Evo ga, napad na 45kn...hoće li prebacit preko?!
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
A tocno ono sto nama treba, nek 10-15 dana stvori nestabilnost sa isporukom, 15.4 pa nadalje ce ionako biti velika potraznja. Sto se moze dogoditi, ja sam jako optimistican, ali zato i jesam u dionici. Q2 dobar, Q3 odlican, i onda ona dva tromjesjecja koja su uvik odlicna Q4 i Q1 ako ne bude korone, znaci doslovno cila godina da bude top. Osim toga 31.12 se radi vrednovanje brodova, posto bi, sto je ocekivano tad bile dobre vozarine, opet bi imovina skocila, tj. Vratila se na staro. Ja imam nadokupiti jos 500 komada da zaokruzim i tad cu ostaviti da stoji bar do Q2 sljedece godine. A onda odluciti sto dalje.
-
Uz ovo sto se desilo, Njemacka se nije zatvorila, nakon par dana padanja brenta, danas opet jaci rast. Sve vijesti su pozitivne te mislim da ce danas vanka jako tankeri rasti, takoder ocekujem rast svih indexa i Spota. Uskoro cemo vidjeti, ali nam je u interesu da sto duze ne mogu makniti ovaj brod 😅.
-
Suez Canal blocked by giant container ship run aground | DW News
-
BCTI-656
Plovi, plovi mala barka.
-
BCTI-656
Plovi, plovi mala barka.
A u barci ciribiri diokidina
-
BCTI-656
Plovi, plovi mala barka.
Lijepo raste, neka ga je
-
Prije ce Mamic iz BiH nego ovaj brod iz Sueza.
Ps: je li diokidina u ovoj barci ili?
-
Moj kolegijalni savjet je kad budete izlazili da izlazit u valovima.
Nemojte svi odjednom stvorit cete paniku.
-
BCTI-656
Plovi, plovi mala barka.
A u barci ciribiri diokidina
Ma on ti je prvim letom odletija za Kairo, uskočija u onaj bager i pokušaje otkopat onu grodosiju, na čik pauzi tipka i plaši ljude za ulazak u TPNG....ja mislim da je sve nervoznjiji ,jer nikako da izađe iz ATPL sa dobitkom, te da se ukrca u TPNG, a cijena svakim dan sve veća...tika taka heheh
-
-
Still, the best chance for returning shipping to normal may not come until Sunday or Monday, when the tide will reach a peak, according to Nick Sloane, the salvage master responsible for re-floating the Costa Concordia, the cruise ship that capsized on the coast of Italy in 2012.
https://www.bloombergquint.com/business/suez-…ts-to-move-ship
-
na kojem valu predlažete izlazak, ovaj 47-48 meni nekako prenizak za pravo surfanje, možda tek slijedeći pustiti da me poklopi do pola
-
na kojem valu predlažete izlazak, ovaj 47-48 meni nekako prenizak za pravo surfanje, možda tek slijedeći pustiti da me poklopi do pola
Ako ovaj nasukani brod ostane još koji dan u Sueskom kanalu, poletit će vozarine, pa se ne bih čudio uskoro ni valovima 57 - 60 kn.
It's a good day for surfing
-
Važnije od trenutne cijene je ovaj brod u Suezu, moje razmišljanje je da ce vozarine jako jako visoko zbog problema sa opskrbom, računali su na dva dana ali po svemu što znam, brod je zapeo sa obe strane, prekrcan je i prijeti mu pucanje u sredini broda ako nešto pođe po krivu, trajat ce barem 4-5 dana. Svakako složena operacija koja ce potrajati. Ne volim zaradu na tuđoj nesreci ali ovo ce nam spojiti ovo razdoblje sa razdobljem povecane potraznje, tamo oko 15.4-1.5. Ovo je samo moje razmisljanje.
-
Netko blokirao promet u kanalu TPNG. Na 47 milji zastoj.
-
Potreban je remorker da ga malo povuče u stranu .
Ili nekoliko manjih remorkera, pa da oslobode plovni put
-
Jučer je bilo blokirano
• 15 product tankers including three long range two ships. These will likely be carrying 90,000-tonne cargoes of jet fuel or diesel to Europe or the Mediterranean. -
sreća da blokirao Suez gdje su svi miroljubivi, da je u pitanju Panamski već bi krenuli razarači prema njemu
-
Bilježim izlazak na plimi od 47
Čestitam kupcu i zahvaljujem Neu a i svima koji su gurali da se onaj brod izvuče iz gliba!
Nije nagovor na prodaju jer će uskoro sigurno novi val. Meni usfalilo za par qm3 betona.
.
-
Ista je fora i na PTKM na 64 i 70kn i ADRS na 458 i 460kn...vidi se iz aviona da se nateže pračka...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k
- harpun