Tnpl držim godinama i pratim način rada
To što su oni kadri napraviti nije nitko
Ogromni špekulanti
Ali da znaju novce napravit, znaju
Ima na ZSE jedna slična kompanija (ali čak i više kokošarska od tnpl)
Tnpl držim godinama i pratim način rada
To što su oni kadri napraviti nije nitko
Ogromni špekulanti
Ali da znaju novce napravit, znaju
Ima na ZSE jedna slična kompanija (ali čak i više kokošarska od tnpl)
koliko je protrgovano cijena i nije išla puno gore
Ajmo o buducim mogucnostima.
Dakle, u doba najgorih vremena za product tankere, zbog korona virusa, TPNG je refinancirala svoje kredite, samim time morali su raditi procjenu flote. Tada je njihova vrijednost bila na samom dnu. Zbog toga su svoju dobit u toj godini prikazali ka gubitak, jer im je flota izgubila na vrijednosti zbog refinanciranja kredita.
Kad bi ove godine radili procjenu vrijednosti flote, ona bi bila mnogo mnogo veca, pa bi i book bia i duplo veci.
Sad, posto mislim da ce ovaj nalog od 100 000 komada stajati dok god ne skupe, zbog buducih mogucnosti moguce da ce i podignuti na visu cijenu. Zasto? Jer ce im tribati i vise od tih 100 000 komada, mislim da ce zeljeti tih 95 posto. Koje je misljenje vas imatelja, i ostalih, da li sutra prodati dionice, cekati visu cijenu, ili uopce ne prodavati(sto meni nije opcija jer ce ici vjv na delist, a ne nateze mi se i ceka preko Hite)?
imam loše iskustvo sa hmst ali još sam dijelom unutra
danas kreću oštro
KUPNJE (99.602) - TPNG
Lijepo, dobro je znati da se može prodati. Ali sad oni znaju da ne mogu baš sve nas pokupovati. Hajde to malo više,..barem 80
Onaj feeling kad prolaziš pored prazne terase birca ili restorana, štanda na koji nitko ne dolazi, mješavina sućuti i sažaljenja jer posao ne ide, gazda čeka, nema kupaca...
Da sam ja na njihovom mjestu isto ne bi žurio, osim ako ne postoji neka silna potreba za delistom. Pokupio bih ovo do 80 povremeno, al ne bi dizao nalog od 75 kn. Tako bi dobili sve manje, jedino da bubnu odmah bid na 100 kn. Na našoj ZSE se najboljom pokazala taktika iscrpljivanja i najbolje je prošao onaj koji nije žurio.
Da sam ja na njihovom mjestu isto ne bi žurio, osim ako ne postoji neka silna potreba za delistom. Pokupio bih ovo do 80 povremeno, al ne bi dizao nalog od 75 kn. Tako bi dobili sve manje, jedino da bubnu odmah bid na 100 kn. Na našoj ZSE se najboljom pokazala taktika iscrpljivanja i najbolje je prošao onaj koji nije žurio.
Osim na Optimi..tamo nas je većina mogla izać u plusu
Da se ne bi krivo shvatilo, mislio sam općenito da se na zse pokazalo najbolje biti strpljiv i ne žuriti, pa tako i u kupnji ovdje. Zato sam napisao da sam na njihovom mjestu...Zašto bi sad dizali cijenu na 80, pa na 90...tako neće skupiti, možda povremeno nešto pokupit, a ostalo ić na iscrpljivanje malih.
Da se ne bi krivo shvatilo, mislio sam općenito da se na zse pokazalo najbolje biti strpljiv i ne žuriti, pa tako i u kupnji ovdje. Zato sam napisao da sam na njihovom mjestu...Zašto bi sad dizali cijenu na 80, pa na 90...tako neće skupiti, možda povremeno nešto pokupit, a ostalo ić na iscrpljivanje malih.
Može li se kako znati tko danas kupuje tih malo manje sto tisuća. Da li ih kupuje Tankerska ili netko tko im neće dozvoliti potrebni postotak pa će morati od njega kupovati skupo po koliko im sam ponudi?
Može li se kako znati tko danas kupuje tih malo manje sto tisuća. Da li ih kupuje Tankerska ili netko tko im neće dozvoliti potrebni postotak pa će morati od njega kupovati skupo po koliko im sam ponudi?
Znati ćemo za 3 dana... što ako tada bude kasno
p.s. a koji je realno najgori scenarij? Pa neće nas valjda istisnuti po nižoj cijeni od 75? Ili?
Kako dalje? ostaje 75 ili ide preko 80!
Što je pametno ostati još ili prodati?
Što je pametno još ostati ili prodati?
mislim da je u ovom trenutku 75 gotovo sigurno, tako da je moja odluka ostati,
pored toga, ovo je samo još jedna potvrda u nizu, koliko je naše tržište podcijenjeno, godinama se sve ciijjeeedi
do gotovo bezvrijednosti, a onda se eto kao fol ponudi neka premija, pa to izgleda kao super ulaganje, a stvari opet oni to pokupiše za siću
Ps ne bi me iznenadilo da bude i povratnika s određenom količinom
Što je pametno još ostati ili prodati?
mislim da je u ovom trenutku 75 gotovo sigurno, tako da je moja odluka ostati,
pored toga, ovo je samo još jedna potvrda u nizu, koliko je naše tržište podcijenjeno, godinama se sve čini do gotovo bezvrijednosti, a onda se eto kao fol ponudi neka premija, pa to izgleda kao super ulaganje, a stvari opet oni to pokupiše za siću
P.s. ne bi me iznenadilo da bude i povratnika s određenom količinom
Kad smo mi navikli na jutarnje bureke, nije lako ostat do vecere
Hmm ljestvica se digla na 78kn, kako se lako promjeni valuacija cim veci kupac nadje interesa u zadnje vrijeme cesto vidjen scenarij
Izgleda da je otišao i PBZ fond
još im fali 500 k od malih