Po svemu sto citam zadnjih dana, ovo je tek pocetak, ali je lipo za vidjeti. 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
Je li i naš omiljeni mini-produkt-tankeraš postao meta WSB-a?
Evo ga na +93%
Pyxis Tankers Inc (PXS)
NASDAQ2.960 +1.430 +93.46%
-
To se kod nas ne može dogoditi jer će se prodavati iznad 50 kn da se utrži kupljeno do 45 kn.
-
To se kod nas ne može dogoditi jer će se prodavati iznad 50 kn da se utrži kupljeno do 45 kn.
Pa kad imamo redom sve investitorske znalce i najbolje, najdarovitije i najbogatije špekulante. 😁 koji računaju na prste! 5 prstiju za 5 kuna. Tzv. Gimme ✋ strategija.
Al dobro, PXS je u tamošnjim uvjetima jako nelikvidna dionica, pa kad se dogodi squeez onda to naglo živne. Pogotovo preko bare.
-
Taj skok tamo je bio samo iz tih razloga, tako da to nije nešto posebno bitno
-
Bit će zanimljivi na ovoj dionici za 10 tak dana....ima tu elemenata za kupnju i onih koji pozivaju na oprez...baš me zanima što će prevagnuti.
-
Poleti TPNG na 45 kn u hipu heheh
-
Poleti TPNG na 45 kn u hip heheh
Mislim da se tu rast i distribucija mora odraditi prije izvješća.
-
u toku dana očekujem rasplet ovoga zapleta oko 45
-
mora da Neo koči
-
-
mora da Neo koči
Neo je rekao do 46, tako da nema razloga kočiti, a od tada se puno pozitivnih stvari vidjelo, meni je sumnjiv jedan drugi kojem se nije ostvario graf do 35, ali je ATPL pogodio skoro u 1-2kn,
kako se sada razvija situacija, ovo više nije za ozbiljniju prodaju, možda prije lagano nadopunjavati
-
Pa zar i ti sine Brute ??
-
Raste MR SPOT
#MR +71% to $10k/d
Ako se netko slucajno pita sto je sad ovo evo dva linka za razonodu i gubljenje vremena.
Texas deep freeze hits energy sector; Houston ship channel shut
Norway oil and gas output at risk from strike, Equinor says
No naznake su da su dogovorili nove uvjete za radnike u Norveskoj, tako da je sad pitanje koliko ce ova drhtavica potrajati u Texasu. Do tada samo gore!
Da stavim smajli na kraj ili je dovoljan druk bez spomenutog?
-
u toku dana očekujem rasplet ovoga zapleta oko 45
nema tu velike filozofije, dok ljudi ne osiguraju godišnje potrebe za burekom, cijena će biti na ovoj razini...pobogu ne možeš trgovat prazna želuca...
-
Ja sam mislio da Moller misli na mene, jer sam se mislio kupiti na 35, ali krivo smo svi skupa mislili
-
Pamtim one sretne dane kad su mirovinci bili posr.... na Valamaru jer su morali kupovati i da bi mogli kupit ozbiljnije količine morali su dignuti cijenu. Tko je da je rušio i prodavao želim mu da gleda 80 kn na gledalici.
-
Ne..ne prodajem..al sam na kupnji..prije 54kn nema kratkorocne prodaje.
-
Otisao i brent na 64 $, vise se nece trgovati za burek nego za euro diesel.
-
Ja sam mislio da Moller misli na mene, jer sam se mislio kupiti na 35, ali krivo smo svi skupa mislili
ovo je bio taj, ali se izvukao s jednom riječju, napisao je da mu se čini, jer stvarno je teško u odsudnim trenucima procijeniti točno, meni se isto ukazivalo da će to još srokati na 35, ali eto stigle su ohrabrujuće vijesti iz bijelog svijeta, rekli bi za one što čekaju na 35, više sreće drugi put, tu je to, 35,45, ma tko će te pitati po koliko su ušao kad jednoga dana bude 85
-
Kako stoje tankeri danas?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-