TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
-
Koliko su skakali MR2?
Na 50-52kn bi moglo zastati privremeno.
Tu je gornji mjesecni bollinger.
Al vjerujem i dalje u vece targete.
Vidjet cemo i procijeniti situaciju na 50-52kn pa cemo znati vise.
-
book je nakon izvješća narastao dodatnih 6,6% dok je dionica tek sa današnjim danom na cijeni od 47 kn izjednačila vrijednost sa cijenom na dan izvješća......dakle, sa današnjim danom smo na još manjem p/b omjeru nego na san izvješća......book 76,17.....omjer trenutni p/b je 0,62......jako nisko a ukoliko uzmemo u obzir dobre trenutne vozarine i predviđanja za ovu god. a čak i za sljedećih nekoliko godina, cijena dionice u tom kontekstu
-
nego, kulko košta jedan MR2 tanker prema trenutnim cijenama?
-
In terms of recently reported deals, undisclosed buyer placed an order for
one firm one optional MR tanker (50,000 dwt) at Hyundai Mipo, in South
Korea for a price in the region of $37.50m and delivery set in 2021. -
Koliko su skakali MR2?
Na 50-52kn može se privremeno zadržati.
Tu je gornji mjesecni bollinger.
Al vjerujem i dalje u vece targete.
Vidjet cemo i procijeniti situaciju na 50-52kn pa cemo znati vise.
nema promjene za MR tankere
-
nego, kulko košta jedan MR2 tanker prema trenutnim cijenama?
to nije toliko bitno kolega...bitne su vozarine i da se zaradjuje. Mora se priznati da je Tpng postena prema dionicarima, mogla je prikazati sitnu dobit i kupovati dionice po 35-45kn, al ipak su pokazali korektnost. Kapa dolje!
Tpng mi je miljenica jer na njoj prosle i ove godine brutalno zaradjujem. I jos je istrejdao 3 puta pa mi je ekvivalent vec 58kn.
Ulazio na 33kn i svima trubio da sam kupio cca 4000 kom. Sada sam na 1500 kom radi vece diverzifikacije portfelja. Dobar dio lijepo oplodio na Viru.
-
Jako malo dionica do 50 kunića.
-
ću ću ćuuuuu
-
-
-
...pa kolega pustite tablice pogurajte sa par stotina komada ....ja sam danas opet visoko na bidu i čim sam pokupio dio po asku odmah iza ide čišćenje aska...
-
Nečije očito strateško preslagivanje
-
...čisti trezor samo tako...tu bi vlakić uskoro mogao prošišati 60 kn...tu je tek krenulo otključavanje cijene....
-
Mislim da bi dionica mogla i u crobex sa novom revizijom što bi još pojačalo kupnju.
-
...e još kad bi indexni ušao sa par 10 000 komada...to bi bilo lijepo...
-
i jedna preporuka prodavačima ne dajte ispod 60 kn nikako...ako već morate prodavati samo povećajte prvi prodajni nalog ...trezor kad čisti ne gleda na 20 -tak lipa.
-
nekako sumnjam da je samo trezor.....zašto bi sami sebi dizali cijenu......prije mislim da ce je oni branit od pada.....ima valjda i drugih zainteresiranih na ovim bagatelnim cijenama....
-
..kolega hugh 80% vremena im sjedim s jednim ili dva naloga iznad prvog kupovnog ...tako da ne mogu baš puno uhvatiti preko bid-a...kad bi još 10 tak ljudi imalo hrabrosti staviti se na bid ispred njih za 10 dana smo preko 60 kn...
-
i evo ga riznica nam čisti ask
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-