Naravno da mislim tu igrati na kratkorocno i izaci u roku tjedan-dva, a nazalost ne mogu ulagati u vanjska tržišta već samo u dionice izlistane na zagrebačkoj burzi zbog pravila banke u kojoj radim.
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
Naravno da mislim tu igrati na kratkorocno i izaci u roku tjedan-dva, a nazalost ne mogu ulagati u vanjska tržišta već samo u dionice izlistane na zagrebačkoj burzi zbog pravila banke u kojoj radim.
Problem je jedino što tako razmišlja 90% čopora a svi ne možete pogoditi.
-
Osobno misim da je TPNG vlakic stao na peronu i ceka da se oslobodi kolosjek. No prvo ce krenuti nazad jer se mora vratiti do skretnice.
Pa tako do slijedece stanice.
-
malo je off topic, al čisto da da perspektivu
https://www.poslovni.hr/kompanije/ina-…osarina-4229104
“Janaf u ovoj situaciji jako lijepo zarađuje upravo od toga (povećanje skladišnih kapaciteta), dakle njegov menadžment povukao je par vrlo dobrih poteza u prethodnom razdoblju i to sada naplaćuju kroz skladištenje. Naravno da su njihova skladišta puna”, rekao je Ćorić
obzirom da se trenutno i tankeri koriste kao skladišta, očekujemo da i menadžment TPNG povuče par vrlo dobrih poteza i sada naplati skladištenje.
-
Osobno misim da je TPNG vlakic stao na peronu i ceka da se oslobodi kolosjek. No prvo ce krenuti nazad jer se mora vratiti do skretnice.
Pa tako do slijedece stanice.
Stao je jer se cekaju izvještaji i odluka o dividendi danas, ako isplacuju dividendu ove godine onda ja osobno ocekujem daljnji rast od 5-10% do kraja tjedna (pod uvjetom da ne bude drasticnog pada međunarodnih tržišta).
-
Zašto mislite da će danas objaviti da li će isplatiti dividendu...to obično objave krajem 5. mj ili početkom 6.mj.
-
Jel bio izvještaj i šta se dešava, ima li nešto novo, čemu pad?
-
Nije bio izvještaj....koliko poznam njihov način objavljivanja biće na samom kraju ili poslje kraja radnog vremena....što se tiće pada...ne možete očekivati svakodnevni neprestani rast...nakon što je dionica rasla 50% u nekoliko dana...netko je očigledno odlučio da mu se isplati prodati sada i po ovim cjenama...samo mi je žao što ne mam više keša da dokupim na 55 kn....osobno odlučio sam čekati rezultate za Q2.
-
Ma dobro ne sekiram se ako nije izvještaja bilo. mislio sam da je izašlo (lošije) i zato krenulo dole..
-
Zašto mislite da će danas objaviti da li će isplatiti dividendu...to obično objave krajem 5. mj ili početkom 6.mj.
"Glavnoj skupštini će se predložiti da se neto dobit u iznosu od 23.340.242,00 kuna ne isplati dioničarima kao dividenda."
-
-
"Glavnoj skupštini će se predložiti da se neto dobit u iznosu od 23.340.242,00 kuna ne isplati dioničarima kao dividenda."
To vam je godišnje izvješće i to vam znači ništa od dividende u ovoj godini...tako da očekujem dividendu tek 2021...nakon rekordne 2020 godine...naravno glavna skupština može odlučiti drugačije ali to se jako rijetko dogodi...stoga mislim da iznositi ne realna očekivanja uvijek samo šteti.
-
To vam je godišnje izvješće i to vam znači ništa od dividende u ovoj godini...tako da očekujem dividendu tek 2021...nakon rekordne 2020 godine.
Odlično so to pojasnio što znači ništa od dividende u ovoj godini. Isto tako ako ne bude 2021 g bit će 2022g. Nastavi niz
-
To vam je godišnje izvješće i to vam znači ništa od dividende u ovoj godini...tako da očekujem dividendu tek 2021...nakon rekordne 2020 godine.
Odlično so to pojasnio što znači ništa od dividende u ovoj godini. Isto tako ako ne bude 2021 g bit će 2022g. Nastavi niz
Pa kolega ja bih radije da ne isplate dividendu jer to znači više keša na računu a to vam znači i veću cijenu dionice.
-
Nije ni realno bilo očekivati isplatu dividende u ovako kriznoj godini pogotovo što su već odvojili novac za program otkupa dionica. A otkup vlastitih dionica je bolje rješenje s obzirom da se na njega ne plaća porez.
-
Dobit cca 17 mio kn!
-
Čini mi se da su se dobro zeznuli oni što su danas prodavali.
Neto dobit TNG-a iznosila je 16,9 milijuna HRK (2,4
mil. USD), što je između ostalog izravan rezultat: • pravovremeno osiguranih brodarskih ugovora na
vrijeme za dio flote, • snažnog oporavka spot tržišta u četvrtom
tromjesečju, naročito prema samom kraju
godine;
-
Dobit cca 17 mio kn!
Čini mi se da su se dobro zeznuli oni što su danas prodavali.
Neto dobit TNG-a iznosila je 16,9 milijuna HRK (2,4
mil. USD), što je između ostalog izravan rezultat: • pravovremeno osiguranih brodarskih ugovora na
vrijeme za dio flote, • snažnog oporavka spot tržišta u četvrtom
tromjesečju, naročito prema samom kraju
godine;
može link?
izvješće još nije objavljeno na burzi
-
-
Eto jedan od najboljih kvartala u povjesti...bio sam konzervativan s procjenom od 12 milja kn....čestitam dioničarima...ipak je to 600% porast dobiti u odnosu na Q1 2019...a tek kad dođu rezultati za Q2...bit će veselo...
-
Mislim da podatak za Vinjerac u tablici ipak ne vrijedi jer u tekstu desno piše drugačije
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun