Da vam nije to duda varalica ?
Više nikome ništa ne vjerujem, i to sam od vas naučila
Da vam nije to duda varalica ?
Više nikome ništa ne vjerujem, i to sam od vas naučila
.... Ne bi me ništa čudilo da budu obarali i cijenu, pa zašto kupovati skuplje? Uvijek spreman na nižim razinama 👍
Cini mi se da nam stize dobra vijest iz OPECA-e, povecanje proizvodnje nafte. U 14:00 je sastanak.
Cini mi se da nam stize dobra vijest iz OPECA-e, povecanje proizvodnje nafte. U 14:00 je sastanak.
jel ideš
aj pa javi što je bilo
Zbog corone smo na video konferenciji, rekao sam princu Abdulazizu da me mane konferencija bez svedskog stola.
Zbog corone smo na video konferenciji, rekao sam princu Abdulazizu da me mane konferencija bez svedskog stola.
Jel to onaj gdje svedjanke plesu gole na stolu?
Opet kupnja na 45,40 kn cijeli dan nije bilo prometa,pa 15min prije zatvaranja...očito se želi opet ući u CROBEX.
Prepostavljam i ja da je trezor. Super ako je tako.
Opet kupnja na 45,40 kn cijeli dan nije bilo prometa,pa 15min prije zatvaranja...očito se želi opet ući u CROBEX.
Jede se kavijar, pije se džin
Ima se para, ima se s čim
Kad misli trezor kupovat?
Na 50,60,...
Kupuju svaki dan u kojem se nije trgovalo, male kolicine od 200-500, posle 15:30, u svrhu vracanja dionice u sastavnicu Crobexa.
ovo opet postalo nelikviduša
I koja je pretpostavka dobiti u 1Q i 2Q ?
Evo trezor opet kupovao 2 dana zaredom po malo na 45,40kn, dobar znak da kupuje!
Nema prometa jer nitko ne želi prodavati dionice na ovim razinama, kad je prošle godine
bila na 60 kn, a BVPS je 76 kn. Dionica je debelo podcijenjena IMHO.
Jeli ovo kupuju u sitno samo da ostane u redovnom rezimu?!
Jeli ovo kupuju u sitno samo da ostane u redovnom rezimu?!
Nadalje, od početka studenoga 2020 naša politika programa otkupa dionica ostaje
nepromijenjena s potencijalom da otkupimo do 110 000 vlastitih dionica. To
predstavlja nastavak strategije Društva za stvaranjem dodatne vrijednosti za svoje
dioničare i treba, između ostalog, poslužiti za daljnje poboljšanje likvidnosti dionica
ovo je sad banana jer svi misle dati će trezor po 45.4 , a kako ovi ne daju baš lako , diona je postala nelikvidna u toj igri
Tanker Market Earnings https://www.nat.bm/wp-content/upl…ates-210409.pdf
Tanker Market Earnings https://www.nat.bm/wp-content/upl…ates-210409.pdf
MR spot samo 9 600 usd a ušli smo u drugi kvartal...još uvijek gube na svim brodovima na spotu.