tpng obavjestila je da je završena sjednica i da su rezultati za 2019 na njihovim stranicama i zse.....ja ne vidim to nigdje....ima li tko link?
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
tpng obavjestila je da je završena sjednica i da su rezultati za 2019 na njihovim stranicama i zse.....ja ne vidim to nigdje....ima li tko link?
Ništa još nije došlo, ni na zse, ni na njihov web.
Možda dođe do kraja dana.
-
Program otkupa vlastitih dionica kojima se trguje na Zagrebačkoj burzi u iznosu od 5 milijuna HRK
Tankerska Next Generation d.d. sa sjedištem u Zadru, Božidara Petranovića 4, („Tankerska Next
Generation“ ili „Društvo“) ovim putem objavljuje program za otkup vlastitih dionica burzovne oznake
TPNG („Program“). Tankerska Next Generation pokreće program otkupa vlastitih dionica s namjeroms stjecanjado maksimalno 110.000 dionica („Dionice“) s novčanim iznosom dodijeljenim programu ui iznosuod 5.000.000 HRK. Program će biti završen najkasnije do 24. veljače 2021. godine.
-
Di to piše?
-
Došlo izvješće za Q4
-
Program otkupa vlastitih dionica kojima se trguje na Zagrebačkoj burzi u iznosu od 5 milijuna HRK
Tankerska Next Generation d.d. sa sjedištem u Zadru, Božidara Petranovića 4, („Tankerska Next
Generation“ ili „Društvo“) ovim putem objavljuje program za otkup vlastitih dionica burzovne oznake
TPNG („Program“). Tankerska Next Generation pokreće program otkupa vlastitih dionica s namjeroms stjecanjado maksimalno 110.000 dionica („Dionice“) s novčanim iznosom dodijeljenim programu ui iznosuod 5.000.000 HRK. Program će biti završen najkasnije do 24. veljače 2021. godine.
-
Neto dobit TNG-a iznosila je 23,3 milijuna HRK (3,6mil. USD)
što je između ostalog izravan rezultat:
• pravovremeno osiguranih brodarskih ugovora na
vrijeme za dio flote,
• posljedica odluke o vrijednosnom usklađenju
materijalne imovine i
• snažnog oporavka spot tržišta u četvrtom
tromjesečju, naročito prema samom kraju godine;
-
...rekao bih skoro da bolje ne može...odlično izvješće u skladu s očekivanjem....dobit 4 x veća u odnosu na prošlu godinu...početak otkupa dionica...već sad se vidi da će q1 biti odličan...i eto nas u ponedjeljak na 51...52 kn...samo tako....
-
-
Dobro izvješće plus program otkupa, to bi trebalo biti poguranac
-
-
Odlično izvješće.
2019 / (YoY):
– EPS = 2,67 kn / (+271%)
– EV/EBITDA = 8,18 / ( +37%)
– P/E = 17,59
– P/NAV = 0,64
-
Ovo govori da to ipak nije beznačajan iznos:
"Tijekom 2019. na Zagrebačkoj burzi protrgovano je s 146.855 redovnih dionica Društva, prilikom čega jeo ostvaren promet od 5,9 mil. kn što predstavlja rast od 2,9x u odnosu na prethodnu godinu."
-
gledao sam i ja, ali nije bilo ništa, sada ima ovdje i može se vidjeti, ali na žalost sakupljanje u miru neće više biti moguće
-
Neto vrijednost imovine
po dionici 10,69 USD. -
izvješće u skladu sa očekivanjima, ali onim visokim očekivanjima rekao bi.....što se cijene dionice tiće, ovo izvješće samo potvrđuje molje razmišljnje od prije, a to je da ispod 60 i koju kn više po dionici nemamo o čemu razgovarati po toj temi i to u smislu neke minimalne realne vrijednosti......mislim i nadam se da je to ono što nas ovdje čeka vrlo brzo......
-
isto tako ovaj otkup dionica kako je kolega gore rekao uopće nije mali u smislu ukupnog prometa u prošloj godini.....zapravo je ogroman i 5 mil kuna u odnosu na maximalo predviđenih 110 000 dionica daje nam prosječnu cijenu od 45,45 kn što bi moglo značiti da će biti neke ozbiljne potpore na kupnji kako ovi, neznam ni sam kako da ih nazovem, nebi više trebali rušiti dionicu 20% onako iz zezancije kako je to bilo prošli tjedan......bacamo cement na ovu razinu cijene koja je bila danas......iskreno, žao mi je što nisam sve prodao i nakrcao se TPNG 100% al nisu ni ove druge za bacit pa je zato takva odluka bila nemoguća......
-
Napokon, super jedino sto je ovo ZSE a tu je svasta moguce, i uvijek kad mislis da ce na jednu stranu, ono, netko okrene na drugu 😒
-
21.02.2019. BCTI 594
21.02.2020. BCTI 689
-
....značajno su više cijene na spotu za tankere koje posjeduje TPNG nego što se to može iščitati iz kretanja BCTI koji je u prosjeku oko 25 do 40% viši u odnosu na prethodno razdoblje...velika je voilantnost cijena kod većih kategorija tankera koje TPNG uopće ne posjeduje....mislim da će to biti vidljivo i iz rezultata za q1 2020 koji bi trebali pokazti odlično poslovanje i nastavak trenda rasta ....ne bude li nekakvih dodatnih globalnih potresa ...mogla bi ovo biti godina rekordnih rezultata za TPNG...i ova odluka o otkupu vlastitih dionica govori nam da i uprava ima optimistična očekivanja.
-
....kolega Neo koliko bi vi prodali tih dionica po 47 kn ako sam Vas dobro shvatio...možda da se dogovorimo...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun