Sta ti to znaci klasicni prikaz meni radi normalno
Mobilni prikaz - ono što automatski otvori u mobilnom pregledniku
Klasični ili desktop prikaz - ono što se automatski otvori u PC pregledniku
Na mobilnom pregledniku postoji opcija za klasični ili desktop prikaz u kojoj se pojavi sadržaj stranice kao da je PC.
Mislio sam da govoris to i za desktop verziju, ne znam na mobitelu ne gledam
Mislim da se moze prijavit koga zanima nisam provjeravao
https://zse.hr/default.aspx?id=98430
Poziv na glavnu skupštinu.
...netko već danima skuplja skrivenim nalozima ....svaki dan se nalog obnavlja po 1700 kom....sad kad vidim da žele steći preko 800 000 komada dionica sve postaje jasnije....očigledno je cilj bogato nagraditi upravu..a možda i dioničari dobiju dividendu kroz dionice...a to znači da bi proporcionalno većinski vlasnik najviše profitirao...u svakom slučaju ovaj što skuplja danima očigledno je bio upoznat s ovom namjerom...
ja vidim da opet dioničarima nema dividende, a sve ostalo su lijepe želje
Da uspiju otkupiti planiranih 800 i kusur tisuća komada to je kompletno što sada drže dioničari ispod top 10.
ja vidim da opet dioničarima nema dividende, a sve ostalo su lijepe želje
Kolega...dividenda od koliko 2 ..3 ili 5 kn...ili dionica na 80...90... + kn....pa nagrada za upravu...to vam je pravi cilj ovdje...i na tom valu se može ostvariti zarada...to pričam od početka...ovaj prjiedlog pod točkom 8. samo je potvrda te namjere.
Ad 8. Uprava i Nadzorni odbor predlažu Glavnoj skupštini donošenje sljedeće odluke:
„Odluka o davanju ovlasti Upravi Društva za stjecanje i raspolaganje vlastitim dionicama Društva
1. Glavna skupština Društva ovlašćuje Upravu Društva da stječe i raspolaže vlastitim dionicama Društva
tijekom razdoblja od 5 godina odnosno od 21. kolovoza 2020. do 20. kolovoza 2025. godine, bez daljnjih
posebnih ovlaštenja Glavne skupštine Društva.
2. Na temelju odredbi ove Odluke, Društvo smije steći najviše do 873.335 vlastitih dionica, pod uvjetom da
niti u jednom trenutku na vlastite dionice zajedno s vlastitim dionicama koje Društvo već ima ne otpada
više od 10% temeljnog kapitala Društva.
3. Ovlašćuje se Uprava Društva da stječe i raspolaže vlastitim dionicama Društva isključivo putem
organiziranog tržišta kapitala za iznos od najmanje 90% i najviše 110% prosječne cijene dionica Društva koja
je ostvarena na uređenom tržištu tijekom prethodnog dana trgovanja na tom tržištu.
4. Uprava Društva je ovlaštena, uz suglasnost Nadzornog odbora, raspolagati vlastitim dionicama koje Društvo
već ima ili će ih steći na temelju ove Odluke. Upravi Društva za takva raspolaganja vlastitim dionicama, nije
potrebna posebna odluka Glavne skupštine Društva, pri čemu se ovom Odlukom isključuje u cjelini pravo
prvenstva postojećih dioničara, uz uvjet da ova odluka bude donesena većinom od najmanje tri četvrtine
glasova temeljnog kapitala zastupljenog na Glavnoj skupštini prilikom njenog donošenja.
5. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.“
Nisam pratio ovu hartiju izmedju ostalog jer sam bio prognan.
Zanima me sljedece:
- ima li ovdje novostvorene vrijednosti za male dionicare? tj dividende?
- iz ovoga sto je na forumu napisano izgleda da sva dobit ide u trezor a trezor dijeli dobit zasluznima i istresa se malim dioncarima?
Nisam pratio ovu hartiju izmedju ostalog jer sam bio prognan.
Zanima me sljedece:
- ima li ovdje novostvorene vrijednosti za male dionicare? tj dividende?
- iz ovoga sto je na forumu napisano izgleda da sva dobit ide u trezor a trezor dijeli dobit zasluznima i istresa se malim dioncarima?
Kolega ako misle kupiti 700 000 komada dionica ...to vam znači da bi pokupili svu količinu ispod top 10 ...e sad ako im je to uistinu cilj što mislite do koje cjene će ići dionica.
Da li se nesto promijenilo u meduvremenu kod tpng?
Vec duze vrijeme gledamo lagani pad cijene, drugi kvartal je pri kraju, a za njega imamo velika ocekivanja..
Danas sam nesto sitno nadokupio, ali vidim da interesa za kupnju nema..
Svi čekaju rezultat za Q2 ....pošto su trenutno izgleda svi brodovi na TC ugovorima (nisam siguran jedino za Vukovar) mislim da će rezultat za Q2 biti barem na razini Q1 a trebali bi biti i bolji(očekujem oko 20 mil. Kn)...trenutno SPOT za MR nizak...tako da je dobro što su pravovremeno sve brodove prebacili na TC.
TA i dalje kaze pad. Naravno na malim volumenima.
Meni ovo izgleda kao tipicno rusenje cijene na malim volumenima da se prestrasi neka drhtava rucica pa da im proda.
Cini mi se da trenutno ovdje nema likvidnosti.
Meni ovo izgleda kao tipicno rusenje cijene na malim volumenima da se prestrasi neka drhtava rucica pa da im proda.
Cini mi se da trenutno ovdje nema likvidnosti.
Trend je blago negativan i imamo neke gapove za popuniti. Mozda se opet vratim u Tpng ako padne do 42-44 kn.
Zasada, ne hvala.
Kamo sreće kolega @Neo ako će se moći nadokupiti po tim cijenama.
Ja mislim da neće ići ispod 48-49.
Ma nemam ja carobnu kuglu samo kazem gdje bi mi bilo zanimljivo uci.
mene je strah što bid ne postoji, al inace je lijepa diona