. Je li ovo korekcija s rastom ili pocetak rasta.
Kod Tpng je sve cisto. Krece rast
-
...imamo već danima nekoliko naloga na prodaji od 1000 komada koji se uredno povlaće svaki dan malo više bez želje da u stvari prodaju...ne znam kad će izvješće -(koje će pokazati značajan rast u svim segmentima u odnosu na 2018)- ali očekujem da bi ovdje napokon mogao uslijediti značajan rast vrijednosti dionice nastavi li se BCTI kretati prema gore...
-
-
...ovo štopanje cijene na TPNG neodoljivo podsjeća na štopanje na OPTIMI...nastave li se trendovi iz 4Q 2019 i u 2020 godini ...mogla bi TPNG potegnuti iznad 100 kn....
sakupljajmo u miru, neće to uvijek biti moguće
-
malo se pridružio na 44,40 , pa da vidimo dalje ....
-
i ja piknuo malo na 44.4
-
-
...u posljednih 2 tjedna na razinama između 39 i 42 kune akumulirano oko 19 000 komada.,,
Bilo bi dobro da jest kolega..al ipak nije toliko proslo. Al bi moglo proci i vise na 54-55kn.
-
18.02.
BCTI 710
-
...ide to gore...polakše ovoga puta...ali opet smo preko 700 bodova...već sad se vidi daće q1 2020 biti jako dobar...nadam se proboju preko 50 kn do kraja mjeseca....
-
Nece to jos tek tako brzo preko 50kn kolega. Potrajat ce. Ne samo na Tpng vec i drugima.
Crobex je u slozenoj korekciji i ista ce potrajati jos tjednima i tjednima.
-
...kolega Neo....mislim da imamo različito mišljenje...nema dugo ste prognozirali 30 kn...na poslovnom ako se ne varam....očekujem da će izvješće biti odlično....i veliki napredak u odnosu na 2018...a to će se odraziti i na vrijednost dionice...sad koji tjedan prije ili kasnije manje bitno.
-
Pucanjem razine 45kn i kasnije 43kn otvorila se mogucnost pada na 30kn. Gledano po TA. Srecom dionica se vratila iznad potrebne 43kn oa sam rekao i ispravio prognozu. Rast do 48kn za start. I dalje je Crobex u slozenoj korekciji la cemo vece razine pricekati.
Imam dionice Tpng i ovo nije nikakav nagovor na nista.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun