TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
-
Koliko su skakali MR2?
Na 50-52kn bi moglo zastati privremeno.
Tu je gornji mjesecni bollinger.
Al vjerujem i dalje u vece targete.
Vidjet cemo i procijeniti situaciju na 50-52kn pa cemo znati vise.
-
book je nakon izvješća narastao dodatnih 6,6% dok je dionica tek sa današnjim danom na cijeni od 47 kn izjednačila vrijednost sa cijenom na dan izvješća......dakle, sa današnjim danom smo na još manjem p/b omjeru nego na san izvješća......book 76,17.....omjer trenutni p/b je 0,62......jako nisko a ukoliko uzmemo u obzir dobre trenutne vozarine i predviđanja za ovu god. a čak i za sljedećih nekoliko godina, cijena dionice u tom kontekstu
-
nego, kulko košta jedan MR2 tanker prema trenutnim cijenama?
-
In terms of recently reported deals, undisclosed buyer placed an order for
one firm one optional MR tanker (50,000 dwt) at Hyundai Mipo, in South
Korea for a price in the region of $37.50m and delivery set in 2021. -
Koliko su skakali MR2?
Na 50-52kn može se privremeno zadržati.
Tu je gornji mjesecni bollinger.
Al vjerujem i dalje u vece targete.
Vidjet cemo i procijeniti situaciju na 50-52kn pa cemo znati vise.
nema promjene za MR tankere
-
nego, kulko košta jedan MR2 tanker prema trenutnim cijenama?
to nije toliko bitno kolega...bitne su vozarine i da se zaradjuje. Mora se priznati da je Tpng postena prema dionicarima, mogla je prikazati sitnu dobit i kupovati dionice po 35-45kn, al ipak su pokazali korektnost. Kapa dolje!
Tpng mi je miljenica jer na njoj prosle i ove godine brutalno zaradjujem. I jos je istrejdao 3 puta pa mi je ekvivalent vec 58kn.
Ulazio na 33kn i svima trubio da sam kupio cca 4000 kom. Sada sam na 1500 kom radi vece diverzifikacije portfelja. Dobar dio lijepo oplodio na Viru.
-
Jako malo dionica do 50 kunića.
-
ću ću ćuuuuu
-
-
al stvarno mi nije jasna ekipa na asku sa ovim nalozima do 65?
sa kojim informacijama oni barataju
da dolijem malo ulja na vatra
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
...pa kolega pustite tablice pogurajte sa par stotina komada ....ja sam danas opet visoko na bidu i čim sam pokupio dio po asku odmah iza ide čišćenje aska...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nečije očito strateško preslagivanje
-
...čisti trezor samo tako...tu bi vlakić uskoro mogao prošišati 60 kn...tu je tek krenulo otključavanje cijene....
-
Mislim da bi dionica mogla i u crobex sa novom revizijom što bi još pojačalo kupnju.
-
...e još kad bi indexni ušao sa par 10 000 komada...to bi bilo lijepo...
-
i jedna preporuka prodavačima ne dajte ispod 60 kn nikako...ako već morate prodavati samo povećajte prvi prodajni nalog ...trezor kad čisti ne gleda na 20 -tak lipa.
-
nekako sumnjam da je samo trezor.....zašto bi sami sebi dizali cijenu......prije mislim da ce je oni branit od pada.....ima valjda i drugih zainteresiranih na ovim bagatelnim cijenama....
-
..kolega hugh 80% vremena im sjedim s jednim ili dva naloga iznad prvog kupovnog ...tako da ne mogu baš puno uhvatiti preko bid-a...kad bi još 10 tak ljudi imalo hrabrosti staviti se na bid ispred njih za 10 dana smo preko 60 kn...
-
i evo ga riznica nam čisti ask
-
-